SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 DRAC 60 Warrior(raptor vardı o sıralar), Crui 55 assassin(mirage falan), Angel_123 de 59(chtin Bow) archer. Bırakda öldürün artık:D[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
losting Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Yaw en seri olarak 42.lvl li bi assasin için nerde para kasılır
AresMajere Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Vallahi insan şanslı olursa yüzü gülüyor... Ben 4 saat boyunca ve 4 kişi ile Abyss dungeon'un 17 nci katından başlayarak 19 uncu katına kadar çıktık en iyi çıkan şey abyss holy water (M) oldu :)[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2 Nick: AresMajere Race: Human Class: Priest (Buffer & Massive Healer) lvl: 5x Clan: Eternals
AresMajere Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: losting, 18 Şubat 2005 20:29 tarihinde demiş ki: Yaw en seri olarak 42.lvl li bi assasin için nerde para kasılır Abyss Abyss Abyss başka para kasılacak yer yok seri olarak...[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2 Nick: AresMajere Race: Human Class: Priest (Buffer & Massive Healer) lvl: 5x Clan: Eternals
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 BURNİNG SKELETONLARDAN ÇIKIYO ABYSSDE BİRAZ ZOR ÇIKIYO AMA
Arma Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Lvl 45 assa ile abyyde bu yaratğı kesebilir miyim? Yada en alt nereye kadar inebilirim tek başıma.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Yok LvL: 45 Assassin
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Armas2, 18 Şubat 2005 23:39 tarihinde demiş ki: Lvl 45 assa ile abyyde bu yaratğı kesebilir miyim? Yada en alt nereye kadar inebilirim tek başıma. Abuk subuk, sallamasyon şeyler yazarsanız adamda bu soruyu sorar. Sizin gazınıza gelir iner black widow'lara. Yatar kalır... Güzel kardeşim level 45 olmadan ennn fazla 4.-5. katta solid bin kesersin. O da belki assasinsen. Sen uyma bunlara levelin yükselene kadar leechlere devam et. Uçmuş bunlar. Talos'lara provoke çekip tek başlarına kesiolar... :hmm:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 19 Şubat 2005 04:05 tarihinde değiştirilmiştir]
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Şimdi buradakilere göre Noob sayıldığımdan pek konuşmam ama şu konuda bir şey söylemem lazım. Lvl 35 Mage var bende. (daha yeni yaptım onan pek çok şeyi bilmiyorum ama gene iyi sayılır) Abyss Dungeon'da Black Widov lara kadar inebiliyorum. Haa uzaktan salırıyorum sürekli o ayrı. Ama 45 assaian'ın en azından Solid Bin kesebileceğini düşünüyoru. (inanmayan Diez'de Buyu adlı charı bulsun gidelim beraber gorsun. Gayet rahatım yani. sadece potion lzım bayaa :D)[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler.
Arma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: fatihkaraca, 19 Şubat 2005 04:05 tarihinde demiş ki: said: Armas2, 18 Şubat 2005 23:39 tarihinde demiş ki: Lvl 45 assa ile abyyde bu yaratğı kesebilir miyim? Yada en alt nereye kadar inebilirim tek başıma. Abuk subuk, sallamasyon şeyler yazarsanız adamda bu soruyu sorar. Sizin gazınıza gelir iner black widow'lara. Yatar kalır... Güzel kardeşim level 45 olmadan ennn fazla 4.-5. katta solid bin kesersin. O da belki assasinsen. Sen uyma bunlara levelin yükselene kadar leechlere devam et. Uçmuş bunlar. Talos'lara provoke çekip tek başlarına kesiolar... :hmm: Teşekkürler. Ben devam edeyim cave leechlere.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Yok LvL: 45 Assassin
catastrope Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 kardeş ben lvl 45 assasinim ve 10. kata kadar gerçekten hiçbir yerde zorlanmıyorum. Ama 10. kattan sonraya çıkıp sadecebakıp geliyorum :P said: fatihkaraca, 19 Şubat 2005 04:05 tarihinde demiş ki: said: Armas2, 18 Şubat 2005 23:39 tarihinde demiş ki: Lvl 45 assa ile abyyde bu yaratğı kesebilir miyim? Yada en alt nereye kadar inebilirim tek başıma. Abuk subuk, sallamasyon şeyler yazarsanız adamda bu soruyu sorar. Sizin gazınıza gelir iner black widow'lara. Yatar kalır... Güzel kardeşim level 45 olmadan ennn fazla 4.-5. katta solid bin kesersin. O da belki assasinsen. Sen uyma bunlara levelin yükselene kadar leechlere devam et. Uçmuş bunlar. Talos'lara provoke çekip tek başlarına kesiolar... :hmm: [signature][hline]Chars: Lvl 59 fire-cold mage Lvl 54 buff-heal priest Lvl 46 assasin Hepsi diez, ellerinizden öper....
n0th1n9 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 zaten bizde cıkıp katlarda cıkıp inmeni bahsetmiyoz o katlardaki yaratıkları yatırmandan bahsediyoz k?[signature][hline]nºth1n9 fºr 4ll
Öne çıkan mesajlar