Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klavye arayışındayım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gereksiz tuşlardan arınmış, rahat ötesi bir klavye arıyorum. Dandik klavyelerden bıktım :), parası önemli değil tavsiye edin güzel bir şey (Logitech diNOVO hariç, parası önemli değil dediysek de 400 YTL önemlidir :p).[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
Quake ve Whitetech kullandım, Quake berbat biraz, Whitetech'in notebook klavyesi de bilekleri yoruyor. BenQ bunlardan farklı mıdır? Logitech Internet Pro alacağım gibi.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 16 Şubat 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yaklaşık 8-9 yıllık bir klavyem var. Markası Mitac. 10 parmak yazmak için tasarlanmış, ortadan ikiye ayrılmış falan. Artık birçok klavye böyle üretiliyor ama eskiden her gören şaşırıp kalırdı :)
Mesaj tarihi:
Benim 9 yıldır kullandığım klavyenin nesi eksik anlamıyorum. Modern klavyeler acayip geliyorlar bana, alışması zor geliyor falan.. :-)

Gerçekten merak ediyorum alışsam o pahalı klavyelerde de bu kadar rahat yazabilr miyim diye[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
1 ay önce ilk klavyemi deiştirdim mecburen 7 yıldır aynı klavyeyi kullanodum birdenbire ileri oka basarken sol a basmadıını farkettim(öncelerde yoktu) şimdi ise 7 milyonluk bi klavyekullanıom .çççoookkk uyduruk bişi. teknosaya fln gidipde bakmayın planlıomda vavkit yok.
yani uzun sözün kısası bu topic banada çok faydalı...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Logitech Internet Pro'm geldi demin, kalitesi gerçekten anlaşılıyor yani benim eski dandiklerden sonra. MX310 vardı bir de Logitech webcam aldıktan sonra Logitech kombomu tamamlıyorum :). Bu arada konuyla alakasız ama Ideefixe'den aldım, yanında 2 tane eski dergi göndermişler (macline ve PCPratik, takdir ettim bu davranışlarını).[signature][hline]Silphatos Iceheart
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
Everestin var bidene yeni aldim.Bole tuslar içine gocuyor tamamen ve tus aralari buyuk.Rahat otesi bisi gerci ustte gereksiz sacma sapan tuslar var ama tavsiye ederim ucuz bayada
kb-2925 modelli.[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim

Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki:
bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
Mesaj tarihi:
everestin notebook klavyelerinden aldım,çok güzel hiç yer kaplamıyor fakat alışmam biraz zaman alacağa benziyor:)özellikle klavyenin ses çıkarmamasını istiyosan tavsiye ederim.[signature][hline]'adesso che ho perso la vista, ci vedo meglio e di piu'
Mesaj tarihi:
aldım arkadaşlar logitech internet pro, yazdım yukarı ama hala tavsiyelere devam ediyorsunuz :), neyse başkalarına yarayabilir.

notebook klavyeleri uzun süre kullanınca bileğimi çok fazla ağrıtıyor benim o nedenle sallamak zorunda kaldım whitetech'inkini. Bir de ctrl tuşu yerinde fn vardı, bu da en çok sinir olduğum şeylerden biriydi.[signature][hline]Silphatos Iceheart
-Est Sularus oth Mithas-
  • Yeni Oluştur...