Mirage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 lvl 40 warrior olarak en kolay öldürdüğüm rakiplerden biri hunter. hunter'ın sizi uzak tutmak için bir sürü özelliği varsa warrior'un da sizi yakın tutmak için bir sürü özelliği var. savaşa başlarken charge bir zorunluluk ama. eğer o başladıysa combat mode giriyor ve charge yapamıyorsunuz, üstüne conc. shot yüzünden adamın yanına koşmak ölüm demek. direk zerg moda geçip blood rage kullanarak intercept yapmak zorunluluk gibi bu durumda. ama çook büyük bir eksiyle başlamış oluyorsunuz, hem blood rage'den epey dmg yiyorsunuz hem intercept'in 30 sn cooldown'ı var (talentle 20sn ama genelde warrior'lar arms gittiği için talenti alamıyorlar). sonuçta savaşı başlatan hunter'sa warrior'un işi çok zor. ama warrior olarak charge ile geldiyseniz işiniz pek de zor değil. 10+ rage ürettiniz zaten. dibine geldiğiniz anda hamstring vuruyoruz bir tane %60 yavaşlatıyoruz 15 sn boyunca (talent varsa yavaşlatma yüzdesi daha da fazla). artık aspect of the cheetah açsa bile sizden uzaklaşamıyor zaten, wing clap yapsa anca bir kaç ok atabiliyor sonra yine yanında bitiyorsunuz. bir iki vuruş daha yaptıksan sonra intimidating shout ile pete 8 sn fear atıyorsunuz. peti fear yemiş kendi yavaşlamışken çok da zorlamıyor. ama açıkcası adam gibi pvp yapan bir hunterla karşılaşmadım sanırım bu dediklerinizin çoğunu yapmıyorlardı.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Character type: Level 60 Hunter Description: Beast Mastery Talents (0 points) None (I dont think the abilitys here, are to good :S) Marksmanship Talents (27 points) Improved Concussive Shot - 5/5 points Gives your Concussive Shot a 20% chance to stun the target for 3 seconds. I think this should be a most for a pvp hunter, it gives u a chance to stun the target to get away and get some range or it can be used like a escape metode Efficiency - 5/5 points Reduces the Mana cost of your Shots and Stings by 10%. Well what can i say about it "it Reduces the Mana cost of your Shots and Stings" i think it is great. Its espacially great beacause u will use your stings and shots alot :D Lethal Shots - 5/5 points Increases your critical strike chance with ranged weapons by 5%. This ability and mortal shot isent that great but i choosed it because it was the best abilitys i could get in the markmans tree but when u inflict a critical hit u will be glad that u haved them :P Mortal Shots - 5/5 points Increases your ranged weapon critical strike damage bonus by 50%. Same as above* Hawk Eye - 3/3 points Increases the range of your ranged weapons by 6 yards. A good ability, you will need your range when ur fighting Improved Scorpid Sting - 3/3 points Reduces the Stamina of targets affected by your Scorpid Sting by 30% of the amount of Strength reduced. this ability i always use at melee warriors like warriors & rouges, especially at the warriors beacuse they does rely mutch on their strenght and stamina Scatter Shot - 1/1 point A short-range shot that deals 50% weapon damage and confuses the target for 4 seconds. Any damage caused will remove the effect. When the enemy comes to near, boom, a scatter shot will do thing Survival Talents (24 points) Precision - 5/5 points Increases your chance to hit with melee weapons by 5%. why not :d Lightning Reflexes - 3/3 points Increases your Dodge chance by 3%. im using mongoose bite and the aspect of the monkey alot so this is really good for me Improved Wing Clip - 5/5 points Gives your Wing Clip ability a 20% chance to immobilize the target for 5 seconds. i uses this to get away from targets when it's getting to hot in melee battles, to get away. Improved Mongoose Bite - 5/5 points Increases the damage done by your Mongoose Bite ability by 20%. When i dodge (as i usely do) a attack it good to have a counterattack ability like mongoose bite and its doing around 130 damage Deterrence - 1/1 point When activated, increases your Dodge and Parry chance by 25% for 10 seconds. A Good choice when u got low on hp and need to get away, it have saved my life a houndred of times :D Deflection - 4/5 points Increases your Parry chance by 4%. Did just choice it to get the counterattack ability Counterattack - 1/1 point A strike that becomes active after parrying an opponent's attack. This attack deals 40 damage and immobilizes the target for 5 seconds. Counterattack cannot be blocked, dodged, or parried. Another good counterattack ability, but when your parrying ofcourse ------------------------------------------------------------------------ My Combos in PvP Battles: (Assume that u start close to each others) - Tip! Use your Rapid Fire! ability when they are getting away or have low life, it is now u whant to kill them fast :d. - Tip! To do this u need to have kind of much experiance with the hunter ( a brain :D), a good brain, a brain and som skills :D - Tip! Against the foes that use there invisibility and fade or such, use the hunters Flare ability (it Exposes all hidden and invisible enemies within 30 yards of the targeted area for 30 seconds) Warriors & Rouges:Dont run away first of all, go to the warrior/rouge use Wing Clip to immobolize the target, Aspect of the cheetah (to run away and get range) , Call pet, Scorpid Sting, Concussive & Arcane Shots ... when ge comes near again cast a Scatter Shot, then aspect of the cheeatah (to get range), now heal if u got low hp and then do over the whole progress. I used this combo the whole time in the stressbeta and i can tell u that it's really good :D enjoy! The Paladin: I have killed a few of thier sort, but im not as good as i am in killing rouges or warriors, For first i didnet realy now i i should cast i scorpid sting or a viper sting on him because hes relying on hes spells but hes also a good tank, i cant really help you guys here. Caster Mages, Warlocks, Druids and Priests:Start with a wingclip, run away a bit and cast a Viper Sting it drains 1108 mana over 8 seconds, Call Pet, run back to the caster and go on melee attacks on him, raptor strike, mongoose bite if u dodge and counterattack if u parry, and keep in mind when the viper stings goes out use wing clip to immobolize the target, run away a bit and cast a new one and repeat the actions : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Mirage, 08 Şubat 2005 11:31 tarihinde demiş ki: lvl 40 warrior olarak en kolay öldürdüğüm rakiplerden biri hunter. hunter'ın sizi uzak tutmak için bir sürü özelliği varsa warrior'un da sizi yakın tutmak için bir sürü özelliği var. savaşa başlarken charge bir zorunluluk ama. eğer o başladıysa combat mode giriyor ve charge yapamıyorsunuz, üstüne conc. shot yüzünden adamın yanına koşmak ölüm demek. direk zerg moda geçip blood rage kullanarak intercept yapmak zorunluluk gibi bu durumda. ama çook büyük bir eksiyle başlamış oluyorsunuz, hem blood rage'den epey dmg yiyorsunuz hem intercept'in 30 sn cooldown'ı var (talentle 20sn ama genelde warrior'lar arms gittiği için talenti alamıyorlar). sonuçta savaşı başlatan hunter'sa warrior'un işi çok zor. ama warrior olarak charge ile geldiyseniz işiniz pek de zor değil. 10+ rage ürettiniz zaten. dibine geldiğiniz anda hamstring vuruyoruz bir tane %60 yavaşlatıyoruz 15 sn boyunca (talent varsa yavaşlatma yüzdesi daha da fazla). artık aspect of the cheetah açsa bile sizden uzaklaşamıyor zaten, wing clap yapsa anca bir kaç ok atabiliyor sonra yine yanında bitiyorsunuz. bir iki vuruş daha yaptıksan sonra intimidating shout ile pete 8 sn fear atıyorsunuz. peti fear yemiş kendi yavaşlamışken çok da zorlamıyor. ama açıkcası adam gibi pvp yapan bir hunterla karşılaşmadım sanırım bu dediklerinizin çoğunu yapmıyorlardı. 1. hunter adı üstünde hunter, tracking leriyle senin onu senden önce görmen imkansız gibi. 2. lvl 40 worrior olmuşsun ama en son lvl 54 de gelen hamstring in adamı %60 a yavaşlattığını, (Maims the enemy, causing 45 damage and slowing the enemy's movement to 60% of normal speed for 15 seconds) (biraz ingilizce) bilmiyorsun, ayrıca talent la %50 ye yavaşlatıyorsun 3.fear için 25 rage toplaman lazım, bu da bir sorun, zaten worrior lar için pet çok sorun olmuyor, life ları yüksek, mage gibi problem de çıkarmıyor, worrior un direk hunter üzerinde yoğunlaşması daha mantıklı, ayrıca pet dazed da yapamıyor. 4. biraz survival kasmış bir hunter ın wingclip ile %20 şansla 5sn immobilize bırakıyor, bide hunter ın worrior ı daha önce gürdüğünü hesaba katarsak ki normal olan budur, trap talent ıyla birlikte %25 şansla immobilize yapıp, yapamazsa movement ı %40 ına düşüyor. tabii bu söylediklerimi yapan skilled player çok fazla varmı dersen yok derim tabiiki o yüzden peynir ekmek gibi hunter yemen doğal, bende peynir ekmek gibi worrior yiyorum çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 beni görmemesi imkansız mı değil mi bilmiyorum ama ilk açılışı benim yaptığım çok oldu. ya minimap'e dikkatli bakmıyorlar ya da o sırada başka bir gathering skill'i falan açık oluyor. kusura bakma ama hamstring'te %5 yanlış yazmışım diye bilmiyorsun, biraz ingilizce gibi şeyler demen çok kaba.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Üstteki de güzel gibi aslında, ama ben yakından savaşmak istemiyorum, marksmanship e abanıp, survival ı beni adamdan uzaklaştırmak üzerine kullanmak istiyorum. Bu arada, Mirage'ın dediklerine de katılıyorum, o yavaşlatma olayını yaptıkları al direk alıyorlar daha ondan kurtuluş bulamadım =) Eğer adamı uzaktan yakalarsanız çok büyük ihtimalle bitiyor olay. Yanınıza gelirse de sizi yavaşlatamadan wing clap i kolaysanız yine işler güzel. Ama onu yedikten sonra cidden eziyet. Bi kere adamdan 5 sn ve 10% daha fazla yavaşsınız, aspect açsanız bile dönüp ok atacak mesafeyi o sürede asla sağlayamazsınız, fakat kaçıp tekrar wing clap yapma ihtimali yaratır ancak bu, bizim cooldown dolacak ama onlarınki dolmayacak bildiğim kadarıyla böyle kısa bir sürede.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yavaşlatmayı sağlayan hamstring'de cooldown yok. ayrıca fury talentlerinde piercing howl diye bir şey geliyor. 6 saniye boyunca etrafınızdaki herkesi %50 yavaşlatıyor (ki bunu lvl 54'de aldığınız hamstring + 2 hamstring talenti ile anca sağlayabiliyorsunuz). warrior'un en önemli cooldown'larından birisi intercept'te. rakibin dibine bitmenizi ve 3 sn stun etmenizi sağlıyor. 30sn normal, 20 sn talentli.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hamsting talent a vermeden adamı %40 yavaşlatır, ingilizcesinden simültane çeviri yaparsan normal hareket hızının %60 ına yavaşlatıyor deniyor, yani 100 ile koşuyorsan hızın 60 a düşüyor. talent buna 10 ekler. yani talent ile birlikte bir adamı hamsting ile hızını en fazla yarısına düşürebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 penth ama ben atladım (aklımada gelmei hiçbir pvp de) earthbind totem + frost shock yaparsam mesela adım atamazsın :-P bu yüzden survival oldukça iyi[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Totem tamam da, shock durdurmuyor ki adamı? Totem atıldığında da hemen toteme ates ederim ben genelde.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Ulubeg, 08 Şubat 2005 12:16 tarihinde demiş ki: hamsting talent a vermeden adamı %40 yavaşlatır, ingilizcesinden simültane çeviri yaparsan normal hareket hızının %60 ına yavaşlatıyor deniyor, yani 100 ile koşuyorsan hızın 60 a düşüyor. talent buna 10 ekler. yani talent ile birlikte bir adamı hamsting ile hızını en fazla yarısına düşürebilirsiniz. evet bir önceki sayfada dalgınlıkla yanlış yazmışım. üstteki mesaja bakarsan talentli %50 yavaşlattığını yazmışım zaten. yanlış anlaşılma için yine kusura bakmayın.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Mirage, 08 Şubat 2005 12:16 tarihinde demiş ki: ayrıca fury talentlerinde piercing howl diye bir şey geliyor. 6 saniye boyunca etrafınızdaki herkesi %50 yavaşlatıyor (ki bunu lvl 54'de aldığınız hamstring + 2 hamstring talenti ile anca sağlayabiliyorsunuz). said: Mirage, 08 Şubat 2005 11:31 tarihinde demiş ki: dibine geldiğiniz anda hamstring vuruyoruz bir tane %60 yavaşlatıyoruz 15 sn boyunca (talent varsa yavaşlatma yüzdesi daha da fazla). burda aynı şeyden bahsetmişsin ama farklı şeyler söylemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Penthesilea, 08 Şubat 2005 12:21 tarihinde demiş ki: Totem tamam da, shock durdurmuyor ki adamı? Totem atıldığında da hemen toteme ates ederim ben genelde. shaman zaten overpowered, kendine turuncu olan yaratıkları 1vs1 kesebilen yegane class (hunter ın da şansı var ama shaman kadar değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 @ulubeg: evet dedim ya dalgınlıkla yanlış yazmışım diye. belki aylarca warrior oynamadım ama hamstring'in nasıl çalıştığını bilecek durumdayım neyse ki.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 dalgınlıkla yanlış yazmazsın, ya öyle olduğunu biliyorsundur, başka bir seçenek göremiyorum. öyle hatırlıyorsundur diyemem çünkü en çok max seviyeleri aklında tutarsın, ben dalgınlıkla lvl 60 da gelen arcane shot ın 250 dmg koyduğunu söyleyemem çünkü koymuyor, rakamlar önemli, oyunu oyun yapan bu zaten. mesaj yazarken yanlışmıyım diye birkere daha olsun sitelerden bakarım, acaba diye.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 pekii affettim :) [Bu mesaj Ulubeg tarafından 08 Şubat 2005 12:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ok, sen istediğini düşünmekte serbestsin tartışacak değilim. ben biliyorum neyin ne olduğunu o yeter bana.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Mirage, 08 Şubat 2005 11:31 tarihinde demiş ki: dibine geldiğiniz anda hamstring vuruyoruz bir tane %60 yavaşlatıyoruz 15 sn boyunca (talent varsa yavaşlatma yüzdesi daha da fazla). artık aspect of the cheetah açsa bile sizden uzaklaşamıyor zaten, bu yazdığına göre uzaklaşamaması doğru, ama gerçeğe göre, yani sonradan kabul ettiğin gerçeğe göre burda söylediğin şey de yanlış.... allahtan biliyorsun oyunu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Turuncu lvl kesebilen tek class shaman değildir lütfen rogue ondan daha kolay kesebilen bir classtır.[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Penthesilea, 08 Şubat 2005 12:21 tarihinde demiş ki: Totem tamam da, shock durdurmuyor ki adamı? Totem atıldığında da hemen toteme ates ederim ben genelde. Frost shock Instantly shocks the target with frost, causing 89 to 95 damage and slowing movement speed to 50% of normal. Lasts 8 seconds.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Hııı güzelmiş =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 @ulubeg: neden hep laf atmaya çalışıyorsun ki? ben kendi tecrübelerimden bahsediyorum. öyle çok iyi pvp yapan biri değilim, oyunu yalayıp yuttuğumu da iddia etmiyorum. ne yaşadıysam ne yaptıysam onu yazdım. hamstring yaptıktan sonra arada %40 bir hız farkı kalıyor. warrior dibinizdeyken aspect of the cheetah yaparsanız ne olur? arada %10/%15 bir hız farkı kalacak, o farkla melee mesafesinden çıkana kadar darbe yememeniz çok zor. yediğiniz anda da dazed oluyorsunuz zaten. bu yüzden de wing clap ya da stun edecek başka bir özellik kullanmadan aspect of the cheetah kullanmak çok riskli. o yüzden o yazının sonunda wing clap'le ilgili bir şeyler eklemişim zaten. yarım yamalak quote yaptığın için burda gözükmüyor ama. ayrıca öyle bir yazmışsın ki gören hamstring %50 yerine %35/40 yavaşlattığı için 2 saniyede ekranın öbür ucuna gidip 20 ok atabiliyorsun sanacak. edit: imla hataları [Bu mesaj Mirage tarafından 08 Şubat 2005 12:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 track humanoid kullanmayan hunter hunter değildir fake death öle kolay kullanıcal bir skill değildir bilen birisi örnek ben hunter oynadıgımdan seni yerde yatarken bile keser elinde patlar hatta pet olduğu sürece kullanılacak en son skill malee powwa sıfırdır aman malee kalmayın adamla çok ağlarsınız ve en son bölüm hunterdan mükemmel dmg beklemeyin çünkü oyunda kaliteli bow gun yada crossbow bulmak zor bulan satmıyor zaten de birde crossbow geçmek zorunlu gibi birşey yavas ama dsp güzel ha bu arada hamstring yiyen adam nasıl cheetah atar anlamıyorum adam sana osursa dazed sin ister hopla ister zıpla yerde şınav pozisyonunu alırsın.[signature][hline]Retailde görüşürüz... [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 08 Şubat 2005 12:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hamsting yemişken ve 5 yard range de iken AoC yapan hunter lar da var tabiiki, senin dediğin gibi çok hunter kesmen doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hunterin tek eksiği oyunda bow,gun,crossbow çeşitliliği artması lazım ya çok iyi ya çok kötü itemler ortasını bulamıyorsun iyisini bulmak zaten zor sonra hunterlara combat için trap atma imkanı verilmesi lazım o zaman huntera yaklaşana helal derim valla.ç[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 valla ben priest ve mage oynadım hunterlarda pek zorlanmadım genelde ama bu karsılastıgım kisilerden kaynaklanıyorda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar