Olath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Poisonu train etmeye gidiyorum levelim tutuyor ama ihtiyaclarda poisions(1) yaziyor bunedemek nasil 1 yapilir? Not:Bu arada iyi daggeri olan ve satmak isteyen varsa ilgileniyorum..Kris'den iyi birsey olmali..[signature][hline]www.gitarci.com
Silvia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Poison icin quest yapman gerekiyor orgrimmar da rogue trainer dan alicaksin.
Olath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Level kac olmak gerekiyor almak icin? traineri buldum ama quest vermiyor..[signature][hline]www.gitarci.com
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 20[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Olath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Ben 24'um..acaba yanlis trainermi?Ama baska yokki[signature][hline]www.gitarci.com
Olath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Tam yeri neresi bu trainerin?[signature][hline]www.gitarci.com
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 cleft of shadows'un batı girişinde hemen, poison vendor'un oralarda.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Öne çıkan mesajlar