Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Ya tabı canım ayıp ettın ısın kılıcının dayanılmaz vızıltısını hazmetmeden bısekılde WoW a gecmeyecem ama Norak ında soyledıgı gıbı bu ordek benzerı yaratıkların avlanmalarını gostererek olcak ıs degıl ası republıc savasını gostercek bı traıler yapcaklar mıllet kalcak ole hırslancak blızzardın yaptıgı gıbı...ıkısınıde tadıcam hangısı lezzetlıyse onu yıyecem acıkcası....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 resimler dehset ya[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 cıksada oynasak[hline]if you would tell me that I was someone then for a second I would think just like I would try to consider how it would feel to know.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Sam, 30 April 2003 02:17 tarihinde demiş ki: arcane roar çekmen için seni night elf'e alalım.. :Pbu lightelflerin yalan roar u değil bu orc roar u.öfkeyle yapıosun vahşi bişe öyle çoluk çocuk druid mruid yapamaz bunu.[hline]Cold silence has a tendency to atrophy any Sense of compassion Between supposed lovers/brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Hm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 burayada deneme efennim ama geç fark etmişim bunları yahu ben.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 dnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 HUMAN first and last warrior[hline]Camelot Knight Avalon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zidan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 ahauhauahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ramco_bjk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Night Elves Wariors Of The Night[hline][WoN]Khe'thazad_The_Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 bakiim nasıl oldu... anaa negzel oldu[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ehe sen ne zaman oynamaya başladın ki light elf seniiii ! :)[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ss deneme ss bir ki ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 deneme[hline]FRP-Tr.NeT OwneR Email: [email protected] | ICQ: 65336558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horacules Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 deneme deneme 1 2 3[hline] HH HH RRRRR a HH H oo R R a a HHHH o o RRr aaaa C U L E S H H oo R R a a HH HH RR RR a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Ehueu ben de bi ara ayarlamıstım bakiim bi deniim .. Bunun dısında human rlzzzz tabiyki veeeee Human=Sorcerer=POLYMORPH zuhzuhuzhu butun bi orduyu koyun surusune cevirmistim bi kere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 eh guselmis[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AT0MANT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 deneme[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Conlan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 En iyi defans Human En Güçlü kara kuvveti Orc En güçlü hava kuvveti undead En etkili uzaksaldırı Night Elf Ama humanların Spell Breakara hastayım. Spell stealı otomatik yapıyo manyak ya. Bide savaşçı olarakda kullanılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ya ne konuşuyonuz hangi ırkın tek bi herosu 26 ya yakın ghoul u ve Death Knight ı tek başına alabilir ve bu hero sadece level 2 ise ! Tabiki Night Elf Herosu Demon Hunter başka yorum yapılmaz !![hline] Sothi nuinqua Tsalarioth [Bu mesaj kermit_frog tarafından 28 June 2003 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: Conlan, 28 June 2003 02:50 tarihinde demiş ki: En iyi defans Human En Güçlü kara kuvveti Orc En güçlü hava kuvveti undead En etkili uzaksaldırı Night Elf Ama humanların Spell Breakara hastayım. Spell stealı otomatik yapıyo manyak ya. Bide savaşçı olarakda kullanılıyo Hepsine karşı çıkıyorum hepsi zamanla değişir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: kermit_frog, 28 June 2003 17:15 tarihinde demiş ki: ya ne konuşuyonuz hangi ırkın tek bi herosu 26 ya yakın ghoul u ve Death Knight ı tek başına alabilir ve bu hero sadece level 2 ise ! Tabiki Night Elf Herosu Demon Hunter başka yorum yapılmaz !![hline] Sothi nuinqua Tsalarioth [Bu mesaj kermit_frog tarafından 28 June 2003 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] o orduyu level 5 Mountain King tek başına alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 dostum ben burda level 2 Demon Hunter dan gahsediyorum sadece tek başına ne archer var ne hunters ne de dryad oke level 5 değil LEVEL 2 [hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 istersen getir level 2 cüceni bakalım 26 ghoul + Death Knight alabiliyomu deneriz eğer aşmış mikron varsa alırsın ! ama inamıyorsan ben sana replayini gönderiyim dediğim Demon Hunteri ![hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: kermit_frog, 29 June 2003 18:25 tarihinde demiş ki: dostum ben burda level 2 Demon Hunter dan gahsediyorum sadece tek başına ne archer var ne hunters ne de dryad oke level 5 değil LEVEL 2 [hline] Sothi nuinqua Tsalarioth görmemişin Immolationu olmuş.... o ghoulları yönetenin salak olması lazım önce DK yi saldırtçak mananı bitirdikten sonra ghoullar gelicek görecen dünaynın kaç bucak oldugunu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar