n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Druidim 10 olunca level dırek "Nature's Grasp" a verdım balance tan sonra 11 oldum bu sefer gene balance takı Nature's Grasp hemen sağındaki "Improved Nature's Grasp" a verdim talent ı rank 1 oldu 4 e kadar yolu var 12 oluncada buna verırım dıordum kii trainera gittim teach ettirmek ıcın 11 levelda bısey yokmus teachletecek ama orda gozum "Improved Nature's Grasp rank 2" die bişeye takıldı haydaa oldum hem talentta var böle bi seçenek 1 talent puanı versem ulaşıorum hem trainerda var ogretıo bu nası iş anlamadım..(Entangling Roots yazmıordu 2 kez kontrol ettım talentın aynısı olan Improved Nature's Grasp rank 2 yazıodu) dumur vazıyettıyım ozaman talenttan acarım bu ozellıgı skıllden ogrenmem daha karlı ama saçma geldı bu iş yanı[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 alıcağın o improved bilmemne talentı rank 1 rank2 sini almak için işte talentta rank1 i alman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 şöyledir senin olayın herhalde: skillX rank 1 skillX rank 2 sakillX rank 3 diye yükseliyor ve gücü artıyor. talentlerde ise Improved SkillX vardır ve genelde 1-5 arası puan verisin belli bir miktar gücünü arttırır. Yani sen hem rank2 yapmış oluyorsun hem de talentle gücünü daha da arttırmış oluyorsun.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydrelix Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 dostum zannediyorum sen talentini verince adı değişip impro.. olmuştur.[signature][hline][email protected] Guardians of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ikisi farkli seyler. yani skill'de olmasi talent'in ona destek vermemesi anlamina gelmiyo. atiyorum birisi dmg+2% katiyodur. digeri de 2% katiyodur. talent'i alip almamak sana kalmis ama skill'i almamak biraz sana verilen imkani kullanmamak gibi. talent point'ler sinirli oldugu icin onlari bosa harcamamak lazim. ama skill'lerin herhangi bi kisitlamasi yok (para disinda) onun icin almak daha mantikli.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Yav analatamadım Trainerımda Entangling Roots rank 2 de var Nature's Grasp rank 2 de var Trainerda var bunlar bide ayrı yetten bu Nature's Grasp rank 2 talentta var anlatabildim inşallah şimdi[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bak şimdi ben kendimden örnek vereyim. paladinim var ve mesela heal büyüsü (holy light) var. bu birkaç levelde bir gelişiyor. yani ilk başta sana 30 heal yeterken artık 150 falan gerekiyor. onun için atıyorum lvl 6 da holy light rank 2, lvl 12de holy light rank 3 çıkıyor. bunu gidip trainerden alırsın, sadece pran gider. fakat talentte de bu skille ilgili bir kısım vardır. mesela improved holy light der ve açıklamasında %5 daha fazla heal eder yazar(attım). yani ikisni farkı bu. talentler olan skilleri geliştirebilir ya da hiç olmayan özellikler verebilir.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Yav tamam anlatamadım bakın druid trainerıma gittim Entangling Roots rank 2 rank 3 var bunları demıorum talenttada Nature's Grasp var bu buyuyu kendıne atınca 45 sn ıcınde sana vuran bırı yuzde bılmemle kac sansla entangling roots buyusune kapılıor talent verıp rankı arttırdıkca yakalanma sansı artıor bunları bılıorum ama mesela 1 talent puanı alınca nature grasp ı rank 2 yapcaktım ki ne göreyim nature grasp rank 2 druid tranierımda mevcut ozellıklerını okudum trainerın ogretıgıde yanı aynı seylerı yazıo tıpatıp talenttada tıpa tıp aynısı yazıor yanı demek ıstedıgım talenttan gıdıp 1 puan verıp alırsam trainerın ogretecegı seyı ogrenmıs olcam off ızzah edemedım :)[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 SS aldım nereye koyım gormenız ıcın[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 talent tree de puan verdiğin şeyin üstüne mouse un imlecini getir bi oku lütfen arkadaşım ne işe yarıyomuş !? bir spell i kullanabilmen için kendi trainer ından parası karşılığı öğrenmen gerekmektedir öncelikle. Bunu öğrendikten sonra talent tree de bu spell i kazandıgın puanlar karsılıgı dahada gelistirebilirsin. senin lvl in düsük oldugu için şimdilik bu kadar açıklama yeter sen ilerde kavrarsın olayı zaten :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 http://img101.exs.cx/my.php?loc=img101&image=clipboard8wo.jpg [Bu mesaj n3mrut tarafından 19 Şubat 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Resimde goruldugu gıbı bı talent daha verınce aynı trainerın ogrettıgı nature grasp rank 2 olcak[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bakamıyorum ben ama[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Görünüyor copy past yaparsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: OmeN, 19 Şubat 2005 21:57 tarihinde demiş ki: talent tree de puan verdiğin şeyin üstüne mouse un imlecini getir bi oku lütfen arkadaşım ne işe yarıyomuş !? bir spell i kullanabilmen için kendi trainer ından parası karşılığı öğrenmen gerekmektedir öncelikle. Bunu öğrendikten sonra talent tree de bu spell i kazandıgın puanlar karsılıgı dahada gelistirebilirsin. senin lvl in düsük oldugu için şimdilik bu kadar açıklama yeter sen ilerde kavrarsın olayı zaten :) Burdaki herkez biraz anlamışta sen sorumu hiç anlamamışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 yahu tamam işte. skill ayrı talent ayrı.ikisi de geliştiriyor özelliği işte :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 skill yeni özellik verir , talent VAR OLAN skill i geliştirir (aynı ada sahipse). Hunter ın concussion shot ı skill dir siz talent a 4 verirseniz improved concussion shot a sahip olursunuz buda size %20 stun özelliği verirki bunu talentlar olmadan alamazsınız.