Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abi yeniyim bi El atın :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya Şu bazı serverlarda events, gumps vs dosyalar var sanırım onlar olmadan bazı scpler calısmıyo bende bu dosyalar yok bi ara nebula scp leri gonderdi arkadas onalrın içinde vardı ve her scp calısıyordu şimdiki serverımda bazı scp ler calısmıyo ( .stat indiriyorum calısmıyo dosyada hiç bi sorun yok diyo 100 tane indirdim calısmadı ) bi el atın be abi

[tum mesaji italik bold vs yapmayin soyle, vurgulama aleti onlar -bag]

[Bu mesaj Baggio tarafından 15 Şubat 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
www.script.gen.ms burda da scriptleri bulabilirsin eğer olmadıysa üstüne çekme de silip baştan bu scplerle yüklemeni tavsiye ederiM ![signature][hline]Mike Shinoda

Ölüm Nereden Nasil Gelirse Gelsin!

Gerçekçi Ol , Imkansizi Iste!!!
Mesaj tarihi:
Math orada sanırım 1000 tane scp var dogrumu hepsini dolastım buldugum her yerde rune book full spellbook baska bir ... yok

[Bu mesaj Baggio tarafından 15 Şubat 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Micheal Girdim baba aynen soyle yazıyo

Ulaşmaya çalıştığınız sayfa sunucularımızda bulunmamaktadır;
Ulaşmak istediğiniz sitenin web adresini yanlış girmiş olabilirsiniz
Bu adresdeki sitenin içeriği mySite kurallarına uygun olmadığı için yayından kaldırılmış olabilir
Sitede bu isimde bir sayfa bulunamıyordur.
Mynet'te bulunan diğer sitelere ulaşmak için mySite Anasayfa'ya dönebilirsiniz ya da Mynet Anasayfa'ya gidebilirsiniz

Uyarı: Bu adrese "Sık Kullanılanlar" listenizden ulaşıyorsanız, yenisiyle değiştiriniz
Mesaj tarihi:
olsun helal kocum hevesını kırmayın bak scrıptın baslıgındakı yere yapıstıracan.bıde www.paticik.com/scripts te herseyı anlatıyo exile.avaturk.com/ultimadevelopers e de bakabılırsın
Mesaj tarihi:
said:
saral, 15 Şubat 2005 17:38 tarihinde demiş ki:
Ya Şu bazı serverlarda events, gumps vs dosyalar var sanırım onlar olmadan bazı scpler calısmıyo bende bu dosyalar yok bi ara nebula scp leri gonderdi arkadas onalrın içinde vardı ve her scp calısıyordu şimdiki serverımda bazı scp ler calısmıyo ( .stat indiriyorum calısmıyo dosyada hiç bi sorun yok diyo 100 tane indirdim calısmadı ) bi el atın be abi

[tum mesaji italik bold vs yapmayin soyle, vurgulama aleti onlar -bag]

[Bu mesaj Baggio tarafından 15 Şubat 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]
*!El atar*[signature][hline][i]Herkez bir hayat biçimini seçer, ve o hayatın bedelini öder..[i]

• Yeni Oluştur...