SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ya millet şu video yu izleyin y manyak ibişiyy!!![ http://www.merakmerkezi.com/merak.asp?merkezi=6939a signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR [Bu mesaj The_Guerilla tarafından 18 Şubat 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 tiklanabilir yapsak ? :D[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Açılmıyor link.[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca.
B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Raistin, 18 Şubat 2005 19:11 tarihinde demiş ki: tiklanabilir yapsak ? :D Bide tıklayınca girebilsek :D[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!!
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ahahah super :)[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 olm neye gülüyon lam açılmıyor açılmamak not opening :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Lixad Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 sonundaki a yı silin[signature][hline]Elleme orama burama ya!
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 uahauhuaha[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 http://www.merakmerkezi.com/merak.asp?merkezi=6939 ahamda link bu valla bende açılıyoo ama...[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 açıyo açıyo manyak bişey ya harbiden güzel acaba gerçekmi diye insan düşünmeden edemiyo tabi.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
keyn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 mtıklat [signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics [Bu mesaj kaan0489 tarafından 18 Şubat 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir]
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 abi o değilde hani helikoptere yaklaşıp yükseliyoo yaa manyak dehşet bişiy yaaaaaaa..kolpa olamas yaneee diyoruum[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 animasyon olamazmı acaba?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Lixad, 18 Şubat 2005 19:30 tarihinde demiş ki: sonundaki a yı silin simdimi soylenir... olmu$tur umarim yok$a avcunuzu yalayın...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bi de şunlara bakın beyler http://www.scifi.com/happens/magnet_footage.html bi de bu http://www.scifi.com/happens/bug_footage.html[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ya burda montajmı bilmiyorum ama bence gercek olması mümkün bir olay .![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Bence kolpa birşey bu .... Ne biliim o kadının yapmacık hareketleri felam[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Agirol Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hiç gerçek gibi gözükmüyor. gökdelenin camının yanında duruyor ama içerde kimse yok mu? görmüyolar mı ufo yu? yoxa cam silici fln sanıp görmezden mi geliyolar?[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ne alaka pardon sen ordn gökdelendeki adamları görebiliyormusun hem ne yapsınlar aaa ufo diyip camdan mı atlamalarını bekledim Hey allam yaa[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ya kardşim size değilde lafım bu güne kadar çeklen bütün videolar neden kolpa niteliği taşıyoo yaa..uzaylı amcamlar bize netten bi link veripte ahamda buyuz mu diyecekler...bilemiyorum yanee[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
keyn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bunun yeri internet bolumu degilmi? de neyse videolar sufer cok beyendim.[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Uzaylı içmiş galiba biraz, öküz gibi helikopetere gömdüyse o teknoloji ile baya bi kafa olmuş olması lazım.[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Bu artık kadılarmış bir bilgi oldu beyinlerde görmeden inanmam ki gördüm zamanında aynı uzay gemisinde uzay esrarı içmiş adamım ben :)=[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hayır abi millet diyoki gözümle görmeden inanmam...tak!!adam ufo görüyoo...bu sefer millete sölüyoo ..ben gördüm ben gördüm...ama bu sefer millet ona inamıyor...bu nasıl çelişkidir..aslında çöüzm::::saadettin teksoy ama...[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
Öne çıkan mesajlar