Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulumuzun içinden YOL geçecekmiş

Zeppelin

Öne çıkan mesajlar

Sb örencisi oalrak cok saçma diorum ne gerek var 5 m alan ben kadıköyde oturuyorum evimle sj arasi 5 dk ordaki caddenin kenarindaki arabalari kaldirsalar hiçbişeye gerek olmaz kadıköy belediyesi slak slak işler yapıor afedersinz ama[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun

Sosyal ağlarda paylaş

protestolar başlıcakmış okul aile birliğinden aramışlar okula gelin velilere haber verin die bakalım nolcak..[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected]
How can we dance while our earth is turning ?
How do we sleep when our beds are burning ?

[Bu mesaj Zeppelin tarafından 18 Şubat 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben o belediye başkanının !!!!
Ne lan iki oy alacak diye güzelim okulumu rezil edecek sıkar biraz eğer mezunlar tepki verse( 40-50 yaşlarındakiler sağlam yerlerde olanlar) Sıkar oradan yol gemesi bakınız: moda sahilde geçirecekleri yolda öyle yalan oldu Selaminin kulağını çekmek lazim[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

o pek de güzel olmayan (büyük ihtimalle olamayacak) sokaktan tinercisi, tacizcisi ve bilimum bu tip insanlar da geçecek. nasıl bu insanları binalardan uzak tutacaklar peki? akşam binaların kapılarını kilitliyorlar herhalde ama yeni binanın aşağıdaki sınıflarının camları kırıldığı takdirde gayet rahat içeri girilir. pansiyon binasına da girerler. çok ama çok mantıksız bir olay yaptıkları.

bu arada bazı mail adresleri vereyim. bu adreslere de konuyla alakalı birşeyler yazıp gönderirsek iyi olur:

[email protected]
[email protected]
mavimasa@kadıkoy-bld.gov.tr
selami.ozturk@kadıköy-bld.gov.tr

son olarak okulda güzel kızlar var, tehlike yaratmaya gerek yok :)..

[Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 19 Şubat 2005 07:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sanki sokağın geçiceği yer bir okul? sanki orada eğitim veriliyor? sanki oradaki öğrencilerin güvenliği okul yönetimine bağlı?

bir sürü sokakta tinerci var tamam ama orası bir eğitim kurumu. tinercinin biri gelip bir öğrencinin boğazını kestiğinde kim hesap verecek? çok mantıklıysan bunu açıkla.

okulu bilmiyorsun belki ama binaların kapıları sağlam değil. akşam girer biri binaya, sonra al başına belayı. okulun çevresini tel örgüyle mi çevirmemiz gerekiyor güvenliği sağlamak için?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...