Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warcraft madalyalari

karakedi

Öne çıkan mesajlar

Ya tabı canım ayıp ettın ısın kılıcının dayanılmaz vızıltısını hazmetmeden bısekılde WoW a gecmeyecem ama Norak ında soyledıgı gıbı bu ordek benzerı yaratıkların avlanmalarını gostererek olcak ıs degıl ası republıc savasını gostercek bı traıler yapcaklar mıllet kalcak ole hırslancak blızzardın yaptıgı gıbı...ıkısınıde tadıcam hangısı lezzetlıyse onu yıyecem acıkcası....[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 30 April 2003 02:17 tarihinde demiş ki:
arcane roar çekmen için seni night elf'e alalım.. :P
bu lightelflerin yalan roar u değil
bu orc roar u.öfkeyle yapıosun vahşi bişe öyle çoluk çocuk druid mruid yapamaz bunu.[hline]Cold silence has a tendency to atrophy any
Sense of compassion
Between supposed lovers/brothers
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ehe sen ne zaman oynamaya başladın ki light elf seniiii ! :)[hline]What's your please, Sir?
Aaahhh the suffering...the sweet suffering
One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell!
Oh,no tears please, it's a waste of good suffering
But if you cheat us, we'll tear your soul apart!

Sosyal ağlarda paylaş

ya ne konuşuyonuz
hangi ırkın tek bi herosu 26 ya yakın ghoul u ve Death Knight ı tek başına alabilir ve bu hero sadece level 2 ise !
Tabiki Night Elf Herosu Demon Hunter başka yorum yapılmaz !![hline] Sothi nuinqua Tsalarioth

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 28 June 2003 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Conlan, 28 June 2003 02:50 tarihinde demiş ki:
En iyi defans Human
En Güçlü kara kuvveti Orc
En güçlü hava kuvveti undead
En etkili uzaksaldırı Night Elf

Ama humanların Spell Breakara hastayım. Spell stealı otomatik yapıyo manyak ya. Bide savaşçı olarakda kullanılıyo

Hepsine karşı çıkıyorum hepsi zamanla değişir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 28 June 2003 17:15 tarihinde demiş ki:
ya ne konuşuyonuz
hangi ırkın tek bi herosu 26 ya yakın ghoul u ve Death Knight ı tek başına alabilir ve bu hero sadece level 2 ise !
Tabiki Night Elf Herosu Demon Hunter başka yorum yapılmaz !![hline] Sothi nuinqua Tsalarioth

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 28 June 2003 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]

o orduyu level 5 Mountain King tek başına alır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 29 June 2003 18:25 tarihinde demiş ki:
dostum ben burda level 2 Demon Hunter dan gahsediyorum sadece tek başına ne archer var ne hunters ne de dryad oke level 5 değil LEVEL 2 [hline] Sothi nuinqua Tsalarioth

görmemişin Immolationu olmuş.... o ghoulları yönetenin salak olması lazım önce DK yi saldırtçak mananı bitirdikten sonra ghoullar gelicek görecen dünaynın kaç bucak oldugunu .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...