Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ukalalık değil yardım istiyorum lütfen..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar forumlardaki heryeri aradım bütün herşeyi okudum denedim fakat serverime başkalarının girmesini saglayamadım ben adsl modemdeyim ve nasıl yapılacagını çok açık anlatırsanız sevinirim..lütfen artık yardım edin ukalalık yapmadan lütfen..
Mesaj tarihi:
ne alakası war ukalalıkla kardesım anlamıyosun kı mıllet gunde 43165161 kere aynı topıc le ugrasıyo kım ne yapsın artık yukarıda bılmemnkac gundur yazılan konular yasan şeyler war onları kullan ara arastır bı dunya wardır cunku kırlılık oluyo ondan sonra baggio ile papaz olma kimse istemez böle şeyleri[signature][hline]DJ Tiesto
Mesaj tarihi:
arakdasım benim aslında çok fazla bi bilgim yok ama evden serverı açıp bi baskasını serverıma sokabiliyorum

kendi login.cfg mi 127.0.0.1,2593 yapıyorum
karsıyada ip numaramı veiryorum girelebiliyor

bence senin arkların farklı bi serverın clientıyla girmeye çalısıolar login'ini deismeden
Mesaj tarihi:
coder yine adamlari yerin dibine sokmussun vallaha :)
+1
----
arkadas vallaha bilemiyorum bende bi kac test icin arklari yeni yaptigim harita vs.vs.vs icin sunucuya sokucam bi turlu olmuyo sanirim eksik yaptigimiz bi sey var ya sabit ip alicaz da oyle yapicaz biseyler :)[signature][hline]Msnmsgr
! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.>
Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz.
Mesaj tarihi:
AL BİDE BURDAN YAK KAPASİTE MESELESİ BAK!
arkadasim s*l*k misin nesin ?!?[signature][hline]Msnmsgr
! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.>
Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz.
Mesaj tarihi:
Kardesim bosuna urasma yapamazsin sabit ip alman lazim ben cok ugrastim sonunda host aldim yapamazsin bosuna ugrasma.bir tek yolu var onu yapmanin ama bu seferde iki shard olarak gorur dısarıdan girenler olay budur. ondada cok iyi yapman lazım adsl ayarlarini
Mesaj tarihi:
Kardesim bosuna urasma yapamazsin sabit ip alman lazim ben cok ugrastim sonunda host aldim yapamazsin bosuna ugrasma.bir tek yolu var onu yapmanin ama bu seferde iki shard olarak gorur dısarıdan girenler olay budur. ondada cok iyi yapman lazım adsl ayarlarini
Mesaj tarihi:
Diğer Topiclerde Vardı Ama Ben Yine Diğer Arkadaşlar Gibi Yapmayıp Anlatayım Buraya Yazan Arkadaşların Asıl Kndileri Kirlilik Yapıor Bosuna Yazı Yazmıslar.O kadar konusaacagınıza biriniz arkadaşımıza yardım etseydiniz!!!
1-Firewall Kapalı olmuyabilir.Adsl sanrm.o zaman modem ayarlarınızdan firewall kapatıcaksınız.bunun için baslat-calıstır-cmd den cıkan ip adresini explorer sayesinde oraya girip oradaki modem ayarlarınızı yapmanız lazm weya modeminizin yanında werilen kullanma klavuzuna basvurun.
2-Eğer hala acılmıorsa ip adresinizi kontrol edin
3-Hala olmuorsa Baska bir serverda oynyayın :P[signature][hline]Yardım Etmek Bir Gün Yardım Gereğini Engelleyebilir.
Mesaj tarihi:
said:
Fransua, 19 Şubat 2005 18:02 tarihinde demiş ki:
ne alakası war ukalalıkla kardesım anlamıyosun kı mıllet gunde 43165161 kere aynı topıc le ugrasıyo kım ne yapsın artık yukarıda bılmemnkac gundur yazılan konular yasan şeyler war onları kullan ara arastır bı dunya wardır cunku kırlılık oluyo ondan sonra baggio ile papaz olma kimse istemez böle şeyleri

milletin işi gücü yokmu atma kardesim cevap falan alla alla[signature][hline].....mt.....
Mesaj tarihi:
evet arkadaşım donanim haber in forumlarında adsl (neredeyse her marka modem için anlatmış adamlar)modemlerde port açmayı gostermiş git oraya bak bi port aç ve sphere ni o porttan açabilirsin sanırım[signature][hline]-Emrah koş anani zi..yolar
---Merak etme kedidir o kedi
  • Yeni Oluştur...