Mino Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Michelin araştırma direktörü şirketin Amerika'daki Greenville fabrikasında bulunan teknoloji merkezinde geliştirilen havasız Tweel için bu ürün önümüzdeki yıllarda otomotiv, yapı ve kişisel mobilite endüstrilerinde çeşitli değişimlere neden olacak dedi. Tweel'in özelliği havalı lastiklerin yerini alan basit görünümlü göbeği ve yumuşak dolgulu iç mekanından geliyor. Esnek yapı geri tepmeyi ortadan kaldırmak için özel tasarlanmış bir iç bölüme yapışıyor. Tweel'in yük taşıma kapasitesi ve sürüş rahatlığı açısından havalı lastiklerle eş düzeyde performans gösterdiği belirtildi. Tweel'in en büyük artısıysa içerisinde hava olmadığı için patlamaması... [Bu mesaj Mino tarafından 02 Şubat 2005 11:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 kullanım ömrü ne kadar havasız lastiklerin ?[signature][hline]Where is your savior now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Evet ne kadar sürede ne kadar aşınıo acep.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Aynı performansa sahipse bir seti 15000-20000km kullanabilirsiniz normal lastikler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 normal lastik 30-40k km gidio bu ne kadar gider?[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 geri dönmüştü zaten benim bildiğim kadarıyla hummer da bunlardan var...[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 lastik dediğin patlar ne bu abi.[signature][hline]vadaaa i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 birileri bişiler atıyo ama..[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: CwzX, 02 Şubat 2005 21:52 tarihinde demiş ki: hummer da bunlardan var... hummer da lastik havasını içerden kendin ayarlıosun arazie göre ne iş...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 dolma demeyin kardeşim karnım aç ztn.. walla bakalm ilerde tutulur mu tutulmaz mı[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: ReD_DoG, 03 Şubat 2005 16:23 tarihinde demiş ki: said: CwzX, 02 Şubat 2005 21:52 tarihinde demiş ki: hummer da bunlardan var... hummer da lastik havasını içerden kendin ayarlıosun arazie göre ne iş... valla bilmiyorum geçen akşam sinyal programında adam "patlaması imkansız çünkü havasız lastik kullanıyor hummer" diyordu bilmiyorum yanılıyo olabilirim gece 3 te izledim de :D[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 abi bu sarsıntıyı fln içeri ne derece yansıtır yani sanki bana direk yansıtır gibi geliyo.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Fistan, 02 Şubat 2005 22:15 tarihinde demiş ki: lastik dediğin patlar ne bu abi. çok iyi yaaa haklısın valla :)[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Sarsıntırı içeriye yansızmazmış gibi duruyor fakat beni düşündüren arazi şartlarında bu paletlerin arasına çamur, kar gibi şeyler girdiği zaman lastiklerin esnemesine ne kadar engel olucak birde direksiyonda titremeye yol açıcak...[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: sbora, 06 Şubat 2005 17:00 tarihinde demiş ki: Sarsıntırı içeriye yansızmazmış gibi duruyor fakat beni düşündüren arazi şartlarında bu paletlerin arasına çamur, kar gibi şeyler girdiği zaman lastiklerin esnemesine ne kadar engel olucak birde direksiyonda titremeye yol açıcak... Abi o resimdeki demo arabası.Lastik yanakları yok.Lastiğin içini görmek için çıkartılmış.Piyasayada böyle satılmayacak yani.Zaten dolma lastikle normal lastiği dışardan ayırt edemezsin.Ayrıca süper bir olay gelir gelmez alıcam bende arabama.Düşünsene hava basmakla uğraşmıyosun patlamıyo falan.Stepneyide sökersin ağırlık azalır :)[signature][hline]Ancient Sw from Nebula North Rifleman Of Huns Guild (Corbantis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bisiklet tekeri gibi ya.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 auhauhauh böle yapar bizim türkler hava olsn die yoksa nası göstercek dolma teker olduğunu :D[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 yanlış bilmiyorsam bmw 1 serisinde yedek lastik koyacak yer olmadıgı icin bu lastik türü kullanılmış :)[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevkiyatci Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 abi süpermiş bu yaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Eğer 250-290 km yapabilirse benim için sorun yok...(Otoban Şartlarında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar