Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya noolur yardım...

Maxuth

Öne çıkan mesajlar

Ya bise hoca buket uzunerin gelibolu kitabını werdi...Ben bunu tahmin edeceiniz gibi okuyamadım(okumadım),bu thread de ondan acıldı zati...Bunun bi ayrıntılı ozetini falan yazarsanız cok sewinirim...Bide tum karakterleri falan yasın yazın ki annamasın, ayrıntılı sallarım pls yardım...!!![signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar...
Sosyal ağlarda paylaş

dönem ödevi olarak değil de bütün sınıfa ödev olarak verildiyse diğer arkadaşlarına sor. kelimeleri biraz değiştirip yazarsın. bizim kompozisyon sınavlarında genelde öyle olur. sıkıcı bir kitap verilir, sınıftan sadece 3-4 kişi okumuş olur, diğer insanlara kitap anlatılır..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
laverda, 19 Şubat 2005 12:01 tarihinde demiş ki:
buraya bir bak

obaaa burda ben bizim sınavın kitabını buldum çok sağol :D
edit: üyelik gerekti eh patladı :p [signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)

[Bu mesaj Mirluin tarafından 19 Şubat 2005 12:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cezani cek....[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Sosyal ağlarda paylaş

lan ben zamaninda pasha pasha 3 kitap özeti yapmistim!hemde 3 ayda , millet hazira konuyo =P size soruyorum vicdaniniz rahatmi arkada$lar :-D[signature][hline]
Sell me the infection, it's only for the weak
No need for sympathy, the misery that is me
Sell me the infection, it's only for the weak
On bleeding knees I accept my fate
Sosyal ağlarda paylaş

zamanında edebiyat hocası banada vermişti
ben bunu okumam başka okuyum demiştim
ruhdöveninin özetini çıkartıyım demiştim
insaflı hocamızda nasıl istiyosan demişti :P[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...