SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 evet sadettin teksoyu O_o gözle bekliyoruz.Ufolara bi parmak Atsın!!![signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? [Bu mesaj SoulCube tarafından 18 Şubat 2005 20:15 tarihinde değiştirilmiştir]
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: SoulCube, 18 Şubat 2005 20:14 tarihinde demiş ki: evet sadettin teksoyu O_o gözle bekliyoruz.Ufolara bi parmak Atsın!!! [signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 up zuahahahahhaahahahahhaahahahaha[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 allahım sen bize en orjinalinde bi ufo nasip eyle!!şöyle belgrattaa bi orman sefası sırasında..sonra ben onlarla bi resim çekip getirip paticik e koyayım...milllet vuhhahahahahaa olsun..sonrada ufo gizemi kalksın!!![signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 yaf kardeşim ufo amcam artistik bi 540 hareketi yapmışş ve 240 la viraja girip havaya süzülmüş...nassı kolpayaa...sizi bilime davet ediyorum!!![signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Abi yokmu uzman montajcı fln anlıyabilecek türden sunu :D takıldı[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr
Jerremy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Adamlar Ufoyu Vurmaya Çalışmış 2 saatir izliom ateş etmişler arkasından kardeşime gösteriom hayır değil dio sizce Bum die çıkan o ses ve arkasıdan giden duman nedir ?[signature][hline]Meslek ne bilader microsoftta çaycımısın
Jerremy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: KaMoNJuK, 18 Şubat 2005 19:57 tarihinde demiş ki: Ya burda montajmı bilmiyorum ama bence gercek olması mümkün bir olay .! Kardesim bu gercek bencede gercek ama bu adamlar bide vurmaya calışmış bence silah gibi bişile o ufoyu iyi izle!!!![signature][hline]Meslek ne bilader microsoftta çaycımısın
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ya abi ne atesi ya senin silah dediğin bir aparat abi o duman ufonun dumanı ama bide su olay var uzaktan gene kadar bir duman yoktu vede ikizkule arkasından cıkarken orda nasıl oldu eğer uzak die anlasılmaz desen oda olmaz ucaklarınki yerden fark ediliyor oda ilginç kullandıkları yakıt ne acaba :P gercekten bu nedir yaa ![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 heee milletin işi gücü yok ufo avına çıkacak..bizim konyadaki mallrda ufoyu taşlamışlar ya...kopmuştum onaa!![signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 nasıl gerçek olabilir ki bu?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: The_Guerilla, 18 Şubat 2005 21:11 tarihinde demiş ki: heee milletin işi gücü yok ufo avına çıkacak..bizim konyadaki mallrda ufoyu taşlamışlar ya...kopmuştum onaa!! uahuahuah ama onlar türk deil :) neyse milleti bırakın o gözüken zımbırtı silah mı sizce ben deil diyorum ama jerremy silah diyor uc kısmı bir aparatlı silaha benzese bile deil o kamera icin konulan bir alet olsa gerek helikopterlerde cok gördüm .![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Cthulhu_, 18 Şubat 2005 21:14 tarihinde demiş ki: nasıl gerçek olabilir ki bu? Neden Gerçek olamazki bu ?[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr
Jerremy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Abijim o duman Helikoterden atılan bişiyin dumanı kareyi dondurup dondurup baktım ufo taaa uzakytayken o duman soradan atılan o şeyın arkasından çıkıo[signature][hline]Meslek ne bilader microsoftta çaycımısın
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ya allah allah abi ben programda filmi karelere böldüm tek tek foto halinde baktım yok abi öyle bişi ya .![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ya kardeşim ufo dönerek geliyooo nassı olurda duman çıkar arkasından...yane duman savrulması lazıım!!bu nasıl çelişkii!![signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 yaw kenarında kütahya porselenmi ne yazıyo o ney? :p cmylmz[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
Jerremy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Haktan abi bu olaya el atsa gerceklik payı ortaya Çıkar (haktan =UFO gerceğininsunucusu UfoArastırma Merkezinin Kurucusu)[signature][hline]Meslek ne bilader microsoftta çaycımısın
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ya millet o silah faln değil zaçmalamayın...ufonun arakasından çıkan duman helikopterenden manevra yaptıktan sonra yukarı yükselirken sürekli yakip ediyoo..yane imkansız..ulan orda miroğlu olsa vurudu belki ama..[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
Jerremy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Aga gum die Çıkan ses ufonun sesimi[signature][hline]Meslek ne bilader microsoftta çaycımısın
fiona Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ya bu ufolar sahiden gerçek ya da bence amerika insanları korkutmak için özel araçlar yapıp like UFO insanları korkutmaya çalışıyo o bush dan herşey beklenir.ama keşke ben görmeseydim o yatan varlığı gece kesin rüyama gircek:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: fiona, 18 Şubat 2005 21:23 tarihinde demiş ki: ya bu ufolar sahiden gerçek ya da bence amerika insanları korkutmak için özel araçlar yapıp like UFO insanları korkutmaya çalışıyo o bush dan herşey beklenir.ama keşke ben görmeseydim o yatan varlığı gece kesin rüyama gircek:( harbiden korkunç ama ben şu rus asker varya boğazını kesiyolar onun üzerine 1 hafta falan yatamamıştım..[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: The_Guerilla, 18 Şubat 2005 21:22 tarihinde demiş ki: ya millet o silah faln değil zaçmalamayın...ufonun arakasından çıkan duman helikopterenden manevra yaptıktan sonra yukarı yükselirken sürekli yakip ediyoo..yane imkansız..ulan orda miroğlu olsa vurudu belki ama.. Ya abi oraya gelene kadar neden duman yok hem ufonun dönerek gittiğini nerden biliosun yuvarlak olması dönmesinimi teşkil edio yoksa bağlantın varda bizemi acıklamıon The_Guerilla yoksa uzaylımı ? :lol:[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr
Jerremy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ufo gerceğini izleyen bilir Binlerce kanıt var hele bazıları montaj olamayacak kadar gercekçi idi[signature][hline]Meslek ne bilader microsoftta çaycımısın
Öne çıkan mesajlar