ORANGINA Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 NBA'da oynayan basketbolcularimizdan sizce hangisi en iyisi? Bu arada Ibrahim bir basket bile atamadan ayrildi.... Orangina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 memo?[signature][hline]Republic of Fenerbahçe [Bu mesaj -Kobe- tarafından 03 Şubat 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ORANGINA Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 IBO artik NBA'da degil... Bir ara oradaydi ve 1 sayi atamadan ayrildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hadi canım.[signature][hline]Republic of Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bence hido ii..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 kaçıncı topic bu?[signature][hline]Republic of Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 valla kitlesinler bu topiği bence..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carla_ss Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Basketbol izleyicisi kalsın basketbol forumlarında. Hiç daha önce yazılanlara gözatmadan post olsun torba dolsun diye... çk çk çk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mistermaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bencee ikiside iyi oynuyorlarr ama mehmett oynadığı pozisyondan dolayı bir adımm öndeee hidayetinn işi daha zorr [Bu mesaj mistermaster tarafından 17 Şubat 2005 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bermuda şeytan üçgenimi?...:lol: Ayrıca thread full yörünge... Memo'da Hido'da Nba da başarılılar..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 15 Duble Duble ile tabiki Mehmet Okur.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 NBA tarihinde kullandığı tüm şutlarda blok yiyen (Josh Smith) :D belki de tek oyuncu oldu Ibo. Tebrik ediyorum kendisini.[signature][hline]Undeadler ölmez vatan bölünmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hido nba de daha iyi milli takımda o kadar iyi diil bence.ibo da milli takımda iyi nba de oynayabilmesi lazım üçlükleri isabetli ama karar onun tabi biz karışamayız.neyse ama ben yine de memet okur diorum. :)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar