elaidi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Her ay bunu yapıyorum ama artık zorlanmaya başladım. kendime inanılmaz kısıtlamalar koydum. uçuk telefon faturaları geliyo ve her ay bunları ailem duymasın diye kendim ödüyorum. ne kadar ödediğim önemli değil ama gerçekten büyük bir miktar ödüyorum. bu ay tam parayı çıkarttım derken okula olan borcumdan dolayı ders kaydı yaptıramadığımı öğrendim bir kütüphane borcu bir de telefon faturası borcu vardı okula. Telefon faturam 3 ay hep 3-5 milyon arası gelmişti. Okulu aradım tam para yatırmak için ne kadar benim borcum dedim kadın bana 77 milyon dedi! bir ay 62 gelmiş ve bunun üstüne faiz binmiş! inanamadım nasıl olur bilmiyorum ama birden 20 katına çıkmış ki kesinlikle bu kadar konuşmadığımı biliyorum. Şimdi telefon faturamı ödedim cebimde 60 milyonum var annem kütüphane borcumu ödicek. 77 milyonu kendim ödemem lazım ve şu an işteyim para bulmam da pek mümkün değil muhasabede para yok aksi.. Bakalım ne yapıcam. Eğer yatıramazsam ortada kaldım demektir. Ya da anneme morali süper olduğu bi an ki bugün pek öyle olcağını sanmıyorum bu faturayı söyleyip ödemesini söylicem. Bakalım..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 aga kolay gelsin ...[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Allah kolaylik versin.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Kimin böyle sorunları yokki :hmm:[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Hoca kontürlü telefon kullan. Çok daha ekonomik gerçekten.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 DERT BU PARA DERT VARLIĞI DA YOKLUIĞU DA[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Olm sen malsın ki. O ingilizce ödevine verdiğin parayı, oturup yazsan harcayacağın zamanda kazanmanın pek de imkanı yok borsacı falan değilsen. Telefon da kontörlü ownaj. Benim de bu ay bilgisayar, wow, aylık ödeme, okuldaki telefon parası vs. derken içimde patladı. Bu arada, ben telefon parasını yatırmadım daha, kayıt sorunu çıkar mı[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 abi internet varken tel foturası nasıl gliyor onu anlayamadım :) ayrıca paraya sıkıştığında arklarından borç istemeni öneririm, durumu anlatırsan anlarlar, hatta biz aramızda lafını bile yapmıyoruz birimizin bişeye ihtiyacı oldugunda sormaksızın veririz... hatta kankamla hesap ödeme dalaşına bile girdiğimiz olur :P Onun için 1. derece arklarını öneririm, ki mebla sanırım çok fazla deil, 70 - 100 milyon bişi toplarsın sanırım... Kolay gelsin... ps:banada şimdi 70 milyon gelmiş, bi kere konuştuğumu hatırlamıom...[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 aldigindan fazlasini harcamazsan sorun olmaz cok kolay eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Alexi_Septimus, 16 Şubat 2005 18:22 tarihinde demiş ki: Hoca kontürlü telefon kullan. Çok daha ekonomik gerçekten. Alexi ye gerçekten katılıyorum... Kontörlü Kullan ya da cuma günleri ( bu cuma geçti artık haftaya cuma ) bi camiinin önüne mendil aç =P[signature][hline]*!Yetkililere Burdan Sesleniyorum... Bitmeyen Reg İstiyorum* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 valla kontorlu veya faturali bence asil i+ insanda ve onun irade$inde bitiyor...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Allah kolaylık versin ne diyelim :P[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar