Sitro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Demosunu fileplanetda bulabilirsiniz. Demosundaki 10 dakikalik yeri 50 kere oynadim hala doyamiyorum. Tam surum geldiginde cok can yakacak..[signature][hline]So long have i waited.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 su cift silah olayi cok hosuma gitti. bir de ortam akranlik olunca alinan zevk bikaca katlanacak.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Daha önceden açılmıştı[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sitro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Virus, 27 Ekim 2004 20:00 tarihinde demiş ki: Daha önceden açılmıştı o konudaki demo ile su anda oynanabilen demo ayni degil, konulara onceden acildi, bayik, kotu gibi yaklasmak yerine yaratici olsak daha iyi olabilir :)[signature][hline]So long have i waited.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Bir link veya başka birşey demeden bahsettiğin demoylan diğer topicdeki demoların farkı oldugunu anlıyamam.Yaratıcılı sen yapıp link vericeksinki hoppala bu yeni demo cok daha güzelmiş diyeceğiz değilmi?[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 http://www.3dgamers.com/games/princepersia5/downloads/ burada pop2yle ilgili her turlu dl var.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sitro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 fileplanet demo[signature][hline]So long have i waited.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 2 değil 5, hassasım :D.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ya ben biri yükledim 2 gün önce. sonuna geldim %92 mi ne. dagger yok tabi. ellerim terlio oynarken. geçemedim bi yeri kaldı öle bitirmek istiorum ama kasıcam[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 demosu farklımı ??? sonunda kocaman metalden bir dev geliyor .kafasına vurarak öldürdüğüm yaratık değil mi o demoda olan.. oysa konu açılmıştı. o değilse çekecem yenisini çekip oynicam , çabuk cevap verin o yüzden :P bu arada sands of time değil bu,warriors within.yepyeni yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 diil o. bunda gemidesin, yaniyo falan gemi. sonra saraydan bi bolum var... menude metallica gitmemis pek. bi de abarti derecede thief havasi sezinledim ben ama isin doorusu, thief'ten daha guzel islemisler...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: ermynorac, 28 Ekim 2004 17:48 tarihinde demiş ki: demosu farklımı ??? sonunda kocaman metalden bir dev geliyor .kafasına vurarak öldürdüğüm yaratık değil mi o demoda olan.. oysa konu açılmıştı. o değilse çekecem yenisini çekip oynicam , çabuk cevap verin o yüzden :P bu arada sands of time değil bu,warriors within.yepyeni yani. diil o. bunda gemidesin, yaniyo falan gemi. sonra saraydan bi bolum var... menude metallica gitmemis pek. bi de abarti derecede thief havasi sezinledim ben ama isin doorusu, thief'ten daha guzel islemisler... ikinizde aynı demodan bahsediyosunuz.Hangi oyunun 2 farklı demosunun ciktigi görülmüş[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 hmm sanirim karisti. ben daha cok "devle savastigin demo" diye anladim senin soyledigini. zaten anlamissindir anlatinca hangi demodan bahsettigimi...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ben mi yanlış görüyorum yoksa bu oyun(warrior within)gerçekten 5cd mi?öyleyse oha diyorum,nese çekelim bakalım görürüz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 drizzt drizzt drizzt ozenti prince :P[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki: fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ah dövüş komboları knights of temple dan felan bile güzel.hele e ye basılı tuttuğunda ikye bölme hareketi bitiriyor olayı.grafik kartım olsa bide... bu arada oyun bazen windowsa atıyor neden?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Valal demosunu 20 kez oynaıdm dehset olmus oyun, 4. oyunda adam gibi dovusemiyoduk hep aynı hareketler bıyerde cok bayıyodu, burda hem hızlanmıs prens hem cesti artmıs adam gibi taktik yapabılıyoruz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 saçlarına kıl oldum :D onun dışında çok hoş oyun...kaçmazzz.[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 beyler sands of time geforce4 mx 440 ları desteklememişti.bunda böle bi olay var mı?benimki mx440 fakat demosunu oynuyorum[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 arkadşlar ya takıldım bi yerde bi hatun var ya bize böle dönerli kılıcı veren hani aynı zamanda key olarakta kullanılıyormuş ordan sonra hep aynı mekanlar var yeni yere gidemiyorum sapıttım :([signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ben deeeeeeee habire saray turu atıyorum bi past bi present gidiyo ama nereye kadar.... şimdi sağınızda Dahakanın yıktığı duvaaaaaaar.....[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ya bende oyunu yukledim acarken uxexpected problem ya da crash bisi diyo acılmıyo oyunda mı sorun var yoksa bi ayar mı yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 serpent sword u alınca geri dönüp onunla ortada bir mekanizmayı harekete geçiriyorsunuz. Aşaığdan bir platformla bir mekanizma yukarı çıkıyor. Onu tutp hangi tarafa iterseniz o tarafa doğru giden yol açılıyor (açılıyor dediğim atlaya zıplaya gidebileceğiniz şeyler oluşuyor) Olayınız da kpaıyı açacak mekanizmayı harakete geçrimek için iki tane su zımbırtısını açmak. Tabi söylmesi kolay. Yahu kral olsanız ve devasa bir saray yaptısanız her kordioruna ve odasına acaip acaip tuzaklar koyarmıydınız?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ÖNEMLI NOT : Oyunda LIFE UPGRADE ler bulucaksiniz ve oyunun 2 ayri sonu var life upgradelerin hepsini alirsaniz 2nci sona ulasabilirsiniz (1nciye göre daha iyi biten bir son) Serpent swordu aldiktan ve kullandiktan sonra o salonun ortasindaki dönen zimbirtiyi 3 kez sag yada sola hareket ettiriceksin tam hatirlamiyorum hangi yön oldugunu, ucurumdan asagi bakarsaniz eer salonda asada bir kapi var ama ulasilmiyor iste o kolu cevirerek uygun taslari hareket ettirin, o kapiya ulasmanizi saglaya taslar cikinca kapiya atlaya ziplaya girin (nasil kapiya ulasicaginizi ve nerden nereye atliycaginizi detayli anlatmam imkaniz burda ama duvardan duvara ziplamayi kullanicaksiniz önemli biyerde)...Icerride bir koridor dolusu tuzak var tuzaklari gecincede life upgrade... Oyunda ek olarak güclü bi kilic var (gizli biyerde tabi) LIFE UPGRADE yerlerini resimli bisekilde http://faqs.ign.com//articles/569/569764p1.html adresinde bulabilirsiniz, merak etmeyin spoiler yok konuyu anlatan sadece oyun mekanigi ve life upgrade lokasyonlari var bu sitede, eger oyunda ilerlediyseniz ve gizli kilicin yerini merak ediyosaniz POP:WW nin official sitesinden forumlarina girin orda kilicin yeride yaziyor Jaan bu arada o saraydaki tuzaklar falan hikaye , oyuunun ilersindeki tuzaklar insan isi degil, bazilari über zor... [signature][hline] EVIL When we are in its power is not felt as evil But as a necessity Or even a duty [Bu mesaj Vampire tarafından 15 Aralık 2004 05:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 1 dvd bende :p 5 cden ucuz :)[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar