Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere Account Sorunu

sonkullanici

Öne çıkan mesajlar

ERROR:128:Bad Login 0
ERROR:Admin (128):Bad Msg(91) Eat 65 bytes, prv=0d9, type=4
Found 0 default messages. Required for this version: 14.
ERROR:Admin (150):Bad Msg(91) Eat 65 bytes, prv=0d9, type=4
ERROR:player(150):Bad Msg(91) Eat 65 bytes, prv=0d9, type=4
Boyle bır sey cıkıyor clienti acıyorum vede boyle spherede bırseyler yazıyor .vede oyuna giremiyorum bana yardımcı olabilecek bir arkadas var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

uo.cfg yi sil tekrar girmeye calis ;) ayni sorun ile karsilasmisdim.[signature][hline]Eğer herkes dost sandığı kimselerin birde kendi arkasından söylemiş olduklarını duysaydı, dünyada dost kalmazdı
Hiç kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tırmanmamıştır./S. Keth Moorhead
Sahip olmadigi seylere üzülmeyen ve sahip olduklarina sevinen, akilli bir insandir.../Epictetos
Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz.../F. Sultan Mehmet
Yasami seviyor musun? Öyleyse zamani harcama, çünkü yasamin yapildigi madde zamandir./Benjamin Franklin
Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir./Eflatun
Hiçbir düs onu olagan kilan yasamdan daha güzel olamaz./Elazar Benyoetz
Acinmaktansa kiskanilmak daha iyidir./Heredot
Düsman isterseniz, dostlarinizi geçmeye çalisiniz. Dost isterseniz, birakin, dostlariniz sizi geçsin./La Rochefoucauld
Yaşamadıklarını Yaşatmak İsteyenler Başarılı Olamazlar.
Ermeydanında yenenin anlından öpesim gelir, Arkadan çelme takanın yüzünü tüküresim gelir./Bayram Tunca
Sosyal ağlarda paylaş

x:Program FilesUltima Onlineuo.cfg (x derken bulunan hard disc belki sende xProgram FilesUltima Online 2duo.cfgfln olabilir.)uo klasorundeki uo.cfg ve dier makrolari silcen.[signature][hline]Eğer herkes dost sandığı kimselerin birde kendi arkasından söylemiş olduklarını duysaydı, dünyada dost kalmazdı
Sahip olmadigi seylere üzülmeyen ve sahip olduklarina sevinen, akilli bir insandir.../Epictetos
Yasami seviyor musun? Öyleyse zamani harcama, çünkü yasamin yapildigi madde zamandir./Benjamin Franklin
Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir./Eflatun
Düsman isterseniz, dostlarinizi geçmeye çalisiniz. Dost isterseniz, birakin, dostlariniz sizi geçsin./La Rochefoucauld
Ermeydanında yenenin anlından öpesim gelir, Arkadan çelme takanın yüzünü tüküresim gelir./Bayram Tunca
Sosyal ağlarda paylaş

spo yapmaya calisdim olmadi :( ne yaparsin.[signature][hline]Eğer herkes dost sandığı kimselerin birde kendi arkasından söylemiş olduklarını duysaydı, dünyada dost kalmazdı
Sosyal ağlarda paylaş

"Hemen kaldırayım" dersin.
O imza nedir öyle.[signature][hline]Faust - MSN: [email protected]
www.noir.gen.tr
www.yavuzcetin.com
Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

[Bu mesaj -Aeris- tarafından 12 Şubat 2005 13:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...