TheDestroyer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 BEyler serverımın adı şuan menace central nası deişebilirim .. şimdi den saolun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 serverin ismini sphere.ini adli dosyadan degistrebilirsin. Aşagidakileri yaparak ismini degistirebilirsiniz. ServName=serverismi [SERVERS] serverismi 127.0.0.1 2593[signature][hline]Web Master of Turkoyun GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sphere.ini notpad olrak var sphere dosyasının icinde orda en altta yazar orayi degistirceksn[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... | Ovedron | Game Master | ****| Nostredamus |**** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDestroyer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 oldu tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 daha dun bizden plevel isteyen kişiler server mı acmayı dusunuyor yoksa??[signature][hline]Yalnızlık Paylaşılmaz,Paylaşılırsa Yalnızlık Olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: thedarkride, 09 Şubat 2005 20:26 tarihinde demiş ki: daha dun bizden plevel isteyen kişiler server mı acmayı dusunuyor yoksa?? arkadaşım burda amac o insanlari dışlamak mı yoksa yardimci olmak mi . Isteyen istedigini yapar buna karışmaniz mantiksiz.[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... | Ovedron | Game Master | ****| Nostredamus |**** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDestroyer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ? ölesine kendim server kuruom tkaılıom ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: thedarkride, 09 Şubat 2005 20:26 tarihinde demiş ki: daha dun bizden plevel isteyen kişiler server mı acmayı dusunuyor yoksa?? senden plevel isteyen birdaha server açamaz diye bir kanunmu var ?[signature][hline]Lucas | Indinolla çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDestroyer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 thedarkride zaten sanırım karıştırıosun ben buda yeniyim ve seni ilk defa gördüm snrm karıştırdın abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 uo emülatörlerinde yazılmıs konular bunlar neden tekrardan acılıyor?[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: thedarkride, 09 Şubat 2005 20:26 tarihinde demiş ki: daha dun bizden plevel isteyen kişiler server mı acmayı dusunuyor yoksa?? sen ananın karnında öğrendin heralde ?[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Nostredamus, 09 Şubat 2005 20:29 tarihinde demiş ki: said: thedarkride, 09 Şubat 2005 20:26 tarihinde demiş ki: daha dun bizden plevel isteyen kişiler server mı acmayı dusunuyor yoksa?? arkadaşım burda amac o insanlari dışlamak mı yoksa yardimci olmak mi . Isteyen istedigini yapar buna karışmaniz mantiksiz. birincisi ustteki mesajı alıntı yapmak kurallara aykırı onları ogrende gel sonra benle konus.ikincisi ben o insanları dıslamıyorum sadece sordum server mı acıosunz diye.karıstıgım ettigimde yok.yazadıgım cevaba gore cevap ver buda 3.[signature][hline]Yalnızlık Paylaşılmaz,Paylaşılırsa Yalnızlık Olmaz... Lucas1 ben ne diyorum sen ne diyosun ben diyorum ki bnm bildigim destroyer bnden plevel istemişti yopksa server mı acmaya kalktı diyorum acıcak mısın manasına getiriyorum sen gelmiş bana senden plevel isteyen server acamaz mı diyosun ben soru soruyorum sen ne diyosun... Neronn aynı sey senin içinde gecerli ben adama soru soruyorum server mı acıyosun diye sen gelmiş ananın karnında mı ogrendin diyosun.Evet orda ogrendim ,bagladım atar damardan modemi ,turk telekomdanda kablo cektim annemin burnundan içerde, bide laptop toplamısımki!!, orda bagırsagın yanında topladım parcaları ,ucuzada geldi.ordan ogrendik işte 9 ay boyunca.Tovbe yaw aksam aksam. [Bu mesaj thedarkride tarafından 09 Şubat 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 sana şöle diyim thedarkride Bana napcagim hakkinda yada bilmedigim bir seyi ögretmeye hakkin yok . bunu bil ... madem kötü maksadin yok o zaman sorunu dogru bir sekilde kibarca sor..[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... | Ovedron | Game Master | ****| Nostredamus |**** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDestroyer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 öncelikle thedarkride server açmicam sadece kendim kurup kendim giriorum öle takılıorum. 2. si ben seni tanımıorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yaw biz bi soru soruyoruz millet atlıyor lam bnm adamakinim yok ki bnm bildgim destroyer mı onu sormaya calıstım dolaylı yollarla tovbe yaw.. Bu arada son yazdıgın cumleyi imzam olark kullancam... [Bu mesaj thedarkride tarafından 10 Şubat 2005 11:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj thedarkride tarafından 10 Şubat 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brendig Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Abi abart1orsunuzz.Allah bilir adam bu paticiki duymus solemisler problemlerine cvp bulursun diye adam gelmi_ topic acm1s belliki bilmio bu durumda devreye girip yard1m etmek war ama baz1 cok bilenler hemen assagilio nedir bu ya!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDestroyer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 thedarkride abi senin bildiin destroyer kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamLoRD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bu Tür Sık SoruLan SoruLar Forumda Sikça SoruLan SoruLar (FAQ) adında bi başlıkta toplansa hem sitenin dbsi şişmez hemde sorununa cvp arayanlar kolaylıkla bulur. Bu araLar moderatorLerin işine fazLa karışıyorum galiba :) kusura bakmayın :) sadece iyi bir fikir olduğu için sizlede paylaşayım dedim.[signature][hline]Cehennem.org | Msn | Link Arşivi | ForumLar Kalabalık Sandığımız Dünyada, Tek Başına, Cehennemi Yaşayan İnsanLarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamLoRD Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kusura bakmayın dalgınlıkla atmışım :D zaten öyle bir bölüm varmış :D 48 saat uykusuz kalınca böyle oluyor :D üstüne birde okul var :)[signature][hline]Cehennem.org | Msn | Link Arşivi | ForumLar Kalabalık Sandığımız Dünyada, Tek Başına, Cehennemi Yaşayan İnsanLarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 +1 coder[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Kesinlikle Katılıyorum Coder. Ama Sende Biliyorsun Ne Desek Boş. Bi Kulaktan girer Diğerinden Çıkar. Öğretmenlerin Dediği Gibi Oldu :)[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >> Alem Ajans >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 dimi yani...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiLLBiLL Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 sphere.ini dosyasını notepadla açıp servers yazan yerin karşısınıa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar