Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serverın adını nası deişebilirim ?

TheDestroyer

Öne çıkan mesajlar

serverin ismini sphere.ini adli dosyadan degistrebilirsin.

Aşagidakileri yaparak ismini degistirebilirsiniz.
ServName=serverismi

[SERVERS]
serverismi
127.0.0.1
2593[signature][hline]Web Master of Turkoyun
GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!!
Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN
Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thedarkride, 09 Şubat 2005 20:26 tarihinde demiş ki:
daha dun bizden plevel isteyen kişiler server mı acmayı dusunuyor yoksa??

arkadaşım burda amac o insanlari dışlamak mı yoksa yardimci olmak mi . Isteyen istedigini yapar buna karışmaniz mantiksiz.[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler...

| Ovedron | Game Master |
****| Nostredamus |****
Sosyal ağlarda paylaş

said:

senden plevel isteyen birdaha server açamaz diye bir kanunmu var ?[signature][hline]Lucas | Indinolla

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nostredamus, 09 Şubat 2005 20:29 tarihinde demiş ki:
said:

arkadaşım burda amac o insanlari dışlamak mı yoksa yardimci olmak mi . Isteyen istedigini yapar buna karışmaniz mantiksiz.

birincisi ustteki mesajı alıntı yapmak kurallara aykırı onları ogrende gel sonra benle konus.ikincisi ben o insanları dıslamıyorum sadece sordum server mı acıosunz diye.karıstıgım ettigimde yok.yazadıgım cevaba gore cevap ver buda 3.[signature][hline]Yalnızlık Paylaşılmaz,Paylaşılırsa Yalnızlık Olmaz...

Lucas1 ben ne diyorum sen ne diyosun ben diyorum ki bnm bildigim destroyer bnden plevel istemişti yopksa server mı acmaya kalktı diyorum acıcak mısın manasına getiriyorum sen gelmiş bana senden plevel isteyen server acamaz mı diyosun ben soru soruyorum sen ne diyosun...

Neronn aynı sey senin içinde gecerli ben adama soru soruyorum server mı acıyosun diye sen gelmiş ananın karnında mı ogrendin diyosun.Evet orda ogrendim ,bagladım atar damardan modemi ,turk telekomdanda kablo cektim annemin burnundan içerde, bide laptop toplamısımki!!, orda bagırsagın yanında topladım parcaları ,ucuzada geldi.ordan ogrendik işte 9 ay boyunca.Tovbe yaw aksam aksam.

[Bu mesaj thedarkride tarafından 09 Şubat 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw biz bi soru soruyoruz millet atlıyor lam bnm adamakinim yok ki bnm bildgim destroyer mı onu sormaya calıstım dolaylı yollarla tovbe yaw..

Bu arada son yazdıgın cumleyi imzam olark kullancam...

[Bu mesaj thedarkride tarafından 10 Şubat 2005 11:41 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj thedarkride tarafından 10 Şubat 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu Tür Sık SoruLan SoruLar Forumda Sikça SoruLan SoruLar (FAQ) adında bi başlıkta toplansa hem sitenin dbsi şişmez hemde sorununa cvp arayanlar kolaylıkla bulur.

Bu araLar moderatorLerin işine fazLa karışıyorum galiba :) kusura bakmayın :) sadece iyi bir fikir olduğu için sizlede paylaşayım dedim.[signature][hline]Cehennem.org | Msn | Link Arşivi | ForumLar

Kalabalık Sandığımız Dünyada, Tek Başına, Cehennemi Yaşayan İnsanLarız.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...