-NeoN- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 beyler merak ettim bazı serverlarda adamlar kufur edince mesela 1 saat konusmama cezası alıyorlar bu nasıl olur yani bi tiggeri felam varmı?[signature][hline]Tikla bakim Neon
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 nbl ocakda speech.scp var onun icinde [SPEECH spk_player] player konusmalarini engellemek veya ceza vs.vs yapmak icin burdan ayarlayabilirsin[signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz.
-NeoN- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 yani bos bi speech mi vericem?[signature][hline]Tikla bakim Neon
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bu sadece r serisinde oluyor yani [SPEECH spk_player] player konusma olayi buna ornegin [SPEECH spk_player] on=*app* //* isareti baslangica koyulursa xxx app yazinca dahi isler sona koyulursa app xxx yazinca dahi isler .Iyi Calismalar[signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz.
-NeoN- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ben bunu sormamıstım adamın hic bir sekilde konusmaması icin on=* mu yapıcam?[signature][hline]Tikla bakim Neon
Faust Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 on=* src.sysmessage Sus kahpe! return 1 gibi.[signature][hline]Faust - MSN: [email protected] www.noir.gen.tr www.yavuzcetin.com Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 aynen veya on=* message KONUSMA CEZANIZ Gibi :) tabi salladim orayi :)[signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz.
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Ki$iye cezayi tag yada item olarak verirsin sonrasinda, bunla sen tekrar manuel olarak kaldirana kadar gitmez, en iyisi bir item yapmak ve findid ile check ettirmek, o item'ada belli bir timer verirsin, ve timer sonunda decay olur, bu sayede de, kisi o sure sonucunda otomatik konusmaya devam edebilir.. tag'li ornek icin: [speech spk_player] on=* if (> == 1) src.sysmessage Konusmaniz yasaklanmis. return 1 endif item'li olandaki tek fark tag check yerine if () dersin, gecersin.. i_abuzer item'ida timerli bir item olur, ki$i equip ettiginde 1 gunluk sure ba$lar, 1 gun bittiginde silinir.. ki$i konu$masina devam eder..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.
-NeoN- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 beyler son sorum bir hazine sistemine ihtiyacım var hazine avcılıgı yardımcı olurmusunuz elinizde varsa?[signature][hline]Tikla bakim Neon
taz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 direk speech_player a değil de başka bir speech yaratıp playera onu vermek daha mantıklı değil mi? lag yapmaz mı öyle
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 taz bak bu biraz mumkun ama bu sefer dier speech pasif duruma gelir cunku sphere.ini 2 tane speech kabul ETMEZ![signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz.
taz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 diğerini kapıcan onu açıcan süresi dolunca onu kapayıp onu aççan ben farklı bişi sölemedim ki
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bak sorun orda iste kapatamiyorsun sorun orda cunku bu player speech bu kapanmaz veya silinemez![signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz.
taz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 o zaman kapama napiim yazın işte on=* altına :)
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 * Kopar * * Tazmanyak Cikis Kapisina Kafasini Vurur * ;) Konu fazla Sapti. edit: Ekleme[signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz. [Bu mesaj saksuka tarafından 20 Şubat 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar