Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Ne yapsam alamıyorum yaz geldı yıne cılız cılız gecırıcem ne yapmam lazım abı okuz gıbı yıyorum (ornek: karnım acsa su pızza pızza lardakı combo monuden 4 tane yıyorum arka arkaya) ama yıne 60 kılo adamım off ne yapacam ya...[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 senı annename havale edesem 200 kılo olmadan cıkamazsın 1 haftada[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 jacabo yokmu annanenın tactıklerınden soyle bır kac tane[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 taktık vereme ama allah a$kına ye bak kuserım vs.. vs.. yapılanları gorsen evde dolapda 2 doplap war full et full abur cuur zaten atelevızyonda bısey gor ay ne guzel de aynısından alıp yemekse yaparole bı kı$ılıktır annanem ::) antalyaya babanemlere de gonderebılırım gecen sene 2 haftada 8 klo aldım delircektim nası adıgılımı ben de anlamadım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 hergece yatmadan önce 1 somun ekmek ye bakayım alıyoomusun kilo almıyomusun[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bole elınden yemek dusurme cıkolataymı$ cıps mıs falan fılan hep elınde olsun ole seyler ye aman dıkkat et karnını bozmada :)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 dun gece yararı olsun sıye 2 tabak kızartma yedım uyudum[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 boy kac?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 1,87[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 60kılo bıde dsadsa sen nesın ole ıskelet mı dasd gır hemen bı 15 kılo alda ole ge bende verebılırım bıraz[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 kilo almak içinde o kadar zararlı şeyi doldurursan midene büyük ihtimalle midende bi sorun oluşucaktır bence ( eger bendeki gibi bi sorun olursa ve agrılarını çekmeye başlarsan gecelerce uyuyamazsın bi türlü agrıdan çok beter bi durum tavsiye etmem kimseye :( ) bence bi doktorla görüş bu konuda uzman olan ayrıca bazı insanlar istesede kilo alamıyolar bi kaç arkadaşım var öyle ( hatta bi tanesi abartı yemek yiyen bi tip ama dal gibi )[hline]Dark-dr benim adım Adamı pvpde dagıtırım Rastgele herkese saldırırım Korkmam kimseden bi kişi dışında Saygıyla eğilirim onu görünce Ustamdır o benim pvpde Canınamı susadın gidiyosun ölüme Kaç hemen ordan onu görünce Sen kralsın Popeye pvpde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Popeye abartı yıyenlerden bende bırıyım kesınlıkle bı doktura gozukıyım ya boyle olmıcak kırılcam bı zaman gelcek[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Aynen bende abartı yiyorum ama 59 kiloyum alamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 hoca valla aynı sorun bende de vardı senin yaş kaç? yani şöyle söyleyeyim ergenlikten çıkmadan kilo alman neredeyse imkansız. Doktor da sana bunu söyleyecektir. Ha yaşım büyük ama hala kilo alamıyorum diyeceksen işte o zaman bir ssorun vardır. aynı olayı bende yaşadım boyum 1.98 (bayağı uzun değil mi ? :) ) ve kilom bu sene 85 e çıktı ve yavaş yavaş kilo alıyorum 95 veya 100 yapacağım kiloyu (direk bar fedaisi olacam :-P ) bir de herdakka yemek yieyecem diye mideni harap etme bende denemiştim pek bişeyi değiştiremedim.[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 yuh herıf 2m[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Jaan, 14 June 2003 12:48 tarihinde demiş ki: ergenlikten çıkmadan kilo alman neredeyse imkansız. AdamIn internet cafesi war be Yuh :D[hline]IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 nerden bileyim adamın üye kısmında yaşı mı yazıyor? ozaman doktora görünsün[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bende 10 kilo fln fazlalık var onu kestirip verim olurmu? :D bu arada kilo verme yöntemi bilen var mı bende verim bari kilo bu sene modamıdır nedir herkes cılız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Genetik bişey ya bu kilo işi. Ben de kilo alamıyorum.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Benimde kilo alamama sorunum war gerci sorunmu yoksa iyi bisimi cozemedim herkez benim kadar yemek yemek isteyip yiyemez ben istedigim kadar yiyorum :D[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Adiemus, 14 June 2003 14:19 tarihinde demiş ki: Genetik bişey ya bu kilo işi. Ben de kilo alamıyorum.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal genetıklerle oynasak olmuyormu?[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Spor yap, sonra da naaparsan yap. İyi bi fitness center da diyetisyen ve antrenör seve seve sana yardım eder. Özellikle Bulk kullanırsan iyi kilo alırsın.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Bulk ??[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Mans, 14 June 2003 16:07 tarihinde demiş ki: Kilo alamamanın pek çok sebebi olabilir. Fiziksel,Psikolojik vs. Bunun için bir uzmana gitmek gerek. Hem zaten öyle kendi kendinede çok kolay kilo alabilmek kolay değil.Uzman pek çok program veriyor. Ben 1.79 boy-57 kiloyum.(Olması gerekenden 13-19 kilo daha az) Daha 3 gün önce uzmana göründük.Bir sürü program,vitamin,ilaç verdi. En çok kalori veren veren yiyeceklerin listesinide aldım. Yağda Kızartılmış Tavuk Meyva olarak Muz Salam Sosis En fazla kilo aldıran,kalori barındıran yiyecekler bunlar. Ancak fiziksel veya psikolojik bir sorun yoksa bol bol ve kalorili yiyen insan kilo alır yani.. Fiziksel dediğim dış görünüm manasında değil,sağlık problemi açısından. [Bu mesaj Mans tarafından 14 June 2003 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] zaten benim yiyeceklerim bunlardan olusuyo hic ot mot yemem ki ama yinede tik yok hala ayniyim :)[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bol bol muz yıyım o zman ben ya[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar