Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız Arkadaşımdan ayrıldım

fortinbras

Öne çıkan mesajlar

walla 2 haftaya göre deişir aslında.
adam takıntılıdır falan hehe.
bi arkadaş wardı bi zamanlar.
3 hafta çıktı bi kızla sora kız ayrıldı.
herif 1 yılı geçti 2 yıl oldu depresyonda. o sebepten olmasa da böyle bi başlatıcı etki mi yaptı nedir.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fortinbras, 17 Şubat 2005 00:00 tarihinde demiş ki:
benim demek istediğim iyice düşünmeden böyle işlere girilmemesi gerektiğidir ama tabi denemeden, yaşanmadan da bazı şeyler öğrenilmez burada da bir ikilem doğar...

doğru birşey düşünmek bu işerlerde çok az yaparız teklif etiğin zaman teklif geldiği zamam biraz düşüneyin deliri işte ozaman gerçekten düşünsek önemli birşey gibi düşünsek bu tür işer çok daha az olur ama bunu yapabilemek için kötü bişeyler yaşamamızlazım ki anlayabilelim ben bu işleri artık düşünüyorum 3 yıl önceden beri başladım seninki gibi bir durumu geçirdikten soran anlayabildim takmamıştım ama olmaması gerek birşeydi haa buna neyi öğretti bu tür işlerde dikkat ve cidden düşünme hazırmıyım karşıdaki hazır mı beni kaldırmı ben onu kaldırabilirmiyim vs... vs... bunları yaptıkdan daha sonra daha rahat olur bence en azında benimkiler öyle oldu[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK
Sosyal ağlarda paylaş

Karsınızdakinden ve iliski olarak ne aradıgınıza cok baglı dusunup dusunmeme olayı. Eger ciddi bi iliskiden bahsediyosak dusunmeyi bırak bazen aylar suren karsıdakini tamamen anlama donemleri olabiliyor; ama kısa, gecici, sadece geyik amaclı tam olarak iliski olmayan soradan da unutulacak bisi istiyosan iki hafta iste en fazla.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Ciddi ilişki...Güzeldir eğer iki tarafta niyetliyse ve bir taraf kendi kendine karar almıyorsa. İlişkileri mahveden şey genellikle bir tarafın kendi kendine karar alıp karşı tarafa açılamamasıdır.[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Sosyal ağlarda paylaş

Ya onemli olan birincisine niyetlenip ikincisinin basında patlamaması, aslında cok olur bu yani birini ne kadar tanısanız da sonunda bi yonu cıkıp da sizi tamamen vazgecirebilir sadece biseyler yasamak icin ikinciye yonelirsiniz. Olmaması lazım ama hepimiz insanız kimseyi bi iki goruste karakter profilini cıkaracak bicimde tanıyamayız, ha evet dikkatli olmak lazım ama o ya da bu sekilde belli eder zaten iliski hangi yone gidiyosa. Duruma uymak ya da olmuyo diyip gitmek lazım.

Bana sorarsan iki hafta sonunda bunu anlayıp da karar verdiysen gayet de dikkatli davranmıssın haftalardır bu boyle gidebilirdi iliskimsi bisi olarak ikiniz de bisey anlamazdınız.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

ya hata falan değilmi be kardeş. o kadar yıpratma kendini :P denedin olmadı e tmm noolmuş yani.hata , zarar falan şekilde düşünürsen asıl zararı o zmn edersin.[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 27
--
arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!

Sosyal ağlarda paylaş

kulube hos geldin...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Sosyal ağlarda paylaş

rosenred dogru demi$ (birde lady sen kiz/kadin misin nickinden dolayi merak ettimde tanlı$ anla$ılmasın)[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...