Jievaras Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Öncelikle oyunu indirdim ve oynamak istiyorum. Ancak bol Türk olan freeshardlar hangisidir ve nereden üye olup gerekli dosyalarını indirebilirim. Ve karakter açarken nelere dikkat etmem gerektiği konusunda da beni bilgilendirirseniz gerçekten sevinirim. Herkese şimdiden teşekkür ederim.[signature][hline] Epica UO j4e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 İlkönce şu ultima kültüründen kurtulman gerekiyor :) Daha sonra biraz para bayılman gerekiyor,bedava değil. Ondan sonra hoşgeldin :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jievaras Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Freeshardlar var diye biliyorum. Sanırım mixinde bir tane vardı. Ancak paralıda oynayabilirim problem değil. Fakat oyunu hiçbir yerde bulamadığımdan (avatürk vb..) netten indirdim. Bu paralı herhangi serverda oynamamı önler mi? Önlemez ise nereden kayıt yaptırabilirim.[signature][hline] Epica UO j4e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Oyunu http://www.chipsbits.com dan getirtebilirsin Free serverda yok su anda mix dedigin sey uo emulatoru sanirim Bol turk olan serverlar us versionda kay eu serverlarinda excaliburu biliyorum [Bu mesaj Baggio tarafından 17 Şubat 2005 00:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Clienti download etmissin, bir key veya account da bulsan yeter, illa orjinalini getirtmene gerek yok. Freeshard meselesine gelince; henuz hicbir sistemi dogru duzgun yazilmamis, mob spawnlari abuk subuk olan, henuz Daoc ile pek alakasi olmayan emulatorler onlar, UO ile pek alakasi yok. Orjinalini oynamayacaksan hic oynama bile bence, ne zevk alirsin ne verim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahuramazda Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Sensible, 16 Şubat 2005 21:32 tarihinde demiş ki: İlkönce şu ultima kültüründen kurtulman gerekiyor :) Daha sonra biraz para bayılman gerekiyor,bedava değil. Ondan sonra hoşgeldin :) Hahahaha saat 03:36 yarildim,karnima agri girdi gulmekten :)[signature][hline]Nothing left to loose after loosing u.. Ahuramazda Alb/Kay RR5 Firewiz Achilleus Alb/Kay RR4 Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jievaras Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Peki paralı servera nereden kayıt yapıcam? Url verebilir misiniz?[signature][hline] Epica UO j4e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 daoc accountu kapali olmasina ragmen halen gorevini yapiyor baggio. /respect[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 daoc.mix.gen.tr den indir progamları biz messinadayız genelde diablo acılınca oraya greriz . mix cok sshuper 10 pingle daoc keyfi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jievaras Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Yok Baggio freeshardlarda zevkini çıkaramazsın çok bug vardır filan dedikten sonra bende orjinal serverlarından birinde oynuyorum Guinevere mi ne bu tarz bir ismi var.[signature][hline] Epica UO j4e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaqliq Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Guinevere isen kardeşim bizi gör. Sabah akşam yedi yirmidört saat action var bizde. Ama tatildeydi tabi :( Ama bi çok konuda yardım ederiz. Guinevere'de The Turks guild olarak araştırırsan hepimize ulaşabilirsin.[signature][hline]Guinevere - Barbaros Guinevere - Tetikci Guinevere - Testere Mordred - Zocro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar