undomiel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 walla ya dökülün bi bakalim.[signature][hline]pati pati resim =op Death bless me with you... Won't you die tonight for Love?
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 gomlekler utulu abazalar itulu[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Sedwest Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 pantolonun ütülüsü, mühendisin itülüsü =)
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 insana elindekilerle yetinme duygusunu başka hangi okul veriyor soyleyin :P[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 çekemeyenler yazmasın :P itü makine müh,yeni irregular genç,kısaca çaylak :)
alante Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 99 kimya müh. itülü[signature][hline]Alante Freecrest SWG - Eclipse - Force Academy
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Qankam var olmaz mı 5. senesi 2. sınıfda :=)[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Selocan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 itü elektrk müh. 2. sınıf ampülünüz itinayla takılır.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
jankis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 itüde bi paticik buluşması yapsak diyoduk silphatosla ? ne dersiniz[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 evet bi buluşalım arı kardeşler.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Darestan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 olu vallahi bizim gibi çaylaklarada yardım edersiniz artık :)
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 çok iyi olur bende gelirim.Tanışmız oluruz bu vesileyle.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
jankis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 haftaya yapalım bu işi ben çarş veya cuma tüm gün maslaktayım[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hepimiz çaylağız :D.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 cuma olursa bana uyar haftanın her gunu gelıyorum aslında ama caşamba ders arası 2 saat var.Otekı gunler tek ders[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
jankis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ne güzel programmış seninki meph :) sanırım çok kişi olursak anca 12-2 arası buluşulabilir onun dışında herkese uyacak bi saati bulmak mucize olur sanırım !?[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben pazartesi, salı, çarşamba okuldayım gözetim sağolsun.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 irregular olunca bıde 15 kredı zorunlulugu olmayınca rahat oluyo ama seneye olmaz sanırım. :) 12-2 iyi bir saat diğer arkadasların nasıl programı acaba?[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Lixad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben bir tek pazartesi maslaktayım gerisi taşkışlada[signature][hline]Elleme orama burama ya!
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hafta içi hergün maslaktayım[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
MacbetH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Pazartesi sabah taşkışla akşam maslak, salı taşkışla, çarşamba sırayla maçka taşkışla maslak, perşembe cuma taşkışla. Saatleri söylemeyeyim bile yani benim gelmem mucize olur :).
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Çarşamba günü programın süfermiş eah.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Darestan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 pzt maslaktayım ve benim gibi birçok irregular arkadaşın sabahtan mat dersi var isterseniz pazartesi işte 1 civarında 75.yıl kantininde bi organizasyon yapalım olur mu ? bilemiyorum size uyarmı
Selocan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 pzt, salı, çrş ve prş öğlen araları bana uyar. salı dışında diğer günler 1 saat, salı günü bi kaç saat müsaitim. Edit: Hergün maslaktayım. [signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? [Bu mesaj Selocan tarafından 12 Şubat 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar