Buri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 uo gateway ile oynanan sorunsuz,kaliteli ve bedava biserver arıyorum yardımcı olurmusunuz.[signature][hline]Tahmin ettiğimiz gibi kuzeyden geldi tehlike, Kışın ordugahlarında,ejderhanın uykusu, Toprakları yatıştırdı,ama ormanın içinden, Bozkırlardan geldiler,doğurgan toprağın içinden, Önlerindeki gökleri sınırlayarak. Dokuz kişiydiler üç ayın altında, Altında güz alacakaranlığının: Dünya alçaldıkça onlar yükseldiler Vardılar öykünün kalbine.
UOYardim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 RunUO sana Mystraworld u tavsiye ederim sahibini realden tanıyorum sağlam bi server.
Buri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 saol...[signature][hline]Tahmin ettiğimiz gibi kuzeyden geldi tehlike, Kışın ordugahlarında,ejderhanın uykusu, Toprakları yatıştırdı,ama ormanın içinden, Bozkırlardan geldiler,doğurgan toprağın içinden, Önlerindeki gökleri sınırlayarak. Dokuz kişiydiler üç ayın altında, Altında güz alacakaranlığının: Dünya alçaldıkça onlar yükseldiler Vardılar öykünün kalbine.
Öne çıkan mesajlar