Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Gereksiz tuşlardan arınmış, rahat ötesi bir klavye arıyorum. Dandik klavyelerden bıktım :), parası önemli değil tavsiye edin güzel bir şey (Logitech diNOVO hariç, parası önemli değil dediysek de 400 YTL önemlidir :p).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Logitech Internet Pro kullanan var mı?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 BenQ klavye al 5 milyon.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Quake ve Whitetech kullandım, Quake berbat biraz, Whitetech'in notebook klavyesi de bilekleri yoruyor. BenQ bunlardan farklı mıdır? Logitech Internet Pro alacağım gibi.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 16 Şubat 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Klavyeye okadar para verilmez bence.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ben kalvye ve mouseda hep a4tech kullanıyorum :) klavyes, güzel dene istersen :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mause de Microsoft hem kablosuz hemide topsuz salam mause...Ama Klavye BenQ çok kalitesiz ve 5milyon.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Benq modelno: 6512-me..[Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 16 Şubat 2005 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Evet tam üstüne bastin :P Kaltesizlik açisinda bir numara.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 microsoft un beyaz sade klavyeleri var. yazım açısından çok rahat. teknosada 20 ytl olacaktı.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Yaklaşık 8-9 yıllık bir klavyem var. Markası Mitac. 10 parmak yazmak için tasarlanmış, ortadan ikiye ayrılmış falan. Artık birçok klavye böyle üretiliyor ama eskiden her gören şaşırıp kalırdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Tekno sadan alma Pahali.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Benim 9 yıldır kullandığım klavyenin nesi eksik anlamıyorum. Modern klavyeler acayip geliyorlar bana, alışması zor geliyor falan.. :-) Gerçekten merak ediyorum alışsam o pahalı klavyelerde de bu kadar rahat yazabilr miyim diye[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Daha rahat yazarsin merak etme :P[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 1 ay önce ilk klavyemi deiştirdim mecburen 7 yıldır aynı klavyeyi kullanodum birdenbire ileri oka basarken sol a basmadıını farkettim(öncelerde yoktu) şimdi ise 7 milyonluk bi klavyekullanıom .çççoookkk uyduruk bişi. teknosaya fln gidipde bakmayın planlıomda vavkit yok. yani uzun sözün kısası bu topic banada çok faydalı...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Microsoft kullanin yada Logitec[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Logitech Internet Pro'm geldi demin, kalitesi gerçekten anlaşılıyor yani benim eski dandiklerden sonra. MX310 vardı bir de Logitech webcam aldıktan sonra Logitech kombomu tamamlıyorum :). Bu arada konuyla alakasız ama Ideefixe'den aldım, yanında 2 tane eski dergi göndermişler (macline ve PCPratik, takdir ettim bu davranışlarını).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorphs Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Microsoft tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Everestin var bidene yeni aldim.Bole tuslar içine gocuyor tamamen ve tus aralari buyuk.Rahat otesi bisi gerci ustte gereksiz sacma sapan tuslar var ama tavsiye ederim ucuz bayada kb-2925 modelli.[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki: bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theoracle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 everestin notebook klavyelerinden aldım,çok güzel hiç yer kaplamıyor fakat alışmam biraz zaman alacağa benziyor:)özellikle klavyenin ses çıkarmamasını istiyosan tavsiye ederim.[signature][hline]'adesso che ho perso la vista, ci vedo meglio e di piu' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 aldım arkadaşlar logitech internet pro, yazdım yukarı ama hala tavsiyelere devam ediyorsunuz :), neyse başkalarına yarayabilir. notebook klavyeleri uzun süre kullanınca bileğimi çok fazla ağrıtıyor benim o nedenle sallamak zorunda kaldım whitetech'inkini. Bir de ctrl tuşu yerinde fn vardı, bu da en çok sinir olduğum şeylerden biriydi.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 nerden aldın kaça aldın???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ideefixe, kargoyla beraber 25ytl.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar