DeathSword Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 beyler bayanlar mat ı dinlediniz mi bence çok iyi iş yapıyorlar türklerden bu kadar güzel gitar soloları gelmezi beni çok mutlu ediyor yosun şarkısındaki gitar solosu inanılmaz süperler biliyormusunuz bilmem ama Gun's and Roses ın gitartisti vardı şimdi velvet revolvers de onun gibi çalıor adam[signature][hline]Sanırım içmek ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir __________________________________ charles Bukowski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 matı canlı da dinlemiş biri olarak söyleyebilirim ki; 1. adamlar iyi çalıyolar. 2.besteleri çok sıradan, sözler içaçıcı değil. 3. adamlar gitaristlik bakımından iyiler ama öyle virtüözlük derecesinde falan adamlar değil. 4.grubun bateristi haric tamamı galatasaray lisesi mezunu. 5.vokalin sesini beyenmiyorum. 6. o dediğin gnr gitaristi adamın adı slash ve dünyanın en muhteşem sololarıunı yazan 2-3 gitaristten biridir (bana sorsanız birinci bile derim). o adamı bar gruplarındaki gitaristlere benzetmeyelim ayıptır, ayrıca da stil ve tarz olarak da benzemiyor.[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 eger slasha benzetiliyosa ben bu adamı cok merak ettim ya link verebilecek birisi varmı?[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Sondaki tapping kulağa hoş geliyor başka birşey yok bence...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 slash le alakası yok.[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 www.matonline.net buda siteleri mp3leri burada mevcut.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Yosun şarkısı süper. Soloları , riffi falan baya sağlam yani. güzel grup bence[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bassları hosuma gitti vokal cok normal bi ses hiç bi ozellgi yok sozleri cok banel gitarları ii guzel soz yazsalar cok guzel bi grup olabilir sozleri gercekten cok sıkıcı geldi bana not: bu yorumlar sadece yosun sarkısına gore yapılmısıtr[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 gitaristin gercekten saglam bir teknigi war gonul rahatlıgıyla gidin ders vermesini isteyin her ctesi pulpta sahne alıyolar stil olarak slash degil van halen tarzı demek daha dogru olur[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar