Soulblades Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ben çanakkalede turizim otelcilik okuyorum ve pazartesi gunu fırtınadan dolayı çatısı uçtu 1 haftadır okul tatil ne kadar guzel bir şey ama tabi çatının uçmasınından dolayı hacoların arabalar paran parca oldu butun çatı hocaların abaraların usutune dustu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Sence okula 1 hafta gıtmemen ve hocaların arabalarının ustune çatı düşmesi ve zaten 3 kuruş para kazanan hocaların zarara gırmesi senin için güzel bir gunse bişi diyemiorum...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
--aTaKaN-- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Xanthe, 19 Şubat 2005 14:29 tarihinde demiş ki: Sence okula 1 hafta gıtmemen ve hocaların arabalarının ustune çatı düşmesi ve zaten 3 kuruş para kazanan hocaların zarara gırmesi senin için güzel bir gunse bişi diyemiorum... +1[signature][hline][b]Kukuman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Çanakkale'de dersler başladı mı ya ?? Desene daha ilk haftayı pisi pisine imzasız geçirdik pehhh... İnşallah sınıftakiler yerime imza atmıştır :hmm:[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!! [Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 19 Şubat 2005 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hocaların arbalarına uzuldum sonuçta anıl teri ile aliyolar senelerce çalışarak ama sorun yok ki ortada hepsinin kaskosu var okullan gitmememk iste tabiki sevindiriyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 güzel.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Troil yukardaki yazimı okursan anların hepsinin kasko ve sigortasi var ceplerinden para cikmayacak anliyacan oks ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ayni $eyin bizim matematikcinin basina gelmesini diliyorum hatta direk kafasina dü$sün cati ,arabayi bo$ver..[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 kesinlikle güzel bir haftaymış..[signature][hline]Razorjimmy says: o region'un "onDoubleClick"ine şey dedim, if strongbackpack, then açamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: vaniLLe, 19 Şubat 2005 14:37 tarihinde demiş ki: ayni $eyin bizim matematikcinin basina gelmesini diliyorum hatta direk kafasina dü$sün cati ,arabayi bo$ver.. [signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 arabalarının içindeyken çatı düşmesinden iyidir diyerekten...[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 sanki adamın kafasına çatı düşmüşte çocuk sevinmiş gibi tepki veriyorsunuz. arabaların zarar görmesine üzüldüm ama okul tatil oldugu için sevindim demiş. aynı şey bizde de olsa keşke[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 çok süper bişey!?[signature][hline]imzasız bir dünya için elele!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Keşke bizim okulun girişine çatı düşse , öyle bi gömülseki çıkması mümkün olmasa , kimse girip çıkamasa (3-5 ay boyunca sürse yeter)[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 solul yaş kaç? birde biliyorum uctu sizin okulun catisi amma ballisiniz.... off bizim okuludna cati ucsa keşke...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hakkaten .. nasil firtina cikarabiliriz bi bilgisi olan varmi :-D[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bizim eski evdede aylık 1,200milyar kira istiyen ve otoparkta bize yer vermemekte direnen (kiracıyız ya.) ev sahibi karının arabasına ağaç devrilmişti. çok eylenmiştik cört diye girmişti en az 5 yıldır çürük olan ağaç:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Yeto bi ara demişki: Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Raistin, 19 Şubat 2005 16:38 tarihinde demiş ki: solul yaş kaç? birde biliyorum uctu sizin okulun catisi amma ballisiniz.... off bizim okuludna cati ucsa keşke... Yaşım 17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 poff :'( cok fazla sevindim gailba okulda ek dersler olucakmış ark aradı şimdi zati gunde 8 saat ders işliyoduk şimdi 10 saat falan işleriz herhalde :( ama tabiki bununda bir kolayı var bu hafta oyleden sonra okula gitmek yok demek ki bu hafta öğleden sonra full kaçağım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ya ke$kem butun hocalar bi yerde toplansada o catıda onların kafaya dusse ne iyi olur :D[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 valla benim okulda olmadığım bi gün direk meteor falan düşse bizim okula ne sevinirim haa[signature][hline]Aliko the Animal Tamer -Paticik UO- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 tatil güzel şey tabi :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: vaniLLe, 19 Şubat 2005 16:40 tarihinde demiş ki: hakkaten .. nasil firtina cikarabiliriz bi bilgisi olan varmi :-D herkes toplanıp çatıya doğru tüm gücüyle üflesin :-p[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: HerenIstiaron, 19 Şubat 2005 16:34 tarihinde demiş ki: Keşke bizim okulun girişine çatı düşse , öyle bi gömülseki çıkması mümkün olmasa , kimse girip çıkamasa (3-5 ay boyunca sürse yeter) o girişi kapatıp , başka yere giriş açarlar demokraside çareler tükenmez.. :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Soulblades, 20 Şubat 2005 01:17 tarihinde demiş ki: poff :'( cok fazla sevindim gailba okulda ek dersler olucakmış ark aradı şimdi zati gunde 8 saat ders işliyoduk şimdi 10 saat falan işleriz herhalde :( ama tabiki bununda bir kolayı var bu hafta oyleden sonra okula gitmek yok demek ki bu hafta öğleden sonra full kaçağım :D o yalandır. istanbul'da tatil olduğunda hep çıkıyor o geyik ama yalan oluyor, çanakkale'de de yalan olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar