Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klavye arayışındayım

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Gereksiz tuşlardan arınmış, rahat ötesi bir klavye arıyorum. Dandik klavyelerden bıktım :), parası önemli değil tavsiye edin güzel bir şey (Logitech diNOVO hariç, parası önemli değil dediysek de 400 YTL önemlidir :p).[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

Quake ve Whitetech kullandım, Quake berbat biraz, Whitetech'in notebook klavyesi de bilekleri yoruyor. BenQ bunlardan farklı mıdır? Logitech Internet Pro alacağım gibi.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 16 Şubat 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben kalvye ve mouseda hep a4tech kullanıyorum :) klavyes, güzel dene istersen :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim 9 yıldır kullandığım klavyenin nesi eksik anlamıyorum. Modern klavyeler acayip geliyorlar bana, alışması zor geliyor falan.. :-)

Gerçekten merak ediyorum alışsam o pahalı klavyelerde de bu kadar rahat yazabilr miyim diye[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

1 ay önce ilk klavyemi deiştirdim mecburen 7 yıldır aynı klavyeyi kullanodum birdenbire ileri oka basarken sol a basmadıını farkettim(öncelerde yoktu) şimdi ise 7 milyonluk bi klavyekullanıom .çççoookkk uyduruk bişi. teknosaya fln gidipde bakmayın planlıomda vavkit yok.
yani uzun sözün kısası bu topic banada çok faydalı...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Logitech Internet Pro'm geldi demin, kalitesi gerçekten anlaşılıyor yani benim eski dandiklerden sonra. MX310 vardı bir de Logitech webcam aldıktan sonra Logitech kombomu tamamlıyorum :). Bu arada konuyla alakasız ama Ideefixe'den aldım, yanında 2 tane eski dergi göndermişler (macline ve PCPratik, takdir ettim bu davranışlarını).[signature][hline]Silphatos Iceheart
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

Everestin var bidene yeni aldim.Bole tuslar içine gocuyor tamamen ve tus aralari buyuk.Rahat otesi bisi gerci ustte gereksiz sacma sapan tuslar var ama tavsiye ederim ucuz bayada
kb-2925 modelli.[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim

Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki:
bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

aldım arkadaşlar logitech internet pro, yazdım yukarı ama hala tavsiyelere devam ediyorsunuz :), neyse başkalarına yarayabilir.

notebook klavyeleri uzun süre kullanınca bileğimi çok fazla ağrıtıyor benim o nedenle sallamak zorunda kaldım whitetech'inkini. Bir de ctrl tuşu yerinde fn vardı, bu da en çok sinir olduğum şeylerden biriydi.[signature][hline]Silphatos Iceheart
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...