Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nirvana hakkındaki çoooook az bilinen gerceklerr!!!!!!!!

Kesheff

Öne çıkan mesajlar

Kurt Cobain sahnede ilk gitar parcalama olayını Nirvana'nın ilk single'ını hazırladığısırada Evergreen ünv sinde düzenlenen cadılar bayramı partisinde verdiği konserde gerçekleştirdii...

Kurt Cobain Nevermin adlı albümünde yer alan Something In The Way adlı şarkıyı evden ayrıldığı dönemde altında uyuduğu köprüdeye ithafen yazmışş....

Kurt Cobain ilk şiirini 9 yaşındayken bir duvara yazmış: Annemnemden nefret ediyorum, babamdan nefret ediyorum, babam annemden nefret ediyor, annam babamdan nefret ediyor, senen çok üzgün hissetmeni istediği için böyle....

Nırvana Love Buzz adlı şarkısı Shocking Blue adlı Hollandalı bir grup tarafından 1968 yılında kaydedilmiş.....

Courtney Love (Kurt Cobain'in eşi) Kurt Cobain ile tanıştığı sıralarda Billy Corgan ile beraberdi....

Kurt Cobain ve Dave Grohl lise mezunu değiller Krist Novoselic Nırvana' nın tek lise diplomalı üyesi.....

Kurt Cobain bir müzisyen olmadan önce okuduğu lisede 8 ay boyunca kapıcılık yapmış ayrıca bir yaz boyunca can kurtaran olarak görev yapmışşşş..................
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Random-Man, 08 July 2003 02:39 tarihinde demiş ki:
abi nerden buldun bunları....(pazar keyfindenmi yoksa :P)[hline]Get Down On Your Knees....

:P[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
cogunu biliyordum bunların
hatta daha fazlası da vardı az bilinenlerden
ben kendi adıma bi 7 nisan nirvana özel programında ögrenmistim radyo eksen de[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:
Trouble that we've come to know will stay with us

bad religion xxx tarihinde demis ki:
A smile on the lips and a hole in the head

edik: 7nisan mıydı 4-5 nisanmıydı hatırlayamadım walla

[Bu mesaj Zaugna_Khaldun tarafından 19 Şubat 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...