SForever Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Peugeot 206 Xs Arıyorum. Tek Kapı , Sunrooflu , Hasarsız , Kazasız Siyah veya Gümüş Rengi 2000,2001,2002 modelleri olabilir. Kilometresi 50.000'in altında... Burada bu ilanın ne işi var diyeceksiniz. Elimde nakit param olmasına rağmen haftalardır istediğim arabayı bulamadım. Pepelekte takılıp; babası,amcası,dayısı veya bir tanıdığı galerici olan bi kişi olma ihtimali olduğu için bu forumu açıyorum. Artık son umutlarımdan biri burası diyebilirim. Neyse..[hline]Saygılarımla, Kolayoyun Developer, Cold Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 306 var satilik istersen pm . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 uygun bi fiyata çalarız .. :)[hline]Thief of pepelek Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.