Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: magecy, 20 Şubat 2005 09:33 tarihinde demiş ki: said: vaniLLe, 19 Şubat 2005 16:40 tarihinde demiş ki: hakkaten .. nasil firtina cikarabiliriz bi bilgisi olan varmi :-D herkes toplanıp çatıya doğru tüm gücüyle üflesin :-p Artık 1 sene sonra meltem oluşturabilirsiniz hehehehe:D[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: vaniLLe, 19 Şubat 2005 16:40 tarihinde demiş ki: hakkaten .. nasil firtina cikarabiliriz bi bilgisi olan varmi :-D Bi tane 7. level büyü yapabilen bir Druid bulun ve Control Weather büyüsünü yapmasını isteyin :D PS. Evet bugünlerde kafayı Druidler ile bozdum :lol:[signature][hline]There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ole bişeyi bende istiyorum fenerbahçe lisesini çatıları uçsun çatıları dedim cunku 2 bina var :D[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 İyi de catının ucması icin illa fırtına cıkması gerekmiyo ki, catıyı sabote edin =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar