Neron Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bendede var bu sorun optionsdan ayarlanıyordu bir arkadaşım göstermişti.[signature][hline][i]Herkez bir hayat biçimini seçer, ve o hayatın bedelini öder..[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dungean Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Düzeldi mi peki sonra? Eğer düzeldiyse bana ayrıntılı bir biçimde anlatırmısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dungean Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 up up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deete Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Eet Sorun Belki Bilg. Kanaklanıo Olabilir.[signature][hline]Yardım Etmek Bir Gün Yardım Gereğini Engelleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deete Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paperdoll-Opitons-Mouse AYarları War orada musicle ilgili ayarlarla oyna [Bu mesaj Deete tarafından 20 Şubat 2005 04:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Des Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Forumu okuyunca bi deneyim dedim bendede aynısı oluyor. P4 3.0 512 Rd Ram[signature][hline]Yandan RohanLı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bu mouse sperated falan oalyı degil. hani mouse un kösülmesi degil. sadece sound açıldığı zaman ki soundun ses seviyesine de baglı olarak mouse da yavaşlık oluyo. az bir yavaşlama ama sinir bozucu. music degil sound da oluyor sadece. herhangi bir çözüm bulamadım ben, bir yıla yakındır var, ben o şekilde oynuyorum. virus, trojan veya herhangi bir uo ayarlı ile ilgisi yok. benim tahminim(benim pc için) usb mouse dan dolayı. arkadaşa söledim usb degilmiş. o zaman bi donanımsal bir sorun var. neyse çözüm bulan olursa yazsın lütfen[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar