vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ya $imdi geldim sinemadan.. gercekten cok güzel bi film olmus.. keanu reeves ayri bi karizma katmi$ zaten filme =) türkiyeye geldimi bilmiyorum ama mutlaka izlenilmesi gereken bi film.. gods army tarzi bi$i.. tesadüfen,hani tr'ye gelmi$tir, izleyenler oldumu? nasil buldular? vs.vs... ben $ahsen cok begendim.. merak edenler icin burda resimleri var... http://www.imdb.com/name/nm0000206/photogallery-ss-0[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Turkiyeye henuz gelmedi. Dün fragmanını izledim. Güzel bi filme benziyo. Gelince gidicem.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hell wants him heaven won't take him earth needs him çok güzel olmuş[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 trailerını sinemada 3-4 kere isledik ama daha gelmedi[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım......
wook Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ben fragmanını izlemedim ama izleyenler hep güzel olduğunu sölediler açıkçası merak ediorum...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 neyse artik,sizde izleyince yorum yaparsiniz =) ya türkiyeye filmlerin gec gelmesi üzücüde, burdada(almanya) ya$ siniri var olur olmadik filmlerde..acaip abartiyolar.. gerci türkiyede birisi ;''ben pikachuuyum'' die camdan atlamisti.. hehe i$te bunlarda yan etkileri ama neese.. mesela bu filme 16 yasindan kücükler giremiyodu.. sinir oluyorum, neyseki 16yasinda diilim..[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate
screamer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Keanu amcam anti - hero olarak dolanacak dendi ntv sinema da[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=82704
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ehe kahretsin.. aramaya inanmamanin sonucu.. affedersiniz!=P[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ehe bende dedim geldimi türkiyeye bi an pörtledim o_O[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 film çok ii de ayiptır sormasi nerde oturuon ? :D yurtdışı ?[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Coh:Amidala Fire Devices Blaster LvL 34 edik : gordum :D [Bu mesaj Helcaraxe tarafından 19 Şubat 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 evet yazmi$tim zaten orda =)[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate
taros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 "O cehenneme gitti ve geri geldi" helal olsun ağbi konu manyak bişiye benziyor adam melekleri falan görütor falan kesin izlenmesi lazım bence[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com
octopus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 çok güzele benziodu fragmanı direk kaçırmamak lazım bence[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Öne çıkan mesajlar