sessiz900 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Scritps nasıl ve ne ile yazılır. programı varmıdır. herkesde oldugu gıbı banada bu yanıtı verecekler.(ARAMA YAPACAKSIN )diyecekler bende soyle soyleyım ben gerektıgınden fazlasını arattım..!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonkullanici Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Vay Agzını yerım senın bende sımdı aklıma geldı bende soracaktım.saol kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Arama yaptın ve scripts nasıl yazılır bulamadın , ilginç ... Scripting i bir dil olarak düşün. İngilizcen iyi ise çözmen daha kolaydır. Mantık kurarak yazarsın , Paticik'in scripts sitesinde Baggio neyin ne işe yaradığını nasıl kullanıldığını ve nasıl script yazıldığını açıklamış , sen zahmet etme Tıkla .[signature][hline]coming soon ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 simdi ilk olarak kendine bir blank scroll yaratacaksin sonra ona cift tiklayacaksin misc bolumune gideceksin orada script olmali iste boyle yazilir saka bi yana program falan bulamadigina gore bundan cikarilacak bir sonuc var program yok arama yaptim diyorsun ama sirf tutoriallara baksan yeteriince sey ogrenebilirsin. hem bi dusun bu sayede buraya insanlarin arama yap gibilerinden bir yazi yazmalarina izin vermemis olursun ayrica eger cevap bekliyorsan bosuna beklememis olursun[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thengel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 notepad yeter birasda bilgi[signature][hline]Sokoko Rulaz Just Fun DeCoder Ne Demiş!!! Benim Playerim işini iyibilir ( Abusede yapar Hack de :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
struya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 www.paticik.cpm/scripts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
struya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 pardon yanlıs yazdım www.paticik.com/scripts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar