Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Bazı talentlar sana verildiği gibi kalmaz gelişir, mesela yine hunter ın aimed shot ını talent olarak öğrenebilmen mümkün ama seviye 1 aimed shot 60 olarak başlar, bundan sonra trainer dan çeşitli versiyonlarını train edebilmende mümkün, level 60 da aimed shot 600 e çıkıyor 6.mı 7. versiyonumu ne.Bunun asıl amacı aldığın talentların ileridede işe yaramasını sağlamak hatta bunların istediği training parası diğerlerinin yarısından daha az genelde.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Tam anlamadığım rank 2 sana %50 şans veriyor zaten improved ile 4 verince %65 daha alıyorsun , 115% oluyor bi mantıksızlık var ama ben druid i fazla bilmiyorum tabi =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 FArklı şeyler biri sadece yeni daha gelişmiş bir skill değeri o yeni veya eski slkilli geliştirmek için ayrıca skill[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: sunsh1ne, 20 Şubat 2005 00:30 tarihinde demiş ki: resimlerden benim anladigim. imp. ng sansi arttiryor. ng (rank 2) -trainerdan alinan- entangle rootun rankini arttiriyor. ng ye zaten 1 talent veriliyor. lvl 18 olunca rank ikiyi satin aliyosun artik rakibin root (rank 2) ile entangel oluyor. neyse ezberden bneim bildigim bu kadar. olayda bi gariplik olsa zaten simdiye kadar onlarca beta oynandi. duzeltilirdi. hayır bole deıl cunki trainerda entangel root 1-2-3 rankları bulunmakta ve nature grasp ranklarıda bulunmakta sorun işte bu...[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Darksun, 20 Şubat 2005 02:19 tarihinde demiş ki: Tam anlamadığım rank 2 sana %50 şans veriyor zaten improved ile 4 verince %65 daha alıyorsun , 115% oluyor bi mantıksızlık var ama ben druid i fazla bilmiyorum tabi =P evet işte bi abzurtluk var üstüne eklenıo dıelım bu seferde yuzde 100 u asaıor resme dıkkat edın tekrar dıom hem entanting roots un rankları mevcut hem nature graspın...[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Normal trainerden aldigin skilleri talentleri ile improved yapabiliyorsun. Talentle improve ettigin zaman bu skillin 2 ozelligi olmus oluyor. Nature Grasp icin birinci ozellik damage yedigin zaman root etmen ikinci ozellik ise talentle arttirdigin root etme sansi. Trainerden ogrenerek arttirdigin sey damage yedigin zaman karsi tarafin yiyecegi Root buyusunun ranki. Trainerden ogrendigin rank 7 nature grasp karsindakine rank 7 entangling root atiyor. Talentden ogrendigin ise Nature Graspin rankini arttirmiyor. Improved Nature Graspin rankini arttiriyor. Bunlar farkli seyler. Talent ile rankin arttirdigin Improved Nature Graspin rank 4 de 60% sans arttirmasi normal skillin sans yuzdesinin 60% artmasi demek. Yani 50% nin 60% si gibi. 50+60 degil (50*60/100)+50. umarim anlatabilmisimdir[signature][hline] Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 kesinlikle :) helal benim gibi bi salaa anlattınya :=)[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Rank 1 olmadan, 2 yi alamazsın. Rank 1 i, trainer öğretmez, ancak talent ile ulaşabilirsin buna. Eğer rank 1 e talent verdiysen, rank 2, 3... bunlara trainerdan ulaşabilirsin.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: n3mrut, 20 Şubat 2005 00:15 tarihinde demiş ki: Dedikleriniz doruda garip olay şu nature grasp ı trainerdan hıc ogrenmedım rank 1 dahıl direk talent verdı bu ozellıgı bana ben talenttan aldım yanı sole dıyım traınerdan entangling rootu ogrendım sonra level 10 oldum nature graspa 1 puan verdım birden buyu geldı spell booka a buraya kadar hersey normal sonra 11 oldu level improved nature grasp dedım rank 1 nature grasp oldu 4 e kadar cıkarabılıorum talentlarla nature graspı bu ok bunu bılıorum zaten talentın ne oldugunu vs cok ıyı bılıorum sorumu hala anlatamadım sorun bende yanı doru kelımelerı secemıorum bakın atıorum level 12 oldum nature grasp a 1 tane daha talent verdım rank 2 nature grasp oldu yuzde 65 sansla bana vuran bırı bu buff acıkken bende entanglin root buyusune yakalnıor buraya kadar tamam anlamadıgım olay druid trainerda NATURE GRASP RANK 2 NIN OLMASI TIPKISININ AYNISI HIC BI FARKI YOK HA LEVEL 18 OLUNCA GELIP BURDAN TRAIN ETTIRMISIM HA TALENTLARDAN LEVEL 12 OLUNCA 1 TALENT DAHA VERIP RANK 2 YAPMISIM 2 SIDE RANK 2 YAPIOR AYNI BUYUYU SS E IYI BAKIN anlayacaksınız nedemek ıstedıgımı baska druid bi arkı cagırdım level 14 oda anlam veremedi olayı atıorum ben level 12 olunca 1 talent daha verıp nature graspımı rank 2 yaparsam trainerın ogretcegı nature grasp rank 2 yı neden alayım 2sının acıklamarıda aynı ustune gelınce... Ne isim ne özellik tek farkı bile yok(talentın ne oldugunu abalıty nın ne oldugunu vs ıyı bılıorum karıstırmıorum burda 2 tane aynı sey var druid arkadaslar varsa bı yazsın lutfen bı baksın veya ) Zaten o büyü bende var trainer dan teach edınce rank 2 grasp buyusu vercek bana ama zaten bende o buyu var rank 2 olarak level 12 olunca 1 talent daha verıp o buyunun aynısına sahıp oluorum http://img101.exs.cx/my.php?loc=img101&image=clipboard8wo.jpg lutfen bi bakın anlayacaksınız olayı valla bu sorununun tek bir cevabı var: neden kimse tam olarak sölememişte herkez "yok onlar farklı, yok biri talent biri skill , vs.. "diye sölenmiş durmuş anlamadım ancak yaptığın hata şu, yukarıda siyahla işaretledğim düşüncen yanlış, sen orada ikici rankı talentten alamassın, o talent 1/1 dir 1/4 deil. Yani sen bir talentle o skilli öğrenebilirsin geliştirmek için tranerdan rank ikisini öğreneceksin, improved skill ise tamemen taletten öğrenebileceğin ve bu skillin özelliklerini arttıran bir özellik , umarım anlatabildim[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." [Bu mesaj FreEmoon tarafından 20 Şubat 2005 12:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar