Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Bu adamların mp3leri elinde bulunan var mı acaba? Varsa msn/icq vb bir yerden bana ulaştırabilir mi acaba? Gerçekten inanılmaz canım istiyor dinlemek ama bulamıyorum..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Selam arkadaşım bende tüm albümleri var. Eğer Ankara'da isen elden vereyim yok değilsen soulseek'den gel atayım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 hemen yükleyip açıyorum soulseek... upload hızını limitlemezsin inşallah =)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar