Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter PvP

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Şimdi bu nasıl bir talent template?

Marksmanship Mastery
Improved Concussive Shot Rank 5
Improved Hunter's Mark Rank 3
Lethal Shots Rank 5
Aimed Shot Rank 1
Barrage Rank 2
Mortal Shots Rank 5
Scatter Shot Rank 1
Hawk Eye Rank 3
Ranged Weapon Specialization Rank 5
Marksmanship Total: 30

Survival Mastery
Improved Raptor Strike Rank 5
Improved Wing Clip Rank 5
Survival Total: 10

Beast Mastery Mastery
Improved Aspect of the Hawk Rank 5
Endurance Training Rank 5
Bestial Swiftness Rank 1
Beast Mastery Total: 11
Total
Total Points Spent: 51
Level Required: 60

Hem imp. wingclip hemde Bestial Swiftness için çok fazla marksmanship talent'ından feda etmişim gibi geldi bana.

[Bu mesaj Deadmarine tarafından 08 Şubat 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Beast Mastery Talents (8 points)
Improved Aspect of the Hawk - 5/5 points
Improved Aspect of the Monkey - 3/3 points

Marksmanship Talents (22 points)
Improved Concussive Shot - 5/5 points
Improved Hunter's Mark - 5/5 points
Lethal Shots - 5/5 points
Aimed Shot - 1/1 point
Mortal Shots - 5/5 points
Scatter Shot - 1/1 point

Survival Talents (21 points)
Precision - 5/5 points
Improved Wing Clip - 5/5 points
Lightning Reflexes - 3/3 points
Deterrence - 1/1 point
Entrapment - 1/5 point
Deflection - 5/5 points
Counterattack - 1/1 point

Pvp icin boyle bir template hazirladim.[signature][hline]
Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki:
Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal.

a.k.a Dodo
Sosyal ağlarda paylaş

Evet arkadaşlar hunter eziktir, yanına gidince direk ölür. Bu nedenle meleelere karşı şansı yok. Ayrıca BeastMaster eziQlerin lordudur. Hatta bir net sözlüğünde Beastmaster=Gaylord yazdığını bile gördüm. Zaten hayvan dediğiniz şey hiçbir işe yaramıyor demeyc desen hiç vurmuyor warrior kraldır demeyc yemez. Hunter zaten melee silah taşıyamıyor yumrukla dalıyor :)

Kaç kişi beast mastery denedi burada yorum yapan?[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deadmarine, 08 Şubat 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
Ya bende öyle düşünüyorum ama biri diyor imp. wing clip siz olmaz diğeri diyor pet'in hızı %30 arttırmak lazım ee ikiside olunca da böyle oluyor işte :)

Abi benden kaynaklanmış bu.
imp clip seçiceksen 30% peti hızlandırmadan vazgeçiceksin eğer marksman ağırlıklı yapıcaksan, diğer türlü feci bölünüyor.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Sosyal ağlarda paylaş

Bunları şunun için yazıyorum: Sanki bedavaya talent point dağıtıyorlarmış gibi yazmışsınız level 60 a göre treelerinizi. Beast Master bir adamla beast mastery vermemiş olan bir hunterın level kasma ve solo grind hızları 2ye 1 oranındadır. Ben respect yaptım ve denedim. Bir kere pet yaratığı yeterince üstünde tutamıyorsa direk mob dayağı size atıyor. Bu noktada, 2 dk kasıp 1 dk hp dolmasını beklemek zorunda kalıyorsunuz. Ayrıca, sürekli olarak üstünüze rushlayan moblardan dolayı 2 sn yerinizde durup da ok falan da atamıyorsunuz.Bu nedenle siz beast mastery ye vermeyin de ben bir an önce 60 olayım :) Ondan sonra da beğenmezsem recpect ederim,sizleri, ilkeli gençlerimizi keserim :)
Ayrıca, level 60 bir petin en az aynı leveldaki bir paladin kadar vurması var.. Neler neler var.. Niye söylüyorum ki bu sıkış hunter k3nklerin nette beast masterları ezik gösterme furyası bitmeyecek. Onlar almasınlar beast mastery canım, nasıl olsa ezik tree :)
Bir başka sözüm ise amerikan sinemasına olacak. Yıllarca hunterı meleede zayıf gösterdin. Peki buradan soruyorum. Benim level 34 ken level 36 rogue a 497 vurmamın hesabını kim verecek? :)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.

Sosyal ağlarda paylaş

Pirvan feci mantıklı birşey söyledin.

60 a kadar beast / marks gidilir, 60 ta talentlar 1 golda 0 lanır ve ilk yazdığım temp yapılır.

Hmm feci mantıklı.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 08 Şubat 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Beastlord + 1.0 speedli bir spider ile casterlara duel ac. Pete attack verdirt sen otur izle.

Casterlara karsi oldukca etkili oluyor BM gidersen ama cogu isi bilen caster oncelikle senin petini saf disi eder. Uzaklastirmazsa zaten kaybeder. O yuzden karsindaki adam isini biliyorsa vede petini poly/fear/sleep tarzi seylerle safdisi ediyorsa BM e verdigin 20 TP bosa gitmis oluyor benim kanimca.

Baska bir acidanda War/Pally/Rogue a karsi petin etkisi cok fazla degil. Bir nevi dot olarak damage veriyor ama seni kurtaramiyor. Bu yuzden yukarda ki postta yazdigim tarz bir template hazirladim ben. Survivala 21 TP harcayarak vede BM den aspectlerini upgrade ederek ek olarakta Agility Gear giyersen Night Elf hunterla ile Dodge/Parry ustasi oluyorsun ki Deterrence kullanildigi zaman Dodge yaklasik 45-50% Parry ise 30-35% ye cikabiliyor. Bu durumda karsindaki melee/hunter in sana vurabilme olasiligi 15-25% gibi bir orana dusuyor. Ayrica her dodge/parry edisince acilan immo/damage artlari ile adamdan uzaklasip birkac ok sallayip adam dibine geldiginde ayni seyi tekrarlaman olayi oldukca kolaylastiriyor.

Ote yandan MS de almadigin 5%+ damage bonus, Trueshot Aura(30+ AP = 14 Agi = 1.2% critical) ve Mana reduction talentleri sebebiyle Casterlara karsi biraz daha fazla zorlanmanin olasi olmasi fakat bu farkin melee klaslara gore daha az olmasi, ayrica Viper Sting ile 8 snde 1108 mana drain gibi etkili bir artinin olmasi yinede seni casterlara karsi oldukca etkili yapiyor kanimca.[signature][hline]

a.k.a Dodo
Sosyal ağlarda paylaş

E bende enayi değilim yani eheuaeh level 60 beast master kasacam, efendim sonra beğenmeyip silip yenisini mi kasacam..
Ayrıca levelling in yanı sıra elite questlerde beast master tercih ediliyor. Bakın kapanmadan önceki gün level 34 hunter olarak SM ye gittim. 4 tip oturmuş 1 adam bekliolardı. Ben parti liderine mesaj attım beni al diye. 41 warrior, 40 shaman, 38 rogue ve 39 shaman vardı. Warrior bana beastmastermısın dedi evet sadece beast mastery verdim dedim. Sonra 37 bir warlock geldi. Parti lideri bunu aldı bana sorry falan dedi o sırada general chatten konuşma...

Warrior -%&!^ you party leader u are ^'+%
-Damm hes higher level
-%&!^ his level kick warlock and take pyotr!

baya bi kavga çıktı warrior çıkıyorum ben falan dedi lider de warlock u attı beni aldı partiye. böylece 34 ken SM yi yapmış oldum. Neden bir düşünün mümkünse[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.

Sosyal ağlarda paylaş

PvE olarak haklisin Pirvan oldukca etkili oluyorsun PvE de ama konunun basligi Hunter PvP ve full BM gidersen PvP de PvE de oldugun kadar etkili olamiyorsun.[signature][hline]

