Sufi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 yapar. hiç endişeniz olmasın.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Problem_Child Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Yapar abi yapar bir gun bir bakmıssın bir tuvalatte icetea iel altın vurusu yapmıs olüp gitmmişşin :)[hline]Kırantmuster Mavi Avcısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Dyna kardeş tamam çok ice tea içmiş olabilirsin ama ne demişler dyna ne anlar ice tea içmekten :D Yannışsın. Ice tea susuzluğu en çok kesen şey. Senin metabolizmada ayrı bi etki yapıyo olabilir tabi. Bilindiği üzre, çay harareti alır. Çünkü ağızdaki tükürüğü aktif hale getirir. E bu bi de soğuk olunca üstüne kaymak oluyo işte. Benim için ICE TEA-1 , SCHWEPPES INDIAN TONIC WATER-2 dir.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 abi sen böyle bilimsel konuşmuyonmu hasta oluyorum sana bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bagımlılık yapacak madde yok ıcınde sen ıstemedıkten sonra ıcmezsın :)[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 abe bağımlılık yapsın bi o mu kaldı sorun yane yabmayın ne olur :D ice tea şeftali onun üstüne hiç bişi yok o bu alemin tek gralı zuzuuzuz[hline]Mixed Website Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Cevabını veriim YAPAR!!! yani ben de yapmaz zannediodum arkadaş var benim. Evinde böle 10 koli Şeftali ICe Tea var ve hastası. Dışardayız dolaşioz adam birden duruo " lanet olsun ice tea içmem lazım die" sonra girio bakkala alio ve içerken OHHH!! falna die garip garip sesler çıkartio. Abi ice tea içmessem çok kötü oluorum falna dio :) ben tabi o sırada ondan uzaklaşıp kaçmaya başliorum eauhae[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar