Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaw millet warrenlerin bir tanesinde bug war galiba.Theed Palacedaki Captain Huff miydi neydi onunla konuşmaya çalışıyorum.Şu anda meşgulüm diyor ve ben bir rebel im acaba rebel olmamla alakali olabilirmi ne yapmam gerekli yardimlariniz için şimdiden.Thx[signature][hline]I'm fragmaster.
Mesaj tarihi:
Abi biri allah aşkına şu warren in nasıl yapılacağını üşemezse eğer en baştan yazabilirmi abi bide bir teklifim var bence bu kadar geniş bir sitede badgelerin nasıl yaılacağı ile bir bölüm olmaması bence büyük hata sözüm yöneticilere böyle bir bölümün açılmasını taleb ediyorum bilmem bana katılan varmı.[signature][hline]I'm fragmaster.

[Bu mesaj RedBullBursa tarafından 20 Şubat 2005 10:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Warren imperial hero badge sini almak icin gerekenler 4 tane evidence sadece. Çünkü dört tane evidence diski alıp sattığım kişiler captain ' e gösterip badge aldılar. Yukarıda verilen guide da hersey yaziyor zaten. Elindekileri kontrol et hepsinin kodları farklı mı.[signature][hline]Alante Freecrest
SWG - Eclipse - Force Academy
Mesaj tarihi:
Hocam şimdi encript zımbırtısına gerek yok badge için.

son disk Boris Teraud adlı bi elemanın bilgisayarından indirdiğin bişey.Oraya ulaşmak için bi sürü şey yapman lazım.

Ahanda bu sitede yapman gerekenleri bulabilirsin.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz

Jerian Flameeye of
Mesaj tarihi:
said:
RedBullBursa, 20 Şubat 2005 15:20 tarihinde demiş ki:
Abi bendede 4 disk var ama biri encription key olemi olmasi gerekiyo.

hayir encription alakasiz. ondan baska 4 tane olmali[signature][hline] oawaen@infinty
teras kasi master
  • Yeni Oluştur...