a.k.a Dodo
Sosyal ağlarda paylaş

Çoğu zaman onu atamıyorlar çünkü daze+arcane+viper ile kombo deniyorum ve peti de seçmeleri oldukça güç. Çok az mage oldu ki pete poly attı. Zaten mage sizin nerde olduğunuzu bilemiyor çoğu zaman yani ilk başlangıçı yapan siz oluyorsunuz bu durumdada mage pek akıl edip de uzun casti olan polymorph u atmıyor hayvana ilk yaptıkları kaçmayabaşlayıp shield açmak oluyor ki burada frenzy olmuş bir hayvan mage in shieldini yiyip bitiriyor. Ayrıca, hayvanınız olmadan da siz zaten spellcastera karşı son derece etkili bir classsınız. Zaten marksmanshipe ve DoT özelliklerine sahip olmuş oluyorsunuz ki mage karşısında ihtiyacınız olan şey bu. Yani melee skillerinden oluşan survivalı mage e karşı kullanmanız hiç gerekmeyecek şahsen ben bana sopayla dalan bir manyakla karşılaşmadım henüz. Yaaaani, peti polymorp etmeye kasıp da ederse evet 30sn liğine 30 talent pointiniz mage e karşı gitmiş oluyor ancak survival seçerseniz zaten hiç kullanmıyorsunuz mage e karşı bu mantıkla.
Karambolde ise 500 500 vuran onca warriorun arasından pete poly atan bir mal olacağını sanmıyorum, adamın üstüne peti bırakıyorsunuz adam anlayana kadar kendisine neyin vurduğunu pet frenzyden coşmuş biçimde adamı yiyor.
Petin warrior ve rogue a damage vuramadığını söylemek ise aşırı komik. Rogue dediğiniz leatherdan üstünü giyemiyor nedir ki yani? En kral warriorun da damage reductionu %35 olabilir ancak. Rogue fazla hp sahibi bir class değil ayrıca hafif zırhlı, pet onu da yiyor. Warriorda ise 150-200 vuran pet %35 ini reduce etse, 145-166 vuracak hiçte az değil. Yani mümkünse bir deneyin treelerinizi ondan sonra konuşalım bunları.
Ayrıca arkadaşım PvM den değil PvP den bahsediyoruz diyorsun ya, o PvP yi yapabilmen için önce bolca PvM yapman lazım galiba, ya da alırsın okunu eline cengaver gibi, vura kaça kesersin mobları 10dk da 200 exp alırsın, 1 yıl sonra da 60 olursun :D o zaman da heralde ben mob kesmekten item semirmiş olurum seni yine keserim, bir 1 yıl da item kasarsın vura kaça, o zaman eşitlersin durumu sonra da sıkılır başka char açarız sanırım :D[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.

Sosyal ağlarda paylaş

pirvan guzel yazmıssın 470 kusur vurdum die kac kere o kadar dmg vurdum valla benım 37 hunterım vardı en yuksek dmg 280 filan vurdugumu hatırlarım oda critical ki elimdeki bow dandik değildi tamam 470 vurmussundur ama bu 100de 1 şansla olur yani ben bunları yazarken bir yerden sallamıyorum yani wow u daha 2 gun oncede oynamaya baslamadım hunter ezik diyenlere gülüyorum hunter ezik değildir sadece malee zayıftır elinizden geldiğince yakın olaya girmeyin çoğu zaman üzülürsünüz ha bu lvl 40 dan sonra değişirmi bilmem malum mail giymeye başlıyorsun ve tekrar diyorum grupta hunter çok iş yapar en azından rogue den daha işe yarayan bir class ha birde herkes tarafından bilinen bir olay solo quest çok kolay yapıyorsun birde hunter oynayan bir adamda track humanoid takıntısı olması lazım yoksa çok üzülürsünüz benim hunter oynarken takıntım oluşmuştu track hum. hunter için herşey neyse bilinen şeyleri söledim kısaca hunter iyi güzeldir ama kahramanlık yapabilecek class değildir :)[signature][hline]Retailde görüşürüz...

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 09 Şubat 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Üstümde yazana tamamen katılıyorum.

Level 24 tüm, aimed shot ile 230 dmg da gördüm (ve çok da nadir değildi bu) ve daha critical a +50% dmg ekleyen talentı alamamıştım.

PvP ye direk 230 dmg vererek başladığım oldu yani.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Sosyal ağlarda paylaş

497 vurdum dedim. Üstümde 10 str 10 agi basılıydı, fortitude arcane intellect vardı. Raptor strike 5 ya da 6.rank ile vurdum, critledim, elimde level 34 isteyen bir polearm vardı yani okla vurmadım gördüğün gibi melee hunter zayıf değil diye söyledim bunu. Polearm +15strength +6 agility veriyordu Dps 28 falan civarıydı. Toplam 497 vurmuştum bu şartlarla vurduğum adam level 36 gnome rogue idi.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.

Sosyal ağlarda paylaş

Yok crit şansı ile üstüste geldi ve şans eseri vurulmuş brşey ancak ben bana 497 vuran birini görmedim şimdiye kadar. Yani, olay itemda biter itemın iyiyse hunterla da kesersin rogue lada kesersin. Itemı ise hunterla düşürmek bence daha kolay.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.

Sosyal ağlarda paylaş

birde başka bir sorun var rogue ile oynarken kendımden 3-4 lvl üstüme dalıyordum öle çok miss filan olmuyordu yani kapışıyordum hunter ile oynarken aynı durumda mob yada playerlara cok miss deflect yapıyordum bu neyden kaynaklanıyor çok sınır oluyordum hunterda bu duruma critical yüzündenmı?[signature][hline]Retailde görüşürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...