RedBullBursa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Yaw millet warrenlerin bir tanesinde bug war galiba.Theed Palacedaki Captain Huff miydi neydi onunla konuşmaya çalışıyorum.Şu anda meşgulüm diyor ve ben bir rebel im acaba rebel olmamla alakali olabilirmi ne yapmam gerekli yardimlariniz için şimdiden.Thx[signature][hline]I'm fragmaster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bu saatte rahatsız edersen git başımdan der tabi ööle. diğer npc ler le konuşmayı dene. okumaya üşendim belki burda yazıyodur.[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murcans Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 gerekli olan evidencalr dataapdindemi yoksa eksik avrmı bişey eksikse genelde o cevabı verir 4 tane evidance olamlı hatırladıgım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBullBursa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 "Encryption Key" ile beraber 4 mü yoksa key ile beraber 5 mi olmasi gerekiyo.[signature][hline]I'm fragmaster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 encryption + 4 evidence=5 item[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBullBursa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Abi biri allah aşkına şu warren in nasıl yapılacağını üşemezse eğer en baştan yazabilirmi abi bide bir teklifim var bence bu kadar geniş bir sitede badgelerin nasıl yaılacağı ile bir bölüm olmaması bence büyük hata sözüm yöneticilere böyle bir bölümün açılmasını taleb ediyorum bilmem bana katılan varmı.[signature][hline]I'm fragmaster. [Bu mesaj RedBullBursa tarafından 20 Şubat 2005 10:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Warren imperial hero badge sini almak icin gerekenler 4 tane evidence sadece. Çünkü dört tane evidence diski alıp sattığım kişiler captain ' e gösterip badge aldılar. Yukarıda verilen guide da hersey yaziyor zaten. Elindekileri kontrol et hepsinin kodları farklı mı.[signature][hline]Alante Freecrest SWG - Eclipse - Force Academy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBullBursa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Abi bendede 4 disk var ama biri encription key olemi olmasi gerekiyo.[signature][hline]I'm fragmaster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Hocam şimdi encript zımbırtısına gerek yok badge için. son disk Boris Teraud adlı bi elemanın bilgisayarından indirdiğin bişey.Oraya ulaşmak için bi sürü şey yapman lazım. Ahanda bu sitede yapman gerekenleri bulabilirsin.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ben o linki bi yerlerden tanıyorum ama nerden bakalım...[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: RedBullBursa, 20 Şubat 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Abi bendede 4 disk var ama biri encription key olemi olmasi gerekiyo. hayir encription alakasiz. ondan baska 4 tane olmali[signature][hline] oawaen@infinty teras kasi master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar