tadrenal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ben ikilemde kaldım 105 e kdr kasmışdım önceden wresting şimdi düşünüyorumda acaba silip yerine poisoning mi kassam diye sizce ne yapmalıyım skiller şöyle magery eva med parry insc wrestling veya pois staticsde wrestling bonuslarını da göremedim değişiklik mi oldu acaba [Bu mesaj tadrenal tarafından 04 Şubat 2005 00:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bu mage ne için ? pvp mi pvm mi?[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tadrenal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 pvp olsun diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 wrest olmadan bir işe yaramaz o zaman yada bir combat skilli alman lazım veya eval int+anatomy ikilisi olmalı ki eger healing almayacaksan çok gereksiz olur ayrıca resistinde yok hiç işe yaramaz o olmazsa ( curse, paralyze ve bazı necro büyüleri aglatır adamı ) yalnız wrest almanı tavsiye ederim ben parry almasanda olur. zaten parry alırsan mecburen dex 80 olacak yoksa parry'nin kullanışlıgı azalıyor 80 aşagısı dex olunca magery resist evalint med wrest inscription ( mecburen gm yapman lazım yoksa spell damage bonus vermiyor ) benim template böyle bir şey işte 120 wrest var evalint 120 olacak digerlerini duruma göre dagıtıcam (resist 115 veya 120 olabilir) publish 30 gelince magical spell booklar geliyor ve inscriptionla yapılıyor o spell booklar wrestlingi olan birisi için baya işe yarar şeyler çıkartabilirsin mesela test centerda 2/1 sdi 8 book gördüm (fcr 2 fc 1) bazı artifactleri kullanmana hiç gerek kalmıyor böyle bir kitap çıkarsa ayrıca jewelry kullanımında da daha özgür oluyorsun[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 test centerda 2/1 spellbook cıkarmıstım hehe bir takılarda sole saglam olsaydı :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Eğer aos için degilsen sana tavsiye parry düşür poi kas wrestinide kasarsaın hatta aos için degilse yine aynen şunu yap wrestler warlok istiyosan Mage 100 Eva 90 Pois 100 Wrest 100 Armslore 100 Heal 80 Anatomy 80 medi 50 Sanirim AoS ama ben yine yardimci oliym 2D oynayan arkadaslara :) [Bu mesaj Arden tarafından 10 Şubat 2005 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonstoppvp Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonstoppvp Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 dostum 2D için diosan magery 100 eva 100 poi 100 anatomy 100 wrest 100 heal 80 armslore 85 medi 35 yaparsan stunda kullanırsın char daha ölümcül olur dermişim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: PhalanX, 05 Şubat 2005 02:34 tarihinde demiş ki: Magical spellbooklarla mageler şaka olur ama ilginç olmuş. +1 zaten fc fcr limiti belli necro mage e yarıcak bu spell booklar spell damage inci takılar yok satıcak:P zaten ornament of magiciana sahip bir mage i olaya dahil etmiyorum warriorlara yazık günah[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar