Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dolma teker geri döndüüüüü!!!!! (michelin'den havasız lastik)

Mino

Öne çıkan mesajlar

Michelin araştırma direktörü şirketin Amerika'daki Greenville fabrikasında bulunan teknoloji merkezinde geliştirilen havasız Tweel için bu ürün önümüzdeki yıllarda otomotiv, yapı ve kişisel mobilite endüstrilerinde çeşitli değişimlere neden olacak dedi.
Tweel'in özelliği havalı lastiklerin yerini alan basit görünümlü göbeği ve yumuşak dolgulu iç mekanından geliyor. Esnek yapı geri tepmeyi ortadan kaldırmak için özel tasarlanmış bir iç bölüme yapışıyor. Tweel'in yük taşıma kapasitesi ve sürüş rahatlığı açısından havalı lastiklerle eş düzeyde performans gösterdiği belirtildi. Tweel'in en büyük artısıysa içerisinde hava olmadığı için patlamaması...

[Bu mesaj Mino tarafından 02 Şubat 2005 11:22 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReD_DoG, 03 Şubat 2005 16:23 tarihinde demiş ki:
said:
CwzX, 02 Şubat 2005 21:52 tarihinde demiş ki:
hummer da bunlardan var...

hummer da lastik havasını içerden kendin ayarlıosun arazie göre ne iş...

valla bilmiyorum geçen akşam sinyal programında adam "patlaması imkansız çünkü havasız lastik kullanıyor hummer" diyordu bilmiyorum yanılıyo olabilirim
gece 3 te izledim de :D[signature][hline]çocuk büyür
babası kadar olur
ondan sonra efendim
ölür
Sosyal ağlarda paylaş

Sarsıntırı içeriye yansızmazmış gibi duruyor fakat beni düşündüren arazi şartlarında bu paletlerin arasına çamur, kar gibi şeyler girdiği zaman lastiklerin esnemesine ne kadar engel olucak birde direksiyonda titremeye yol açıcak...[signature][hline]Snowboy
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
sbora, 06 Şubat 2005 17:00 tarihinde demiş ki:

Sarsıntırı içeriye yansızmazmış gibi duruyor fakat beni düşündüren arazi şartlarında bu paletlerin arasına çamur, kar gibi şeyler girdiği zaman lastiklerin esnemesine ne kadar engel olucak birde direksiyonda titremeye yol açıcak...

Abi o resimdeki demo arabası.Lastik yanakları yok.Lastiğin içini görmek için çıkartılmış.Piyasayada böyle satılmayacak yani.Zaten dolma lastikle normal lastiği dışardan ayırt edemezsin.Ayrıca süper bir olay gelir gelmez alıcam bende arabama.Düşünsene hava basmakla uğraşmıyosun patlamıyo falan.Stepneyide sökersin ağırlık azalır :)[signature][hline]Ancient Sw from Nebula North
Rifleman Of Huns Guild (Corbantis)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...