--aTaKaN-- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Arkadaşlar internete her bağlandığımda otomatikman windows messenger bağlanıo önce sonra msnle bağlanıorm. bu durumun bi çözümü olamazmı? msconfig komutu ile kapattım başlatmada açmayı ama yine olmadı ne zmn nete bağlansam önce wm bağlanıo :( ne yapmalıyım?[signature][hline][b]Kukuman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 mfconfig de olması lasım onun ?? tekrar dene ?[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
--aTaKaN-- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 olmuyo ilk yaptığımda restart atıorm o zmn yapmıo ama bilg.i kapatıp açınca random olarak yine açıo [Bu mesaj --aTaKaN-- tarafından 19 Şubat 2005 14:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ya aynı sorun bendede olmu$tu gerçi ama sonra 1 kaç gün ugrasmadım sonra uptade leri flm ettim msconfig denedim olmu$tu.Bilemicem seninkini[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hijackthis çek kaldır winmessenger'ı.. ya da c:windowsinfsysoc u aç orada [Components] bölümünden içinde hide geçenlerin yerine bir , at.. yani hideleri , ile değiştir.. sonra program ekle kaldırda windows messenger görünecek.. onu tamamen uninstall et..bir daha rahatsız etmez.. bu yöntem ile msn explorer hedesinden de kurtulabilirsin...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Araçlar // Seçenekler // Genel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bukadar çok zımbırtıya gerek yok. en basitinden şu yol var, C:program files içinde bulunan messenger isimli klasörün ismini Messenger2 yada messengerx yap,böylece açılmasını engellersin.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Start-Settings-Control Panel-Add or Remove Programs-Add Remove Windows Components-Windows Messenger (tiki kaldır ve uygula)[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 korax'ın söylediği en bir temizi. ben sadece exe'nin ismini değiştiriyorum. dizin içindeki diğer zırzavatlar belki bi işe yarıyordur.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 En temizi budur,msconfigden yaparsan msn i acınca gene acar. Msn içinden Araçlar> Seçenekler> Genel> Windowsta oturum açtığımda Messenger'i otomatik çalıştır. Ona bir -tık-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Beyler RegCleaner kullanın bütün startup listesini software konfigirasyonunu fln herşeyi gösteriyo çok mükemmel basit ve sade bi program... Hatta elimle 2 tane trojen bi virüs sildim o derece yane :P[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! K.-Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar