Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Fransua uaheau :D[signature][hline]Infarctus
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 içki olayında disipline gidersin, uzaklaştırılırsın.atılmazsın ama bu cezadan da kurtulamazsın.iki defa düşün.
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 benim bildiğim okulda içki içmek suç kapsamına girio , okula anlaşılmicak kadar içkili gelirsen ,anlaşılırsa eğer en fazla uyarı alıosun .( hay ben türkçeme veriim..)[signature][hline]Member of AAL'05
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 aptalca birşey için ilerde sicilinin her yerde senin durumunu kötüleştirmesi riskini alıosan yap.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bence içme ama iilla icicem diyosan anlarlarsa kaç okuldan kaçma cezası alırsın. ertesi günde alkolden zerra kanıt alamıycakları için.[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake.
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 hocayada bitane yeni rakı aç hiç bişey olmaz[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: faint, 20 Şubat 2005 00:00 tarihinde demiş ki: bizim yatılılar her gece içiyolar XD yatakhanede icmek kolay.kapiosun odani likir likir iciyosun. sonrada hic bisi olmamais gibi takiliosun.. siselerde camdan assa oldu bitti :) ha yakalananlar oldu,kurt hocalarin oldugu zmnlar icmicen. mesela bi gun kola iciyorz ama cidden normal kola hem de kutu kola, yani istesen de icine bisi konmaz ki , sonra o sirada kurt hocalardan biri odaya daldi, Verin bakim deyyuslar siin saginiz solunu belli olmaz diyip bi yudum aldi :)[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr
uncla Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 vallahi fikrimi değiştirdim direk atarlar :D[signature][hline]jan d. [Bu mesaj uncla tarafından 20 Şubat 2005 08:41 tarihinde değiştirilmiştir]
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Werb, 19 Şubat 2005 23:50 tarihinde demiş ki: 5 milyon cidden yapcam dedim senin orda içiceğin bacardi-kola nın fiyatı 5 milyon gibi bişey olucak zaten, çok gereksiz hani 20m falan olsa neyse :)[signature][hline]Boo
keyn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Sly karikatüre bayagı bir guldum alah razı olsun sabah sabah :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 sj de 3 kisi sarhos yakalandi atmadilar. sarhos derken direk sarhos cakirkeyif falan deil.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
sheref Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 iide bakardi kafa yapmaz ki.. :lol: okul gelmeden önce 2-3 duble vodka iç.. okulda geceden kaldım dersin...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Votka koku yapmaz. Anlaşılmaz da.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 nie 5 milyon veriyolar ki? okulda içmek için içki sahibinden para alanlar var. bizde hakkaten sakat dolap kırıyolar yatılıların ağzına sıçıyolar falan ama en fazla uzaklaştırma cezası verilebiliyor anladığım kadarıyla.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
Logan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 valla bizim okuldan biri atıldı öyle. akşamdan kalmıştı çocuk, okula geldi, sonra "eceli gelen it, cami duvarı" muhabbeti oldu ve müdüre yakalandı. sakın yapma böyle birşey, 5 değil 25 milyon verseler de yapma çok sakat iş. gerçi alkollü yakalanan çocuğun önceden de disipline gitmişliği vardı galiba ama değmez yani..
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 lisede böyle güzel anılar olması aslında çok güzel.. biz de yapıyoruz ama oturup bir düşününce ulan ya yakalanırsam??bunca yıl boktan yere gidecek diyorum kendi kendime.. Valla okulunun ortamını bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim.. Mesela bizim sınıfta deso ve ultrapsycho votka içmişlrdi(oğlanlar beni çağırmadılar :)) Ama hocalar bir şey çakmamıştı.. Çünkü sınıf normalde hiperaktif kaynıyor.. Pek değişen bir şey olmamıştı..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
Jester Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 walla su şişesinde vodka taşımak bir klasiktir zaten. hem kokmaz da. geçen gün yemek arasında 2şer şişe içip de döne döne derse girdim, neyse ki hocalar yakalamadı ama iyi tırstım. bi daha yapmazmıyım, yaparım :)[signature][hline]We were one in words, you finished my sentences... H.B.E
Öne çıkan mesajlar