Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Guzel Günlerim!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben çanakkalede turizim otelcilik okuyorum ve pazartesi gunu fırtınadan dolayı çatısı uçtu 1 haftadır okul tatil ne kadar guzel bir şey ama tabi çatının uçmasınından dolayı hacoların arabalar paran parca oldu butun çatı hocaların abaraların usutune dustu :)
Mesaj tarihi:
Sence okula 1 hafta gıtmemen ve hocaların arabalarının ustune çatı düşmesi ve zaten 3 kuruş para kazanan hocaların zarara gırmesi senin için güzel bir gunse bişi diyemiorum...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
said:
Xanthe, 19 Şubat 2005 14:29 tarihinde demiş ki:
Sence okula 1 hafta gıtmemen ve hocaların arabalarının ustune çatı düşmesi ve zaten 3 kuruş para kazanan hocaların zarara gırmesi senin için güzel bir gunse bişi diyemiorum...

+1[signature][hline][b]Kukuman
Mesaj tarihi:
Çanakkale'de dersler başladı mı ya ?? Desene daha ilk haftayı pisi pisine imzasız geçirdik pehhh... İnşallah sınıftakiler yerime imza atmıştır :hmm:[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!!

[Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 19 Şubat 2005 14:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hocaların arbalarına uzuldum sonuçta anıl teri ile aliyolar senelerce çalışarak ama sorun yok ki ortada hepsinin kaskosu var okullan gitmememk iste tabiki sevindiriyo :)
Mesaj tarihi:
ayni $eyin bizim matematikcinin basina gelmesini diliyorum hatta direk kafasina dü$sün cati ,arabayi bo$ver..[signature][hline]
Sell me the infection, it's only for the weak
No need for sympathy, the misery that is me
On bleeding knees I accept my fate
Mesaj tarihi:
sanki adamın kafasına çatı düşmüşte çocuk sevinmiş gibi tepki veriyorsunuz. arabaların zarar görmesine üzüldüm ama okul tatil oldugu için sevindim demiş. aynı şey bizde de olsa keşke[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Mesaj tarihi:
Keşke bizim okulun girişine çatı düşse , öyle bi gömülseki çıkması mümkün olmasa , kimse girip çıkamasa (3-5 ay boyunca sürse yeter)[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada.
Mesaj tarihi:
solul yaş kaç? birde biliyorum uctu sizin okulun catisi amma ballisiniz.... off bizim okuludna cati ucsa keşke...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Mesaj tarihi:
hakkaten .. nasil firtina cikarabiliriz bi bilgisi olan varmi :-D[signature][hline]
No need for sympathy, the misery that is me
On bleeding knees I accept my fate
Mesaj tarihi:
bizim eski evdede aylık 1,200milyar kira istiyen ve otoparkta bize yer vermemekte direnen (kiracıyız ya.) ev sahibi karının arabasına ağaç devrilmişti. çok eylenmiştik cört diye girmişti en az 5 yıldır çürük olan ağaç:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Yeto bi ara demişki:
Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız.
Mesaj tarihi:
said:
Raistin, 19 Şubat 2005 16:38 tarihinde demiş ki:
solul yaş kaç? birde biliyorum uctu sizin okulun catisi amma ballisiniz.... off bizim okuludna cati ucsa keşke...

Yaşım 17
Mesaj tarihi:
poff :'( cok fazla sevindim gailba okulda ek dersler olucakmış ark aradı şimdi zati gunde 8 saat ders işliyoduk şimdi 10 saat falan işleriz herhalde :( ama tabiki bununda bir kolayı var bu hafta oyleden sonra okula gitmek yok demek ki bu hafta öğleden sonra full kaçağım :D
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 19 Şubat 2005 16:40 tarihinde demiş ki:
hakkaten .. nasil firtina cikarabiliriz bi bilgisi olan varmi :-D

herkes toplanıp çatıya doğru tüm gücüyle üflesin :-p[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Mesaj tarihi:
said:
HerenIstiaron, 19 Şubat 2005 16:34 tarihinde demiş ki:
Keşke bizim okulun girişine çatı düşse , öyle bi gömülseki çıkması mümkün olmasa , kimse girip çıkamasa (3-5 ay boyunca sürse yeter)

o girişi kapatıp , başka yere giriş açarlar demokraside çareler tükenmez.. :D[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Mesaj tarihi:
said:
Soulblades, 20 Şubat 2005 01:17 tarihinde demiş ki:
poff :'( cok fazla sevindim gailba okulda ek dersler olucakmış ark aradı şimdi zati gunde 8 saat ders işliyoduk şimdi 10 saat falan işleriz herhalde :( ama tabiki bununda bir kolayı var bu hafta oyleden sonra okula gitmek yok demek ki bu hafta öğleden sonra full kaçağım :D

o yalandır. istanbul'da tatil olduğunda hep çıkıyor o geyik ama yalan oluyor, çanakkale'de de yalan olur..
  • Yeni Oluştur...