jacobsentr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Arkadaşlar hemen topiye bakıp niye böle diyo bu adam diyebilirsiniz çünkü henüz iki gündür server açtım ve scp bilgisi edinmek istioyodum.Bende paticğin scp sayfasından gerekli scpleri indirmeye başldım ve onlar spheredaki scpnin içine atınca axis ile oyuna eklemek istiyorum fakat scpler axisde gözükmüyo yani onları nasıl axile oyuna aktarabilirrim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacobsentr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Niye hiç kimse cevap yazmıyo hangi topici açsam cevap yazmıyo yeniyiz diyemi ne anlaamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ony1 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 güzel kardesim sen ne scpsi indirdin ona göre yardımcı olalım.. bak eğer item fln filan mage robe fln scriptleriyse onları zaten scpnin başında yazan defnamedi sanırım onu yazarak koyabilirsin.. ama binek shire mustang fln ise bunlar axisde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacobsentr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 full necro book bide az öncebi bug başladı axisdeki bir tane necrobooku alınca spazm geçirmeye başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 necro.scp in icinde bi necro scriptini Spoler ile ekle suraya.[signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ony1 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Necro Book?? Full Spell Book mu ?? Yoksa Ne?? Arkadas Zaten Necro Book Scpsinin Basında .add i_xxxx bilmemle falan die yazar onu yaz koy yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacobsentr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 necro book u elime alınca spazm başlıyo diyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ony1 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 sen önce spherenin içindeki bütün scpleri silipte zebula ocakları koydunmu kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacobsentr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 kardeş serverı silip en baştan öle yapcam sıfırdan düzeltecem saolun cevaplar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar