vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ya $imdi geldim sinemadan.. gercekten cok güzel bi film olmus.. keanu reeves ayri bi karizma katmi$ zaten filme =) türkiyeye geldimi bilmiyorum ama mutlaka izlenilmesi gereken bi film.. gods army tarzi bi$i.. tesadüfen,hani tr'ye gelmi$tir, izleyenler oldumu? nasil buldular? vs.vs... ben $ahsen cok begendim.. merak edenler icin burda resimleri var... http://www.imdb.com/name/nm0000206/photogallery-ss-0[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Turkiyeye henuz gelmedi. Dün fragmanını izledim. Güzel bi filme benziyo. Gelince gidicem.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hell wants him heaven won't take him earth needs him çok güzel olmuş[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 trailerını sinemada 3-4 kere isledik ama daha gelmedi[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ben fragmanını izlemedim ama izleyenler hep güzel olduğunu sölediler açıkçası merak ediorum...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 neyse artik,sizde izleyince yorum yaparsiniz =) ya türkiyeye filmlerin gec gelmesi üzücüde, burdada(almanya) ya$ siniri var olur olmadik filmlerde..acaip abartiyolar.. gerci türkiyede birisi ;''ben pikachuuyum'' die camdan atlamisti.. hehe i$te bunlarda yan etkileri ama neese.. mesela bu filme 16 yasindan kücükler giremiyodu.. sinir oluyorum, neyseki 16yasinda diilim..[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Keanu amcam anti - hero olarak dolanacak dendi ntv sinema da[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=82704 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ehe kahretsin.. aramaya inanmamanin sonucu.. affedersiniz!=P[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ehe bende dedim geldimi türkiyeye bi an pörtledim o_O[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 film çok ii de ayiptır sormasi nerde oturuon ? :D yurtdışı ?[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Coh:Amidala Fire Devices Blaster LvL 34 edik : gordum :D [Bu mesaj Helcaraxe tarafından 19 Şubat 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 evet yazmi$tim zaten orda =)[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 "O cehenneme gitti ve geri geldi" helal olsun ağbi konu manyak bişiye benziyor adam melekleri falan görütor falan kesin izlenmesi lazım bence[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 çok güzele benziodu fragmanı direk kaçırmamak lazım bence[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar