nimphelos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Merhaba scripting yapmaya başlamaya çaışıyorum. Makinama Sphere .55r402 kurdum. Gerekli ayarları yaptım(IP port ayarları.) Ardından tanjers.org'dan client indirdim. Sırasıyla 2.0.0, 2.0.1 gibi clientlarla sphere bağlanmaya çalıştım ama başaramadım İlk shard seçim ekranında shardın üzerine tıkladığımızda "connecting ..." yazısı çıkıyor ve bir süre sonra client hata verip kapanıyor.Sphere consolunda ise ilk onca login olduğu gözüküyor ama kısa süre sonra "disconnected" oluyor. Player ekranını göremiyorum. Acaba hata ne olabilir? Yardım lütfen.. [Bu mesaj nimphelos tarafından 17 Şubat 2005 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj nimphelos tarafından 17 Şubat 2005 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nimphelos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Arkadaşlar böyle bir hata yok mu? Ya da Ben mi yeterince iyi anlatamadım? Ya da yanlış birşey mi yapıyorum? Ya da ne? Bir cevap yazın tıkandım kaldım. 0.55r402 kurmadan önce 1.0RC17 kurdum paşalar gibi çalıştı. Ama webdeki bilgiler daha çok .55 üzerine olduğu için bu versiyonu kurmak istiyorum. Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiLLBiLL Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 aynı şey bendede var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar