Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter PvP

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Her ırk hem bow hem gun kullanabiliyor skill trainleyince. Troll ün kambur durması beni gıcık etmişti guild tabard da görünmüyor 2 büklüm ve incecik olduğunuz için[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Level 33 ün sonlarındayım şu an ve ister istemez horde olan mekanlarda questler yaptığımdan sık sık pvp yapmak durumunda kaldım, bu template ve genel hunter pvpsi hakkında yaşadıklarımı yazayım.

Warriorları asla ama asla küçümsememek gerekiyor. İlk ben sandırırsam, zaten kendime çekerken trap de koyduğumdan bana o special atağıyla gelene kadar bile yarılanıyor canı. Ama stun ediyor zaten o atakla, sonra wing clip atıp kaçmaz da melee devam ederseniz ayakta kalmanız imkansız. Karşınızdaki warriorsa, kesinlikle uzaklaşacaksınız. Bu yüzden, wing clip e verilen o 5 puanı sonuna kadar helal ederim. Aşırı işe yarıyor ya. Wing clip atıp biraz koşup aspect of the tiger i açıyorum, arkamı dönüp başlıyorum koşmaya. Yeteri kadar dönünce hawkı açıp saydırmaya devam ediyorum, sonra tekrar wing clip tekrar bu böyle gidiyor. Şanslıysanız ve mortal - lethal shots a da verdiyseniz (ikisi de full) dağ gibi warrior 10 sn de yatıyor. Ama kesinlikle melee girmemek gerek.

Hunter vs hunter yaparken karşılıklı saydırmaktan farksız olay. İlk saldıran kazanıyor. Şanslı olan, critical denk getiren, daha iyi ekipmanı olan kazanıyor.

Rogue size ilk saldırırsa, en iyi ihtimalle wing clip atıp kaçarsınız, o da sırtınıza bıçak yemezseniz. Rogue'un bana ilk saldırdığı hiçbir zaman kazanamadım, direk topuk yaptım şansımı bile denemedim, ki denemeyi anlamsız buluyorum. Stun ediyor, 2-3 defa daha vuruyor can turuncu oluyor zaten. Şanslıysanız kaçarsınız. İlk siz saldırırsanız, hunter's mark ı da gömerseniz alma şansınız baya yüksek. Ama hunter direk şansa bakan bir class. 3 crit üst üste atıp adam yoru yarılayamadan yatırabilirsiniz, yaşadım böyle bir olay =) Ama aimed shot un 2 level altım adamı misslediği de oldu. Şans yani.

Mage ve priest hiç zorlamıyor. Zaten genelde ben trackleyip saldırıyorum, magelere aimed shot level 2 yi full lethal shot ile critical getirip instant attığım oldu :D İleride viper sting de gelince daha süper olacak. Mage ve priestten korkmuyorum açıkçası. Uzaktaysa arrow, yakındaysa kılıç. Ha bu arada hemen bir tavsiye, two handed kullanmanızı öneririm eğer benim gibi marks abanıyorsanız. Çünkü çok az vuracaksınız adama yakından, koydunuz mu miss olmazsa tam koyun. Ki ben kılıcım über de olmamasına rağmen 90-100 dmg veriyorum, falcon strike ile 150, critical ile 200 oluyor işte. Hele falcon crit gelirse demeyin keyfime =)

Paladin keza. Viper gelmeden daha fazla zorluyor tabi, ama viper sting geldikten sonra paladinin size karşı şansı 0.

Shaman kan kusturuyor. Kaçsan kaçamıyorsun, aklına kaçmayı koyarsa kesin kaçıyor. Melee savaş desen var, heal desen var, dmg büyüsü desen var. Çok kullanımlı mutfak robotu sanki adamlar, hele taurense bir de war stomp var. Level 32 tauren shaman ile bire bir giriştik, ikimiz de birbirimize koştuk ilk saldıran da olmadı, çok az canla alabildim. Viper sting gelince bir nebze rahatlarım belki, ama shaman gerçekten inanılmaz zorluyor. Çünkü benim melee lere karşı taktiğim wing clip + kaç, ve adam direk earthbind totem, frost hede hödö falan attığından yavaşlatıyor kaçamıyorum, tiger iken de büyüyle dizzy yapıyor zaten. Zor yani shaman.

Druidlerle pek kapışmadım, sadece tauren druid olduğu için. Hep düşük levellardı, zorlamadılar. O yüzden sağlıklı yorum yapamam.

Warlock da dişli bir rakip, hunter vs hunter olarak görüyorum bunda da olayı. Ama viper sting ile bunda da büyük avantaj sağlamak mümkün. 1108 manayı 8 saniyede emmek ne demek yani. Dezavantajı, hunterların petlerini scare edebilirken minionlara birşey yapamamak. Pek sallamadan ok atmaya devam ediyorum, ama kaçma durumunda kalırsam kaçmamı önlüyorlar.

Template imi kesinlikle tavsiye ediyorum bu arada, çok memnunum. Ama dediğim gibi, adam yakınınıza geldi mi, melee yi kaçmak için kullanacaksınız, yoksa bu temp çok zayıf kalır, çünkü 35 talent pointinizin bir anlamı kalmıyor adam yanınıza gelince.

Sizin de deneyimlerinizi duymak isterim.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

Meele kullanarak kaçmaktan bahsetmişsin ama ya karşındakiler işi bilmiyor yada çok şanslıymışsın rogue=crippling poison/warrior=hamstring bu classlar yanına geldimi sen onlarıyavaşlatsan bile onrada seni yavaşlattığı için uzaklaşamıyorsun ve ölüm kaçınılmaz oluyor bende 35 hunter yaptım betada marksman gitmiştim birebir denedim diyebilirim..[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de onu dedim, rogue sana ilk dalarsa, ancak şansın varsa kaçabilirsin. Aksini iddia etmedim ki.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

Bende su an Burning Legionda lvl 35 oldum vede lvl 30 olduktan sonra Stranglethorn Vale/Desolace e cikmak zorunda kalinca artik grind mi yapiyim pvp mi yapiyim sasiriyorum. Ozellikle serverin kalabalik olmasindan dolayi oglen vakitleri hordelarin cogu en az 3 er kisilik grouplarla dolasiyor. Yani bir yere gidiyim solo kasiyim diyemiyorsunuz cunku 10 dakikada bir kendinizi birden pvp nin ortasinda buluyorsunuz.

Su an template olarak Markmanshipde 22 puanim var (scatter i aldim en son) vede direk survivala basladim. Su ana kadar her classla ile 1v1 arkadaslarla birlikte 6v6 a varan pvp lere girdim. Genelde iki grouptada zaten surekli 25-30 yardlik mesafede kaldigi icin en son olen veya tek kacabilen hunter oluyor.

1v1 pvplere gelince warriorlari rahat indiriyorum. Level 32 iken level 36 warriori kestim (deflect ve missler yuksek olcude oluyor 4-5 level ustun adama dalarsan). Roguelara gelince henuz beni arkadan yakalayabilen rogue olmadi. Cunku solo avlanirken yaptiklarim sirasiyla Petattack/Hunter's Mark/Freezing Trap/Flare/Serpent veya Scorpid Sting sonrada auto attack. Mob basina yaklasik 150 mana harcamis oluyorum vede mob olup gidip mobu lootlayana kadar full mana olmus oluyorum. Rogue 30 yard rangeime girdigi an invisi bozuluyor Flaredan dolayi. Invisi bozuluncada direk bana rush a kalkiyor vede trape yakalaniyor. 10 saniye boyunca hareketsiz dururken uzaklasip 35 yarddan Aimed shot ile basliyorum pvpye. Genelde indiriyorum ama oyundaki critical sanslarina gore indigimde oluyor. Ortak bir critical yuzdesinde yukarda belirttigim sekilde yakalarsaniz rogue u fazla sansi olmuyor. Bir diger melee class olan shaman sahsen beni en cok zorlayan class. Uzaktan yakalayamazsaniz isiniz cok zor shaman karsi. Su ana kadar karsilastigim shamanlar cogunlukla ustunluk kurdu bana.

Casterlara gelirsek. Movementiniz iyiyse vede adamin ne zaman ne tarafa blink yapabilecegini rahat kestirebiliyorsaniz magei cok rahat indirirsiniz. Su ana kadar karsilastigim magelerden oldugum olmadi. Priestler ise shamanlardan sonra en cok zorlandigim class. Aslinda her classin binbir cesit talent templatei var o yuzden hunter magei rahat alir priestde zorlanir gibi bir genelleme yapmak dogru degil. Ama su ana kadar karsilastigim Undead shadow priestlere karsi fazla bir sey yapamadim. Bir level daha alip viper sting e kavusmak istiyorum artik :) Warlocklar hakkinda fazla yorum yapamayacagim. Iki kere karambolde warlockla karsilastim. Birincisinde ufledim oldu ikincisinde o ufledi oldum. Ciddi anlamda bir karsilasmam olmadi yani.

Dodo[signature][hline]
Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki:
Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal.

a.k.a Dodo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...