Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ufooo videosu.. .....manyak bişiy!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya millet şu video yu izleyin y manyak ibişiyy!!![

http://www.merakmerkezi.com/merak.asp?merkezi=6939a

signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR

[Bu mesaj The_Guerilla tarafından 18 Şubat 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tiklanabilir yapsak ? :D[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Mesaj tarihi:
Açılmıyor link.[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca.
Mesaj tarihi:
olm neye gülüyon lam açılmıyor açılmamak not opening :)[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
http://www.merakmerkezi.com/merak.asp?merkezi=6939 ahamda link bu valla bende açılıyoo ama...[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
Mesaj tarihi:
abi o değilde hani helikoptere yaklaşıp yükseliyoo yaa manyak dehşet bişiy yaaaaaaa..kolpa olamas yaneee diyoruum[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
Mesaj tarihi:
said:
Lixad, 18 Şubat 2005 19:30 tarihinde demiş ki:
sonundaki a yı silin

simdimi soylenir...

olmu$tur umarim yok$a avcunuzu yalayın...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Mesaj tarihi:
Bence kolpa birşey bu .... Ne biliim o kadının yapmacık hareketleri felam[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
hiç gerçek gibi gözükmüyor. gökdelenin camının yanında duruyor ama içerde kimse yok mu? görmüyolar mı ufo yu? yoxa cam silici fln sanıp görmezden mi geliyolar?[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Mesaj tarihi:
Ne alaka pardon sen ordn gökdelendeki adamları görebiliyormusun hem ne yapsınlar aaa ufo diyip camdan mı atlamalarını bekledim Hey allam yaa[signature][hline]------------------------------------------
Mesaj tarihi:
ya kardşim size değilde lafım bu güne kadar çeklen bütün videolar neden kolpa niteliği taşıyoo yaa..uzaylı amcamlar bize netten bi link veripte ahamda buyuz mu diyecekler...bilemiyorum yanee[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
Mesaj tarihi:
bunun yeri internet bolumu degilmi? de neyse videolar sufer cok beyendim.[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
Uzaylı içmiş galiba biraz, öküz gibi helikopetere gömdüyse o teknoloji ile baya bi kafa olmuş olması lazım.[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Mesaj tarihi:
Bu artık kadılarmış bir bilgi oldu beyinlerde görmeden inanmam ki gördüm zamanında aynı uzay gemisinde uzay esrarı içmiş adamım ben :)=[signature][hline]------------------------------------------
Mesaj tarihi:
hayır abi millet diyoki gözümle görmeden inanmam...tak!!adam ufo görüyoo...bu sefer millete sölüyoo ..ben gördüm ben gördüm...ama bu sefer millet ona inamıyor...bu nasıl çelişkidir..aslında çöüzm::::saadettin teksoy ama...[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
  • Yeni Oluştur...