undomiel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 aynen katılıyorum hemcinsime.[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ben de bu düşüncedeyim zaten, neyse olan oldu sadece daha dikkatli olmak gerekir sonuç olarak...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 walla 2 haftaya göre deişir aslında. adam takıntılıdır falan hehe. bi arkadaş wardı bi zamanlar. 3 hafta çıktı bi kızla sora kız ayrıldı. herif 1 yılı geçti 2 yıl oldu depresyonda. o sebepten olmasa da böyle bi başlatıcı etki mi yaptı nedir.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yok kardeş öyle bir etki yok bende sadece ben yaşadığımı anlattım burada hiçbir etki yok üzerimde...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: fortinbras, 17 Şubat 2005 00:00 tarihinde demiş ki: benim demek istediğim iyice düşünmeden böyle işlere girilmemesi gerektiğidir ama tabi denemeden, yaşanmadan da bazı şeyler öğrenilmez burada da bir ikilem doğar... doğru birşey düşünmek bu işerlerde çok az yaparız teklif etiğin zaman teklif geldiği zamam biraz düşüneyin deliri işte ozaman gerçekten düşünsek önemli birşey gibi düşünsek bu tür işer çok daha az olur ama bunu yapabilemek için kötü bişeyler yaşamamızlazım ki anlayabilelim ben bu işleri artık düşünüyorum 3 yıl önceden beri başladım seninki gibi bir durumu geçirdikten soran anlayabildim takmamıştım ama olmaması gerek birşeydi haa buna neyi öğretti bu tür işlerde dikkat ve cidden düşünme hazırmıyım karşıdaki hazır mı beni kaldırmı ben onu kaldırabilirmiyim vs... vs... bunları yaptıkdan daha sonra daha rahat olur bence en azında benimkiler öyle oldu[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Karsınızdakinden ve iliski olarak ne aradıgınıza cok baglı dusunup dusunmeme olayı. Eger ciddi bi iliskiden bahsediyosak dusunmeyi bırak bazen aylar suren karsıdakini tamamen anlama donemleri olabiliyor; ama kısa, gecici, sadece geyik amaclı tam olarak iliski olmayan soradan da unutulacak bisi istiyosan iki hafta iste en fazla.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 çok doğru benim demek istediğim de bu zaten... bundan sonra tabiki daha çok dikkatli olurum ama önemli olan herkesin böyle dikkatli olması... kolay işler değil bunlar yani aslında...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ciddi ilişki...Güzeldir eğer iki tarafta niyetliyse ve bir taraf kendi kendine karar almıyorsa. İlişkileri mahveden şey genellikle bir tarafın kendi kendine karar alıp karşı tarafa açılamamasıdır.[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 işte benimde demek istediğim bu dostlar düşünmek için yaşmamız lazım yaşayacağıki düşünelim yaşmadığım şeyeri neden düşüneyimki demi :)[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ya onemli olan birincisine niyetlenip ikincisinin basında patlamaması, aslında cok olur bu yani birini ne kadar tanısanız da sonunda bi yonu cıkıp da sizi tamamen vazgecirebilir sadece biseyler yasamak icin ikinciye yonelirsiniz. Olmaması lazım ama hepimiz insanız kimseyi bi iki goruste karakter profilini cıkaracak bicimde tanıyamayız, ha evet dikkatli olmak lazım ama o ya da bu sekilde belli eder zaten iliski hangi yone gidiyosa. Duruma uymak ya da olmuyo diyip gitmek lazım. Bana sorarsan iki hafta sonunda bunu anlayıp da karar verdiysen gayet de dikkatli davranmıssın haftalardır bu boyle gidebilirdi iliskimsi bisi olarak ikiniz de bisey anlamazdınız.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ben de o düşüncedeyim ztn ne kadar erken dönersen hatadan o kadar az zarar edersin benim düşüncem...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ya hata falan değilmi be kardeş. o kadar yıpratma kendini :P denedin olmadı e tmm noolmuş yani.hata , zarar falan şekilde düşünürsen asıl zararı o zmn edersin.[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 27 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 haklısın tunch takılmamak gerek böyle şeylere de abi zaten ben takılmadım olaya fazla merak etme... bu arada salonda görmüyorum senin bayadır noldu gene kaytarıyorsun galiba :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ya işte çık ayrıl salla gerisini tanımak fln :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 öle demeyin ya.abuk saçma bi nedenden ayrıldım kızla.bir hafta çıktık.kızla bi kere çıkıp dışarı dolaşabilseydik , konuşabilseydik şu an çok mutlu olurduk. çıkıp sallamayın ya direk. yakışmaz öle şeyler.[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Eh pek üzülecek kadar da bişey paylaşamadınız sanırım 2 haftada d: Geçmiş olsun...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 aslında iki haftaya uyumlu insanlar çok şey sığdırablirler...[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 O kadar uyumlu insanlar ne gördüm ne duydum ama vardır elbet biyerlerde...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bilmem vardır bence :) olmalı[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 var var :)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 olmazmı be ornek no 1 : kaan0489 :) mutluyum soyleyim ama arkadaşın dediklerine tamamiyle katılıyor 3 4 yetmez 5 6 kere tartın 100 kere dusunun oyle secin.[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 evet var da filmlerde var :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 kulube hos geldin...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerubim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ay git yenisini bul. kız mı yok? hem ztn adam gibi bi ilişki yaşıyana kdr ohooooooo daa çoooook 2 haftalar görüceksin.[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes"" Fedor Dostoevsky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 rosenred dogru demi$ (birde lady sen kiz/kadin misin nickinden dolayi merak ettimde tanlı$ anla$ılmasın)[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar