Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Power hour

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abim aratma die bi$i var ? aratsana bi spheretables.scp adv_rate leri 10.0,10.0,10.0 yap her yapista gelsin arttirirsan zorla$ir[signature][hline]Andoria Owner
www.andoria.gen.tr

Always Pvp
Mesaj tarihi:
Spheretables de skillerin olduğu yerde adv_rate diye bi yazı var her skill için Full açmak istiyorsan 0.1,.0.1,0.1 yazabilirsin..[signature][hline]Necrusence..

Richtofen:Flam'larım düştü abi..
Laus:Nerde abi ?
Mesaj tarihi:
abi anlıyamıyorum ya..arama tuşu dev harflerle janjanlı yazılıcak dimi illa kullanılması için![signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
bak hala kasıyon benim daha topicim 3u geçmedi ve geçirmeyi dusunmuyorum ayda yılda bir sey kafama takıldı sanki paleymişiz gibi cevap veriyon adam aynisini bi once ki topicde yazdi sen niye tekrarliyon biryerlerine birşey mi oldu kaşıntınmı var sus biraz adamlar paşa paşa cevap vermiş sana cevap vermek düşmez git sen evinde küçük şhardini aç övün şimdi sus cevap verirsen ben vermicem allah bildigi etsin topicini yiiym
Mesaj tarihi:
ahh ahh alahım al benim canımı ne olursun kurtulayım su uo emülatorleri bolumunden ahhhhh[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
Adam size ; XXX serverını açtım , ancak ph açamıyorum yardım edin ! dememiş ki .

Evinde açtığı serverla ilgili soru sormuş , arkadaşın birisi nasıl yapılacağını söylemiş , olay bitmiş.

Hala , " Nasıl server açacan sen hulayn " tarzı sorular sormaktan bıkmadınız.[signature][hline]coming soon ...
Mesaj tarihi:
said:
Ephoryum, 18 Şubat 2005 22:42 tarihinde demiş ki:
Arattirmak cok zor bisi abi ya :)

evet cok zor afedersiniz ama okuma yazma ozurlu insanlar

ornegin client ile ilgili bir topicin basligina "clint" diye yazarsa veya ne biliim "sufer bisey yaptim" diye yazarsa

o aramadan bir shit* cikmaz

her acilan topic icinde arama butonunu kullan gibilerinden bir cevap yazmak yerine adama yardimci olun bilmiyorsaniz

SUSUN

*edit: orda bir sorun olmus hizli yazarken bunla idare edin :D [signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar

[Bu mesaj schaker777 tarafından 18 Şubat 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
schaker777, 18 Şubat 2005 23:18 tarihinde demiş ki:
said:
Ephoryum, 18 Şubat 2005 22:42 tarihinde demiş ki:
Arattirmak cok zor bisi abi ya :)

evet cok zor afedersiniz ama okuma yazma ozurlu insanlar

ornegin client ile ilgili bir topicin basligina "clint" diye yazarsa veya ne biliim "sufer bisey yaptim" diye yazarsa

o aramadan bir shit* cikmaz

her acilan topic icinde arama butonunu kullan gibilerinden bir cevap yazmak yerine adama yardimci olun bilmiyorsaniz

SUSUN

*edit: orda bir sorun olmus hizli yazarken bunla idare edin :D

İste seninle benim aramdaki fark bu. Seviye Farki... yazmis oldugun [shit] gelimesi ingilizce oldu diye ses cikarmicak digilim.
Susun demissin Arif Olan Kisiler Susar. Salaklar Konusur..[signature][hline]Neden sigara iciyorsun diye sordular?
Onlara dedimki kederden!
Peki simdi nicin iciyorsun?
Zevkten :)
Mesaj tarihi:
ya birader git allah askına post kasmak icin 121251 tane gereksiz Gerizekalı mesajlar ayıp ya.. adam bisey sormus ammmaa rezilsiniz ya isnan gibi cevap ver adam bulamamıs belki janjan mış töbeeee
  • Yeni Oluştur...