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 trainerdaki asıl skill talentlarda olan o skill i geliştiriyor[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 natur graspin ilkini talent olarak aliyorsun. 1 talent puani gidiyor. onu almazsan rank 2 yi trainerdan alamzsin. cunku requirements olarak ng rank1 istiyor. yani bosuna degil. improved entangel olma sansini %100 e cikariyor.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: sunsh1ne, 19 Şubat 2005 23:18 tarihinde demiş ki: natur graspin ilkini talent olarak aliyorsun. 1 talent puani gidiyor. onu almazsan rank 2 yi trainerdan alamzsin. cunku requirements olarak ng rank1 istiyor. yani bosuna degil. improved entangel olma sansini %100 e cikariyor. bravo rank 1 alacaksinki train gidince sana rank ikiyi ögretsin istersen sifirla talentleri baska seye var göreceksinki alamayacaksin o spelli[signature][hline]WoW EU Server Pontifex Night Elf Shadow Priest Guild ASR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Skroce, 19 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: said: sunsh1ne, 19 Şubat 2005 23:18 tarihinde demiş ki: natur graspin ilkini talent olarak aliyorsun. 1 talent puani gidiyor. onu almazsan rank 2 yi trainerdan alamzsin. cunku requirements olarak ng rank1 istiyor. yani bosuna degil. improved entangel olma sansini %100 e cikariyor. bravo rank 1 alacaksinki train gidince sana rank ikiyi ögretsin istersen sifirla talentleri baska seye var göreceksinki alamayacaksin o spelli yanlis bi sey mi soledim? olabilir. oyundan o kadar uzak kaldim ki. ptt sagolsun.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Dedikleriniz doruda garip olay şu nature grasp ı trainerdan hıc ogrenmedım rank 1 dahıl direk talent verdı bu ozellıgı bana ben talenttan aldım yanı sole dıyım traınerdan entangling rootu ogrendım sonra level 10 oldum nature graspa 1 puan verdım birden buyu geldı spell booka a buraya kadar hersey normal sonra 11 oldu level improved nature grasp dedım rank 1 nature grasp oldu 4 e kadar cıkarabılıorum talentlarla nature graspı bu ok bunu bılıorum zaten talentın ne oldugunu vs cok ıyı bılıorum sorumu hala anlatamadım sorun bende yanı doru kelımelerı secemıorum bakın atıorum level 12 oldum nature grasp a 1 tane daha talent verdım rank 2 nature grasp oldu yuzde 65 sansla bana vuran bırı bu buff acıkken bende entanglin root buyusune yakalnıor buraya kadar tamam anlamadıgım olay druid trainerda NATURE GRASP RANK 2 NIN OLMASI TIPKISININ AYNISI HIC BI FARKI YOK HA LEVEL 18 OLUNCA GELIP BURDAN TRAIN ETTIRMISIM HA TALENTLARDAN LEVEL 12 OLUNCA 1 TALENT DAHA VERIP RANK 2 YAPMISIM 2 SIDE RANK 2 YAPIOR AYNI BUYUYU SS E IYI BAKIN anlayacaksınız nedemek ıstedıgımı baska druid bi arkı cagırdım level 14 oda anlam veremedi olayı atıorum ben level 12 olunca 1 talent daha verıp nature graspımı rank 2 yaparsam trainerın ogretcegı nature grasp rank 2 yı neden alayım 2sının acıklamarıda aynı ustune gelınce... Ne isim ne özellik tek farkı bile yok(talentın ne oldugunu abalıty nın ne oldugunu vs ıyı bılıorum karıstırmıorum burda 2 tane aynı sey var druid arkadaslar varsa bı yazsın lutfen bı baksın veya ) Zaten o büyü bende var trainer dan teach edınce rank 2 grasp buyusu vercek bana ama zaten bende o buyu var rank 2 olarak level 12 olunca 1 talent daha verıp o buyunun aynısına sahıp oluorum http://img101.exs.cx/my.php?loc=img101&image=clipboard8wo.jpg lutfen bi bakın anlayacaksınız olayı[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Resimde gorundugu uzere talentlarda en üst en sağdakıne 1 rank daha verınce trainerda işaretli olan nature grasp rank 2 ye ulaşıor nature graspım... açıklamasıda aynı shortcutında trainer acıklamasındakının aynısı yanı ben level 12 olunca level 18 lerın yaptıgı nature grasp rank 2 buyusunu atabılcegım hıc bı farkı yok..(aynı ısım oldugunda var olan buyuyu kuvetlendırıor talent lar bunu cok ıyı bılıorum ama ısın garıp tarafı tekrar bı baska garıp tarafı bu buyuyu komple bana talentlar verdı )[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 benımde sorum şu bu bir alternatifmi yani diorki adam bana istersen talentlarda baska seylerı sec bu buyuyu trainerdan ogrenıp yukseltme sansında var ? veya talentlarda al bunu abalıty ogrenme parasını baska sekılde degerlendır level 18 e gelınce...böle bi seçenekmi sunuluor bana cunki trainer nature grasp rank 4 e kadar ogretıor ... talentlarda rank 4 e kadar cıkarıor ... hiç bi fark yok...[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 resimlerden benim anladigim. imp. ng sansi arttiryor. ng (rank 2) -trainerdan alinan- entangle rootun rankini arttiriyor. ng ye zaten 1 talent veriliyor. lvl 18 olunca rank ikiyi satin aliyosun artik rakibin root (rank 2) ile entangel oluyor. neyse ezberden bneim bildigim bu kadar. olayda bi gariplik olsa zaten simdiye kadar onlarca beta oynandi. duzeltilirdi.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar