Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lise kuralları hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
faint, 20 Şubat 2005 00:00 tarihinde demiş ki:
bizim yatılılar her gece içiyolar XD

yatakhanede icmek kolay.kapiosun odani likir likir iciyosun. sonrada hic bisi olmamais gibi takiliosun.. siselerde camdan assa oldu bitti :) ha yakalananlar oldu,kurt hocalarin oldugu zmnlar icmicen. mesela bi gun kola iciyorz ama cidden normal kola hem de kutu kola, yani istesen de icine bisi konmaz ki , sonra o sirada kurt hocalardan biri odaya daldi, Verin bakim deyyuslar siin saginiz solunu belli olmaz diyip bi yudum aldi :)[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
Mesaj tarihi:
said:
Werb, 19 Şubat 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
5 milyon cidden yapcam dedim

senin orda içiceğin bacardi-kola nın fiyatı 5 milyon gibi bişey olucak zaten, çok gereksiz hani 20m falan olsa neyse :)[signature][hline]Boo
Mesaj tarihi:
Sly karikatüre bayagı bir guldum alah razı olsun sabah sabah :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
sj de 3 kisi sarhos yakalandi atmadilar.

sarhos derken direk sarhos cakirkeyif falan deil.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
nie 5 milyon veriyolar ki? okulda içmek için içki sahibinden para alanlar var. bizde hakkaten sakat dolap kırıyolar yatılıların ağzına sıçıyolar falan ama en fazla uzaklaştırma cezası verilebiliyor anladığım kadarıyla.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
Mesaj tarihi:
valla bizim okuldan biri atıldı öyle. akşamdan kalmıştı çocuk, okula geldi, sonra "eceli gelen it, cami duvarı" muhabbeti oldu ve müdüre yakalandı.

sakın yapma böyle birşey, 5 değil 25 milyon verseler de yapma çok sakat iş. gerçi alkollü yakalanan çocuğun önceden de disipline gitmişliği vardı galiba ama değmez yani..
Mesaj tarihi:
lisede böyle güzel anılar olması aslında çok güzel..
biz de yapıyoruz ama oturup bir düşününce ulan ya yakalanırsam??bunca yıl boktan yere gidecek diyorum kendi kendime..

Valla okulunun ortamını bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim..
Mesela bizim sınıfta deso ve ultrapsycho votka içmişlrdi(oğlanlar beni çağırmadılar :))
Ama hocalar bir şey çakmamıştı..
Çünkü sınıf normalde hiperaktif kaynıyor..
Pek değişen bir şey olmamıştı..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
Mesaj tarihi:
walla su şişesinde vodka taşımak bir klasiktir zaten. hem kokmaz da.

geçen gün yemek arasında 2şer şişe içip de döne döne derse girdim, neyse ki hocalar yakalamadı ama iyi tırstım.
bi daha yapmazmıyım, yaparım :)[signature][hline]We were one in words, you finished my sentences...
H.B.E
  • Yeni Oluştur...