Masterwolf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Arkadaşlar Arkım bu hatayı alıyor coulld not crate directory C:........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UOYardim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 patchden olabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bana laf atsanda soruna cevap vereyim. C.............. yazacağına düzgün bir şekilde tam hatayı yazarsan yardımcı olurum. Büyük ihtimalle desktop dosyası yaratılamıyordur. Klasörde yazma izni yoktur. (Kaldırmışsındır.) Veya account name özel karakterler içeriyordur. "/ ? *" gibi. Bunlar yaratılamaz.[signature][hline]Faust - MSN: [email protected] www.noir.gen.tr www.yavuzcetin.com Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masterwolf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 özür dilerim prd simdi söle bisi ewt xcharda içi bos görünüo bende ne olabiilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar