Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

frp oynayamadan ölecem!!! yokmu ankarada grup sahibi bir hayırsever?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
axe'in oynattığı campaignde 34 ve 17 yaşında oyuncular vardı. hatta bu iki oyuncu birlikte gizli işler bile çevirdi. sorunsuz oynadık yani. geçin artık bu yaş mevzularını :-)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Mesaj tarihi:
olsa keşke...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Mesaj tarihi:
valla paticamp 5.0 da ki yas ortalamalari sacma sapan 21 yas ile ortamin en kucugu benim ama grup ile cok mutluyum......yas konseptini atin artik kafanizdan lutfen kucuk arkadaslarimizda gayet iyi roleplayer olabilio[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim...

[Bu mesaj GenjuroXXX tarafından 18 Şubat 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Walla abi ben varım 4 senelik dm ama yas tutmadı 19da kaldı gruba seve seve alırdım ama napalım sansına küs ;)[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir...

..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ]
Mesaj tarihi:
said:
Raistin, 18 Şubat 2005 18:49 tarihinde demiş ki:
olsa keşke...

Bizim uninin toplulukta cook var walla hehe bunları diyeceginize metucona fln gelin gorursunuz =) Adam yok ya da bulamıyorum demekle olmuyo aktif olarak aramak lazım biraz cevre isi biraz da nereye bakacagını bilmek. Yoksa ankarada olsun ya da baska bi yerde senin gibi dusunen ama birbirini bulamayan bi suru adam var.

20- yim yalnız o zaman olmuyo galiba =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
26 Subat ve 27 Subat ta Baskent con var oldukca seceneklı oyunlara sahıp ıkı gun ıcınde aradıgınız herseyı bulabılırsınız orada..Bıletlerı yada hedelerı dıyelım Orta Dunya da satılıyor ve Yuksel de..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
  • Yeni Oluştur...