asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Basit bir IM programı arıyorum daha doğrusu source unu arıyorum. Server-Client based çalışacak bir uygulama çok çok çok özelliğe sahip olmasına gerek yok (bulunmuyor ama bulursanız âlâ) Şimdiden teşekkür ederim. Bu arada herhangi bir programlama dilinde olabilir...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bu arada yanlış kategori ya pardon çok özür dilerim. İki kategori karması :) Yazılım istiyorum (Donanım/YAZILIM kateorisi) tamamen internetle ilgili ama...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Bende siteye online destek sistemi kurmak istiyorum ama aramadım gerçi sitede chatroom gibi bişey olcak oraya yazılan benim IM programıma fln gelcek cevabımda gidecek ama aynı zamanda.. Yeni thread açmiyim yeri gelmişken arkadaşın sorusunu baltalamadan benimkinede cevap veren çıkarsa..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 aspindir.com mu öyle bir site vardı. orada asp ve yanılmıyorsam java da yazılmış im görmüştüm. onun dışında amsn for linux diye arat. msn'in linux versiyonun source'larını oradaki ilk sonuçtan alabilirsin[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 sourceforge'da her tür açık kaynak IM'ın source'unu bulursun. amsn, gaim.. sorsforç [Bu mesaj mayfer tarafından 13 Ocak 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 yalnız yanlış anlattım sanırım. Ben MSN yahut YAHOO olsun JABBER olsun o tip bir ağa bağlanmasını istemiyorum. Yukarıda yazdığım gibi server-client ilişkisi olacak birşey...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bak icq nun corporate olanı var.. ICQ ağına bağlanmıyosun, kendi üzerinde bir ağdasın. İşyerleri felan için.. Güzel bişi kullanmadım ama kuzinimin şirketinde görmüştüm oldukça hoş bişi..[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 maalesef bulamadım?[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 asinanyavuz, bulabildin mi?[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 donanimda sor bi belki biliyolardir...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bunun burda ne işi var ki donanım yazılıma yazsaydın, bu başlıkla internet bölümünde okumazdım bunu normalde. neyse.. copy-paste programcılığı yapacam diyorsan http://sourceforge.net/ şahsen kodun orasını burasını kırpıp kesip yeni program yapma olayını ne becerebiliyorum ne de onaylıyorum kötü bişi. becerebilsen sevecek misin deme ben de bilmiyorum onu. ama bence şu sitelere bir göz at; http://www.codeproject.com/internet/ (//edik hatta galiba bu senin aradığın şey http://www.codeproject.com/internet/server_client_sockets.asp) www.codeguru.com kullandığın derleyiciyi/dili söylersen daha da yardımcı olabilirim. yanlış hatırlamıyorsam Borland C++ Builder ve Delphi için çok güzel componentler vardı. PowerSock muydu neydi.diğerleri içinde güzel/beleş activex/com zırzavatları bulunabilir.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 20 Şubat 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Rahan tarafından 20 Şubat 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar