Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Got Milk?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rookielerin kadrosunu tam bilmiyorum ama sophomorelerin kadrosunda lebron-wade-carmelo (tabi oynuyorlarsa emin degilim :) ) 3lüsü var , bunları durdurucak rookie yok galiba (okafor bişiler yapabilir belki)[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :)
Mesaj tarihi:
ee kimse izlemedi mi maçı ? *!hayret eder*
çok güzel maçtı,lebronla wade kendilerini yormadılar pazar günü için. Carmelo anthony mvp ödülünü aldı. Özellikle korverın üçlükleri çok isabetliydi,gözüme çarpan da bu maçta josh smith oldu. o da smaç yarışmasına iyi hazırlanmış olsa gerek :) rookieler ilk yarıyı önde kapattı fakat 2. yarı sophomorelar aldı maçı. lebron ve wade gerçekten oynasalar belki fark atabilirlerdi ama haklı olarak kendilerini çok yormadılar.[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Mesaj tarihi:
evet ya ikinci yarı patron biziz dediler ve süper oldu.ilk yarı wade kötü oynadı acemice hatalar falan...uyucaktım ilk yarı ikinci yarı bi anda uykumu kaçırdılar:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
shaq ve takım elbisesi süperdi hehe
smith(alleyhop lardan bahsediyorum) ve korver çok iyiydi[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
  • Yeni Oluştur...