SForever Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Peugeot 206 Xs Arıyorum. Tek Kapı , Sunrooflu , Hasarsız , Kazasız Siyah veya Gümüş Rengi 2000,2001,2002 modelleri olabilir. Kilometresi 50.000'in altında... Burada bu ilanın ne işi var diyeceksiniz. Elimde nakit param olmasına rağmen haftalardır istediğim arabayı bulamadım. Pepelekte takılıp; babası,amcası,dayısı veya bir tanıdığı galerici olan bi kişi olma ihtimali olduğu için bu forumu açıyorum. Artık son umutlarımdan biri burası diyebilirim. Neyse..[hline]Saygılarımla, Kolayoyun Developer, Cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 306 var satilik istersen pm . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 uygun bi fiyata çalarız .. :)[hline]Thief of pepelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar