Werb Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 evet gecen gun işte arkadaşlarla oturmuş konusuyorum [ bilen bilir kız meselesini link vermiyim şimdi kişisel bolmunde :p ] ulan dedim ben çarşamba gunu fizik dersinde bacardi kola yapıp hocanın karsında ıcerım sonrada kızın yanına giderim dedim her zamanki gibi şakasınaydı ama sonra durdum bi arkadaşa dondum ver 5 milyon cidden yapcam dedim tamam dedi sımdı bacardi kola yapmak kolay pet kola şişesine bacardi koyup okula gitcektim ve sonra da icine kolay koycaktım fizik dersinde yudumlucaktım ... cok kolay geldi dusununce nolcak ama bi arkadaş alkolle yakalanmanın ya da alkollu oldugun anlaşıldıgında direk sorgusuz sualsiz okuldan atılıolarmıs dedi dorumudur yani bacardiyle yakalamasalar ben icip gitsem okula hoca annasa kokudan fln vs vs direk atarlarmı??
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 yok önce disipline gönderirler ,sonra atarlar lol[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate
Werb Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 sonucta atıyolar ama kim annıcak tamam bakalım hesabı veriyom iddaa icin 5 er milyon yatırın yapam :P
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Atarlar gibi düşünüyorum ama hocanın anlaması gelip koklaması falan hikaye. sen çek merak etme.[signature][hline] Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu
HainPanda Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bildiğim kadarıyla 1 hafta uzaklaştırma alıyosun, tabi daha önceden cezan yoksa..[signature][hline]Sıkışırsak bilezikleri bozdururuz..
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 öyle veya böyle koku çok kötü yayılıyor onu da söyleyeyim yırtarsın belki yaparken ama cidden çok riskli yoksa ben de cok düşünmüştüm yapmayı[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
Werb Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ya bakardi kokarmı bi de onu soruyım içtim daha once ama evde de pek koku gelmemişti bana :P
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 1şi olmaz biz her pet şişede sek vodka içioduk paso 1 kere bile yakalanmadik :P[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Biz neler içiyorduk bea :) Hiç valla[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 okldan once içtim dersin bizim çok keşa rkımız wardı alkolık bıkere bı tanesı m.yardımcısının odasında yıkılmıştı hasta falamd emiştik ama anlamıştı hocada baba adamdı ...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
HainPanda Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 eheh çocuğu kötü yola teşvik etmeyin bakiym. ama bisde takılırdık zamanında kimse kokusunu alıpta gelmez kolay kolay korkma okadar, tabi birisi gidipte gammazlamassa! :D[signature][hline]Lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir.
helena Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bizim yatılılar her gece içiyolar XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 kabiliyet meselesi.. ictikten sonra abuk subuk hareketler yapmayip kendini tutarsan bi$i olmaz aslinda.. gerci sarho$ olmayipta öle gözüken tiplerde var =) bayhan gibi bakiyolar her sabah okula geldiklerinde.. bizim okulda dolu. ögretmen bi$i dese bile ''cok az uyudum hojaaam'' dersen yutabilir[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bizim fizik laboratuvarında çiğ köfte bile yapmışlardı sen ne diyosun =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
HainPanda Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 aslında düşündümde herşeyin çözümü naneli bi sakızdan geçiyor.. :D[signature][hline]Lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Hehe birşeyi yapmak için alkole güvenme bence, alkol iki yüzlüdür.[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 rom vodka gibi kokusuz renksiz oldugu icin hic sanmam kokcagini. ama gozler falan kayarsa anlayabilirler, o da nekadar ictigine bakar. sen yinede dikkat et, okuldan atmasalarda basin bin belaya girer, uzaklastirma falan alma 5 milyon icin.[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am.
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 [signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Werb Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 yannız bak biri dogru bişeye el atmış sımdı bızım sınıftan biri gidipte hocalara soler moler gerci haberleri olmaz da benım dedıgım olay su ben bacardi kola karıstırıp hocanın karsısında içmek :P yani hocanın yanında en ön sırada =) diger turlu kolay kımse girmez iddaaa ya
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Cin için, kokmazsınız da =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
helena Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 sen öyle yapıyosun heralde XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
HainPanda Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bırak ya cin içilirmi.. pff[signature][hline]Lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir.
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 sly super bır karıkatur :)[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Kokusu keskin oluo hoca biraz yanına yaklaşsa çakar mevzuyu arklar denedi az daha yakalanıyorlardı tütün kolonyası fln sıktılar anca öyle yırttılar hocanın tütün kolonyasına alerjisi vardı direk camları fln açtı[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 sen sen ol gaz olma tutamazsın patlar :D[signature][hline]DJ Tiesto
Öne çıkan mesajlar